Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Evet kızlar bebek kanala girince ve aşağı indikçe bariz bir rahatlık oluyor ve karnın küçülüyor sanki. Aynada karnınıza bakınca anlarsınız.Alt tarafa da baskı artıyor ve wc ihtiyacı çok oluyor. Goggledan şöyle bir görsel buldum benimki şuan aynı böyle.

Eklentiler

• IMG_4536.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 106
Ay demek ki böyle göbek aşağı inecek,o zaman kanala giriyor.Benim hala dimdik,alt tarafta baskı var ama bu şekil bir göbeğim yok

40 olduğumuza inanamıyooorum

Benimki de şuan aynı böyle canım yarın kontrolüm var. 38+0 benim dünden beri ağrılarım çok bide bugün bir kaç defa burnum kanadı. Bebeğin hareketleri iyi olduğu için hastane gitmedim. Dünden beri büyük abdest var altıma yapck gibi hissediyorum aynı. Bide rahimde elektrik çarpması gibi sık agrilar umarım doğum belirtisidir

Ay demek ki böyle göbek aşağı inecek,o zaman kanala giriyor.Benim hala dimdik,alt tarafta baskı var ama bu şekil bir göbeğim yok
Doğru mudur bilmiyorum ama benim göbeğim tam olarak böyle şuan. Ultrasonda başı çok aşağıdaydı uzun süredir doğum kanalında size de anlaşılır olsun diye bulup attım. Göğüs altında böyle boşluk oluyor inince.

Evet canım bu inmiş baya,benim bebiş doğum kanalı filan hiç çaba harcamıyor boşa günlerini geçiriyor herhalde anca tekme savuruyor

Valla 0 rahatlama hissi arkadaşım da kanalı girse üst tarafın boşalır rahat nefes alırsın dedi,demek ki kanala girmemiş ne zaman girecek acaba
Evet ben de merak ediyorum ya, inşallah girmiştir biz yanılıyoruzdur cumartesi öğreneceğim.

Benim de burnum iki gün önce kanadı bayağı da kanadı yani iki damla değil. Gebelikte normal yazıyor diye doktoruma falan yazmadım. Gebelikte her şeyin normal olması da ayrı sinir bozucu

Ay benim hiç böyle göbeğim yok. Bide kızlar ben ne yaptım biliyo musunuz göbek deliğimi dudak kalemiyle boyadım sonra duvara değdirdim işaret çıktı orda karnım düşerse anlayayım diye her gün gidip ölçüyorum hala aynı noktada göbek deliğim boş iş deyince de ben

Benim bayadir böyle ama geçen hafta baş aşağı ama kanalda değil.demisti. bide hala çatı muayenesi yapmadı bana neye göre yapıyor bilginiz var mı

Evet ben de merak ediyorum ya, inşallah girmiştir biz yanılıyoruzdur cumartesi öğreneceğim.
Sen bir git bakalım öğren gel,benim haftaya kontrolüm biraz geç gideceğim bilerek 37+4 de giderim ancak son kontrolden 3 hafta geçmiş olacak

Youtube da egzersizler var ordan bakıp arada evde yapıyorum bide hergün 1 saat yürüyüş yapıyorum canım. Biraz zorlanıyorum aşağı baya baskı oluyor ama aksatmadan yapmaya çalışıyorum.
Anladımmcanm hamgi egzersizler link atar mısınn ya
Ahahah kız Allah seni aklına nerden geldi böle bişey

Benim bayadir böyle ama geçen hafta baş aşağı ama kanalda değil.demisti. bide hala çatı muayenesi yapmadı bana neye göre yapıyor bilginiz var mı
Doktora göre değişiyor canm ama genelde 37 dem sonra yapıyorlar

Benimkide böyle resmen aşşagıya gitti üst taraf boş ve karın yumuşak

Aramızda 3 gün var, benim bugün okulda son günümdü bu arada sen hala devam ediyor musun
Yok kız ne devam edeceğim 32 de direkt ayrıldım,doktor da kendim araçla o yolu gittiğimi öğrenince asla tavsiye etmiyorum emboli riski var dedi,1 aydır evdeyim .Çok şükür sen bitirdin,gözün aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…