2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    233
Benim oğlumda aynı böyle. Ve tabiki uyuyamıyor. Emerkende sürekli memeyle kavga ediyor

Kakasını yapıp gazını çıkarsa bile hep ıkınma halinde.

Canım yarı kundak yapmayı dene. İşe yarayacaktır, çünkü anne karnında hissetmesini sağlayacak

Kakasını yapıp gazını çıkarsa bile hep ıkınma halinde.
aynı aynı benimkide böyle, kolikte 3-4 saat aralıksız ağlama oluyomuş özellikle akşamları, bizimki öyle değil, ıkınıyo ıkınırken çok rahatsız olup şiddetli bi bağırma ağlama yaşıyo 5-10 saniye sonra geöiyo ama 10dk da bir böyle, sonra bezini bi açıyorum aniden kakasını yapmaya başlıyo

Ucunun eti kalktı mı sizin? Benim minik bir parça kopmak üzere. Emzirmem imkansız gibi geliyor. Silikon uç aldım ama çok sevmedi gibi çok çaresiz hissediyorum

Çok şükür emdi yarın yine gidip emzireceğim inşallah kısa zamanda çıkacak gibi duruyor Allahın izniyle inşallah iyileşir merak etmeyin

Lansion ve gümüş kapak kullanıyorum ben canım. Kremi arada sürüyorum. Bence gümüş kapak işe yarıyor geceleri çıkarıyorum gün içerisinde kullanmaya Çalışıyorum
Gümüş kapak bende de işe yaradı yara olmak üzerdeydi kendi sütümü sürüp gümüş kapakla kapatıyorum nemleniyor bayağı iyi

Ben ilk kalkışta taktım on gün hiç çıkarmadım hem daha kolay hareket ettim karnımı tuttuğu için hemde korsenin etkisi sanırım karnım çok hızlı toplandı
Hala cesaret edemiyorum ben korseye karnım acıyacak gibi hissediyorum kullandığın korse sıkı mıydı bir tane aldım da ben çok dar gibi geldi

Nasıl becerdin doğru emzirmeyi benim bide göğüs ucum da çıkık değil
Çok sıkıntı çektim yavrum,çok kolay sanıyordum meğer hiç öyle değilmiş,yakın arkadaşım eve gelip gösterdi.Onda bile zorlandım,birkaç kere ayağa kalkıp mememi annemler bebeği ayakta tutarken vermeye çalıştım tuttu da ama her yanım tutuldu.Şimdi eskiye göre daha iyi.Gögüs ucu çıkarıcı deneyebilirsin,bir de meme ucunu c şeklinde ya da makas şeklinde üst damağa yapıştırıp alt çenesinin çalıştığını görmen lazım.Zaten emdiğini çekiş gücünden anlıyorsun,hem de ses çıkarıyor yutkunma sesi oluyor.Ve her emzirdimten sonra lansinoh krem ve gümüş kapak kullanıyorum.

Günlerdir ayni dertten muzdaripim. Ama çözüm bulamadım. Hep ıkınma halinde.Masaj yapıyorum ılık havlu koyuyorum olmuyor.kakasini yapsa bile okunmaya devam ediyor .Uykusundan 5 dkda bir uyanıyor.

Bizde de durum aynı bağırsakları adapte olmaya çalışıyor sanırım ama bazen 2 3 saat uyuyamıyor ağlıyor ıkınıyor kuzum ne yaparsak yapalım rahatlamıyor

Bizde de durum aynı bağırsakları adapte olmaya çalışıyor sanırım ama bazen 2 3 saat uyuyamıyor ağlıyor ıkınıyor kuzum ne yaparsak yapalım rahatlamıyor
Maalesef çözümü yok, büyüyüp öğrenmesi gerekiyomuş içim gidiyo kıpkırmızı olup ıkındıkça. Masaj, ılık duş sık emzirme, gazı çıkarmaya çalışma (genelde çıkmıyo) ben böyle yapmaya çalışıyorum, 4-5. Aya doğru öğreniyolarmış

