Aaa bilmiyordum yaa, 37ye kadar sürünerek geldim de işte sonrasına eklenecek olmasını düşünerek motive oldum hep. İnşallah uzatırlar da hepimiz rahat bi nefes alırız ya. Çok teşekkür ederim canımYok kız ne devam edeceğim 32 de direkt ayrıldım,doktor da kendim araçla o yolu gittiğimi öğrenince asla tavsiye etmiyorum emboli riski var dedi,1 aydır evdeyim .Çok şükür sen bitirdin,gözün aydın
Keşke uzatsalar ama ne bileyim hep aynı haberler dönüp duruyor,inşallah müjdeli bir haber alırız mutlu oluruzAaa bilmiyordum yaa, 37ye kadar sürünerek geldim de işte sonrasına eklenecek olmasını düşünerek motive oldum hep. İnşallah uzatırlar da hepimiz rahat bi nefes alırız ya. Çok teşekkür ederim canım
Hangi marka kullanıyorsun . Bende süt sağımı için bi makina bakıyorum daÇekim gücü baya yüksek canım. En düşük ayarda kullanıyorum. Lansinoh sürdüğüm için yara olmadı hiç ama sızlamaya pek fayda etmiyor. 2-3 saatte bir sağ dediler ama ben acılı olduğu için süreyi biraz uzun tutuyorum. Yine de aynı oluyor. 3 gündür durum bu
hayırlısıyla kucagına alırsın ınsAllahamin inşallah 37.haftaya doğumu planlıyoruz doktorumla bu durumda çok beklemek riskli çünkü
40 oldun mu canım sen epey olmuş,maşallah sağlıklıkla gelsin.İnstada takip ettiğim bir kadın 40 da filan normal doğum yaptı epiduralla.Gece gece yatakta bağdaş kurup faydasız şeyler düşünüyorum. Bir yeğenime doktor yüzünden öpmek yasak dedi tamam mı derken buluyorum kendimi, bir emzirirken, bir hala evde nereyi temizleyebilirim nereyi toplayabilirim kafası…
Bana hiç yapılmadi bakalım yarın yapacak miAnladımmcanm hamgi egzersizler link atar mısınn ya
Ahahah kız Allah seni aklına nerden geldi böle bişey
Doktora göre değişiyor canm ama genelde 37 dem sonra yapıyorlar
Umarım yarın yapar merak ediyorum. Yarında yapmazsa bende salicm artık. Bana normal doğum şansın 39 a kadar var demişti oldu oldu olmadı kısmet dicem. O kadar egzersiz yaptım ise yaramamissa onuda birakicm karnım paramparça oldu canım çok acıyor kendimi daha fazla yormycm ne zaman isterse o zaman gelsinler artıkBana 38. Hafta yapmıştı. Genelde o hafta yapılıyor sanırım.
Neden 39 a kadar dedi canım. Şeker tansiyon falan mı var.Umarım yarın yapar merak ediyorum. Yarında yapmazsa bende salicm artık. Bana normal doğum şansın 39 a kadar var demişti oldu oldu olmadı kısmet dicem. O kadar egzersiz yaptım ise yaramamissa onuda birakicm karnım paramparça oldu canım çok acıyor kendimi daha fazla yormycm ne zaman isterse o zaman gelsinler artık
Benimde gece gece aklıma gelene bak şimdi. Eğer hafta sonu doğum yaparsam doğum belgesini işyerime (hastaneye) hemen mi götürmem lazım (nöbet tutuyolar mı ki?) yoksa Pazartesi mi? Ya çocuk doğunca unutursak doğum belgesini vermeyi bişey olurmu ki ?Gece gece yatakta bağdaş kurup faydasız şeyler düşünüyorum. Bir yeğenime doktor yüzünden öpmek yasak dedi tamam mı derken buluyorum kendimi, bir emzirirken, bir hala evde nereyi temizleyebilirim nereyi toplayabilirim kafası…
KızCanım senin bebisin kızmı testin sonucumu dogru oldu doktorun ultrasonda tahminimi
Şuan kaçtasınncanımm doğum yaklaşmadıysa bazı doktorlar niraz daha geç yapıyormuş doğum faln başlatırsa diye sanırım bende bugün oldum öyle korkulack bişey değilmiş 10 15 saniye anca sürdü.. neden 39 kadar dedi canımUmarım yarın yapar merak ediyorum. Yarında yapmazsa bende salicm artık. Bana normal doğum şansın 39 a kadar var demişti oldu oldu olmadı kısmet dicem. O kadar egzersiz yaptım ise yaramamissa onuda birakicm karnım paramparça oldu canım çok acıyor kendimi daha fazla yormycm ne zaman isterse o zaman gelsinler artık
Amin inşallahAy dönüp dönüp mesajını okuyorum maşallah ya, darısı bizlere
Evet düzenli pilates yaptım ve hamileliğimi oldukça aktif yaşamıştımMaşallahh canımm sağlıklı ömrü olsun inşallahh
Yürüyüş spor falan yapıyor muydunnn
Darısı başımıza. Şu an çocuk çok acayip hareketler yapıyor daha önce bu kadar dalgalı görmemiştim karnımı, arada da aşağıya baskılar.
Pazartesi günü versen olurBenimde gece gece aklıma gelene bak şimdi. Eğer hafta sonu doğum yaparsam doğum belgesini işyerime (hastaneye) hemen mi götürmem lazım (nöbet tutuyolar mı ki?) yoksa Pazartesi mi? Ya çocuk doğunca unutursak doğum belgesini vermeyi bişey olurmu ki ?Sonra arkasından
Neyse yarın bidaha temizlik yapayım ben evde eksik yerlere bi bakayım
BizimKızlar benimde sağ kasığım çok ağrıyor yürüyüş yaptığımda veya evde biraz iş yaptığımda. Bebek iyice kanala mı girdi sizce o yüzden mi bu kadar çok ağrım var. Eve girince bacağımı çok zor kaldırdım. Bi de bugün yürürken sürekli çişim var gibi ağrı olulydju anlık. Ayy Allahım geçen haftalarda erken doğum korkum vardışimdi de ya 40ları görürsem, sezeryan olursam korkularım var. Resmen bende bu gece R rose-bahar senin gibi overthink yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?