- 10 Ocak 2024
- 1.224
- 1.419
- 53
Kocam şehir dışına gitti Salı gelicek. Gece nöbetleşe duruyorduk nağacağım bakalım. Şimdi de annem bebek uyurken ben dururum yanında sen git uyu dedi ama bebemsiz de uyuyamıyorum.Kızlar ne durumdasınız grup iyice sessizleşti artık. Gitmeyin biryere yaa. Lohusalığıda birlikte geçirelim
Teşekkür ederimEvet tabiki vereceksiniz ki sağsın oda iyice boşaltsın ama bebek yeterli olmuyor o yüzden makineyle de devam edip sağmak gerekiyor. Bu defa süt daha fazla üretiliyor ekstra sağdığımız için makineyle o yüzden yine sıkışma yapıyor bu bir kısır döngü olabilir. Ama korkmayın üç dört gün uğraşın bu şekilde sonra yavaş yavaş çözülecek yumru da küçülecek. Her gün duş ve her gün lahana yapın mutlaka ama aksatma.
Bende grubun doğurmayan sayılı gebelerinden olarak beklemedeyim. Ahududu yaprağı çayı ve hurma yiyerek tüm tuşlara basmaya çalışıyorum. Korkumu bi nebze yendim gibi dursa da hâlâ çok endişeliyim beklemek ve doğum süreci belirsizliği çok zormuşKızlar ne durumdasınız grup iyice sessizleşti artık. Gitmeyin biryere yaa. Lohusalığıda birlikte geçirelim
Ay ben perişanım ayolKızlar ne durumdasınız grup iyice sessizleşti artık. Gitmeyin biryere yaa. Lohusalığıda birlikte geçirelim
Ay ben depresyona girmek üzereyim zaten. Sağolsun 1 hafta kayınvalidem baktı. Ama bakarken psikolojimi de bozdu. Şimdi kendi annem gün içinde yardıma geliyor. O da psikolojimi bozuyorKızlar ne durumdasınız grup iyice sessizleşti artık. Gitmeyin biryere yaa. Lohusalığıda birlikte geçirelim
Kocam şehir dışına gitti Salı gelicek. Gece nöbetleşe duruyorduk nağacağım bakalım. Şimdi de annem bebek uyurken ben dururum yanında sen git uyu dedi ama bebemsiz de uyuyamıyorum.
Bende grubun doğurmayan sayılı gebelerinden olarak beklemedeyim. Ahududu yaprağı çayı ve hurma yiyerek tüm tuşlara basmaya çalışıyorum. Korkumu bi nebze yendim gibi dursa da hâlâ çok endişeliyim beklemek ve doğum süreci belirsizliği çok zormuş
Ay ben depresyona girmek üzereyim zaten. Sağolsun 1 hafta kayınvalidem baktı. Ama bakarken psikolojimi de bozdu. Şimdi kendi annem gün içinde yardıma geliyor. O da psikolojimi bozuyor
Yaa ne güzel. Annen geri geliyormuş. Benimki dün gitti. 2 haftada gelemeyecek. Eşim izinde. Ama yinede çok zor. Valla Banada bir değişiklik oluyor buraya girmek. Bebeğin uyuduğu sınırlı vakitte giriyorum/ doktor 1 aydan sonra uykusu düzenlenmeye başlar dedi ama bakalım inşAy ben perişanım ayolarada bi girip üstten okuyorum yazmaya bile fırsatım yok, bu bebe bütün gün uyumuyor dün hele saatlerce uyumadı ağlamıyo da meme istiyo sadece memede durup uyuyo yerine koyuyorum nanayy hemen uyanıveriyor. Bi türlü düzen oturtamadım, memede tutmaktan enerjim kalmadı tuvalete gitmeye vaktim yok durumum içler acısı, annemi göndermiştim eşim yanımda izinde diye o da perişan oldu evle mi ilgilensin bebeyi mi oyalasın geri çağırdık dayanamadık yarın gelecek inşallah biraz uyur dinlenirim sayesinde, zombiye bağladım iyice
Nasılsa az önce bi uykuya daldı da telefonu elime aldım günün ödülü bu bana şuan dhdj
Çook çok zor kuzum ya bilmiyorum bende dedim ben mi hani bu kadar zorlanıyorum, artık yani camı açıp bağırmak istiyorum o raddeye geldim dhdhd şakasız dün hele baygınlık geçirecektim kanım çekildi halsizlikten yorgunluktan bir saniye boş bırakmadı beni, e sürekli memede durup emzirmek de enerji harcatıyo haliyle. Bide o kadar durmasına rağmen kontrolde kilo alımı az çıktı daha çok psikolojim bozuldu ek mama da takviye ediyorum doktor bolca ver dedi, sarılığımız falan da olmadı hiç ama anlamadım doymuyo bu çocukYaa ne güzel. Annen geri geliyormuş. Benimki dün gitti. 2 haftada gelemeyecek. Eşim izinde. Ama yinede çok zor. Valla Banada bir değişiklik oluyor buraya girmek. Bebeğin uyuduğu sınırlı vakitte giriyorum/ doktor 1 aydan sonra uykusu düzenlenmeye başlar dedi ama bakalım inş
sona kalan bi kaç kişiden biriyim. O yüzden lohusalık bana çok uzak geliyor şu anda. Hepinizin tek tek doğum hikayesini heyecanla bekledim.Kızlar ne durumdasınız grup iyice sessizleşti artık. Gitmeyin biryere yaa. Lohusalığıda birlikte geçirelim
Allah yardımcınız olsun. Bebeğinde zamanını bekliyor annesi. Biraz daha sabır. İnşallah sağlıcakla alırsınız kucağınıza.sona kalan bi kaç kişiden biriyim. O yüzden lohusalık bana çok uzak geliyor şu anda. Hepinizin tek tek doğum hikayesini heyecanla bekledim.darısı bizlere olsun bende de sizin gibi tansiyon çıktı ama benim son haftalarda. Yurtdışında olduğum için halen normal doğuma zorluyorlar, beklemedeyim ama çok yıprandım bi haftadır özellikle. Bu sabah saat 6ydı uykusuzluk yorgunluktan ağlamaya başladım katıla katıla. Eşim uyanmasın diye lavaboda sessiz sessiz ağladım bi saat bu sabahı sanırım hiç unutamıycam psikolojik olarak kaldıramadığımı bgn sabah yüzleşince anladım. Korkudan tansiyonum yükseliyor diye ağlamak bile lüks oldu. Küçük tansiyonum özellikle düşük hali bile 88-90 oluyor. Neden küçüğü bu kadar yüksek hep anlayamadım ya. dualarınıza talibim bebeğimi çok uzun senelerdir bekliyorum.
Amin inşallah çok teşekkür ederimAllah yardımcınız olsun. Bebeğinde zamanını bekliyor annesi. Biraz daha sabır. İnşallah sağlıcakla alırsınız kucağınıza.
Tıpatıp aynı durumdayım. Bugün daha fazla memeye bağımlı resmen..Kızlar bende şuan emzirirken yazıyorum. O kadar memeye bağlı yaşıyor ki sürekli memede yerine koyuyorum uyanıyor akşam 2 saat uyudu onun dışında tüm gün emzir kucakta uyut uyan emzir ne yemek yiyebiliyorum ne de başka bişey. Tuvalete bile zor gidiyorum. Ne zaman geçecek bu durum ya. Çok üzülüyorum bu kadar minik halini özlücem diye bi yandan zamanda geçsin istiyorumsizler napıyosunuz . Tavsiyeler verin yalnız olmadığımızı bilmek iyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?