Kızlar sütünüzün olduğunu yada yettiğini nasıl anlıyorsunuz? Ben sağınca 30-40 ml anca çıkıyor. Ama bebek daha güçlü çekiyor diyorlar hep. Emerken bazen uyuyor ağzında süt birikiyor akıyor kenardan. Göğsümü sıktığımda bir iki yerden süt fışkırıyor. Birde gün içinde süt akıyor göğsümden ama çok değil.
Annemde diyorki benim paçalarımdan akardı süt çoktu diyor. Acaba bnm mi az? Siz nasıl anlıyorsunuz

Arkadaslar hayirli aksamlar emzirdikce sutunuz artar, sürekli sağarak sütün ml sini kontrol ederek kendinizi strese sokmayin, bebek ne zaman isterse emsin istedigi dk kadar emsin, zaten uykuya daliyorlar memeyi kendisi atsin agzindan, bebeklerin memede aglaması istemediginden ya da sutunuzun yetmemesinden acligindan degil. Gaz sancisindan genelde benim oglumda sizleri korkutak istemem ama uzun surmustu geceleri hep aglardi kolikti kaka her bezinde olurdu ama ıkın ıkın kipkirmızi aglardi bebekler hareketlenince geciyor ve bence internette dönen atak haftalarini takip etmeyin psikolojik olarak biz bebislere yukluyoruz (oglumda hata yaptim her huysuzlugunda aaaa atak geciriyor diyordum tecrubesiz ve stresliydim hic kimseden destek gormedim) inanin hersey duzelecek kabullenin evet uykusuzluk cok zor ama gececek inanin bana, ben su an desteksizim esim ve oglum disinda kimsem yok yanimda aslinda olmamalari daha iyi cunku kiminizin yazdigi seylere pes diyorum en yakinlariniz tarafindan zorbalaniyorsunuz resmen,
Gogus ucu yara olan anneler yaralarin gecmesi 1 haftayi bulabiliyor bebegi dogru pozisyonda emzirice aciniz yavas yavas azaliyor hatta ilerde sizin sayenizde buyudugunu gordukce iciniz rahatlayacak, zaten acımayacak bile

Ucunun eti kalktı mı sizin? Benim minik bir parça kopmak üzere. Emzirmem imkansız gibi geliyor. Silikon uç aldım ama çok sevmedi gibi çok çaresiz hissediyorum
Yok kalkma olmadi, benimkilerde derin cizgiler olustu, yarik gibi. Kantoron yagi dene bi belki o iyi gelir sana.

Günde 6-7 kere çişli bez oluyorsa yetiyordur.
Anneler bırakalım da yarışı kazansın benimki de bugün benimki çoktu falan dedi.

Benimde aynı şekilde sagdigim zaman fazla çıkmıyor ama emdiginde sesinden anlıyorum cekisinden falan sıkıyorum geliyor ağzının kenarından akıyor bende emin olamiyorum o yüzden ama doymasa gazı olmaz kakası cisi olmaz sürekli diyorum kendi kendime bence bebeklerin çekişi daha farklı ya ben makineden çekerken aynı hissi yaşamıyorum sanki makinenin ağzı büyük geliyor gibi
Satiliyomus onlardan flans deniyor sanırım mesela hastanede pompayla çekmişlerdi o zaman çok gelmişti

Bide az olsa bebek uyuyamaz açlıktan huzursuz olur bence ilk günler memeyi zor kavriyodu benim çenesi çok gucsuzdu aç kaliyodu evi inletiyodu ağlamaktan şimdi memede uyuyor emerek

Aynen bu bir süreç stres olmadan kabullenip, en aza indirmek için elimizden geleni yapacağız.

Aynen bu bir süreç stres olmadan kabullenip, en aza indirmek için elimizden geleni yapacağız.

Evet benim de içim gidiyor keşke ağrısını ben çekebilsem diyorum maalesef elimizden pek bir şey gelmiyor yardımcı olmaya çalışıyoruz ama çıkmıyor genellikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…