Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Ay Allahım ya babaların düşündüklerine bak. Benimki de dün akşam maç var diye dün sakın akşam doğurma maç var demişti

Aa bel ağrısı açılma belirtisi mi acaba. Benimde değişik bir bel ağrım var bikaç gündür ama doktor açılmama bakmadı bile. 10 Kasımda geldiğinde bakarız dedi. O güne kadar su sancı falan olursa gelirsin dedi.
Bende kendime bi merdiven bulayım bu akşam

Kontrolde süt sağma makinası getiriyim mi diye sordum doktora neden süt sağacağız ki sağmak üretimi artırır gereksiz yere dedi
Bebek ihtiyacı olduğu kadarını emer üretim ona göre düzenlenir fazlası tıkanık vs. Yapar dedi
Bence bu makinaları kullanmadan önce soralım

Adet ağrısı gibi bir ağrı bana dün çatı muayenesi yapıldı sanırım açılmayı hızlandırdı
Sende şu merdivenleri in çık
Doğum kolay olsun diye işe yarıyor dedi

Kızlar bi şey sorcam ya bu doğum sancıları başlayınca bi majezik atsak diyorum ne dersiniz
Hahah majezik kutusunu iç istersen o sancı başlayınca etki etmez doğumdan sonra konuşalım tekrar detaylı
Şaka bi yana sakın öyle birşey yapma

Adet ağrısı gibi bir ağrı bana dün çatı muayenesi yapıldı sanırım açılmayı hızlandırdı
Sende şu merdivenleri in çık
Doğum kolay olsun diye işe yarıyor dedi
Evet hem adet ağrısı gibi ağrım oluyor hem bel ağrım. Doktor da aynısını dedi adet ağrısı gibi ağrıların olabilir dedi. Merdivene de başlayayım ben.

Pozisyon uygunluğu nasıl oluyormuş canm senin bebişş nasıll yanii kanala girmezde beklersek kanala girmezse normal doğum şansımız olmuyormu acaba hiç sormak aklıma gelmedii
ben de tam bilmiyorum ama suni sancı da verseler kanala gircek gibi değil olarak anladım eli yüzünde duruyo sürekli

Kızçeler ben bebeğin hareketleri hala çok yukarda hissediyorum ayaklarını bir yukarı koyuyor bir yana.Bu doğum kanalına girmediğini mi gösterir ?Haftaya 37 oluyorum

Lohusayken sanki yürüyüş yapılmıyor gibi niye böyle çok motive edici konuşmuş ki,birçok kadın yürüyüşe çıkıyor

Kızçeler ben bebeğin hareketleri hala çok yukarda hissediyorum ayaklarını bir yukarı koyuyor bir yana.Bu doğum kanalına girmediğini mi gösterir ?Haftaya 37 oluyorum
Hayır canım artık kocaman bebişler oldukları için ister istemez ayakları yukarıda zaten benimki kanalda ama mideme yakın vuruyor bazen

Hayır canım artık kocaman bebişler oldukları için ister istemez ayakları yukarıda zaten benimki kanalda ama mideme yakın vuruyor bazen
Bununla alakası yok yani,benim de sürekli yukarda ve yanda hareketleri var ve sürekli sağ tarafıma toplanıyor .Nefes alış verişim zorlaştı

Bununla alakası yok yani,benim de sürekli yukarda ve yanda hareketleri var ve sürekli sağ tarafıma toplanıyor .Nefes alış verişim zorlaştı
Benim de öyle hala göğsümün hemen altında hissediyorum hareketlerini. Cumartesi kontrolüm var soracağım, bence kanala girmedi ama ben bi rahatlama falan hissetmedim yani

Benim de öyle hala göğsümün hemen altında hissediyorum hareketlerini. Cumartesi kontrolüm var soracağım, bence kanala girmedi ama ben bi rahatlama falan hissetmedim yani
Valla 0 rahatlama hissi arkadaşım da kanalı girse üst tarafın boşalır rahat nefes alırsın dedi,demek ki kanala girmemiş ne zaman girecek acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…