• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

benim 31 ekimde bat 300 civarıydı, chatgpt'yle birlikte 8'inde göreceğime karar verdik cumartesiye aldım randevuyu 😂😂
300 üzerine çıkmış şimdilik kimyasal değil en azından🌸 tahmini doğum tarihlerimiz aynıymış hihih
Ben de 8 kasıma randevu aldım o gün keseyi görürüz inşallah ikimiz de 🥰 ayy evet şimdi gördüm çok tatlış bir tesadüf 🌸

Benim bat günü beta 2367 idi. 1 gün sonra hemen gittim ana kese görünmedi. Yarın tekrar kontrolüm var. Ne kadar geç gitseniz o kadar iyi bence cumartesi daha iyi olur 💐
Cumartesiye aldım az önce inşallah o gün görürüm size de yarın için şimdiden hayırlı olsunn keseyi görünce güzel haberleri yazın buraya 🥰🌸

Merhaba,
1. Sayfadaki tabloyu ne zaman doldurmaya başlayabiliriz acaba 😌 ne zaman aktif olur 😌
Başlayabiliriz artık bence 😍
Kızlar uygulamaya göre 4.hafta +5’teyim. Henüz kese görünmedi, yarın tekrar gideceğim. Bu süreçtr Türk kahvesi sadece 1 tane mi içebiliyoruz ? Bir de daha önce düzenli antidepresan kullanıp gebelikle bırakan var mı? Ben Sulinex kullanıyordum. Gebeliğe uygun değilmiş. Hemen bıraktım ama yoksunluk belirtileri çok fazla vücudum atıyor, titriyor vs. Gebeliğe uygun bir ilaca geçiş yapan var mı?
aramızda 1 güncük var 4+6 benim yarın 5 haftalık olacağım

Ay rahmi kalınlaştırıcı etkisi mi varmış neymiş bi şeyler söylediler bugün bilen vardır belki diye sordum
Yani herşeyin fazlası zarar ama fazla tüketilmediği sürece böyle bir etkisi olcağını sanmıyorum. Hatta bende anemi olduğu için doktor özellikle nar suyu ile demir ilacımı içmem gerektiğini söyledi

Back
X