2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    235
Kızlar ne durumdasınız grup iyice sessizleşti artık. Gitmeyin biryere yaa. Lohusalığıda birlikte geçirelim
Kocam şehir dışına gitti Salı gelicek. Gece nöbetleşe duruyorduk nağacağım bakalım. Şimdi de annem bebek uyurken ben dururum yanında sen git uyu dedi ama bebemsiz de uyuyamıyorum.

Teşekkür ederiminşallah küçülür ve tamamen yok olup gider mahvetti beni yıkılası mastit

Kızlar ne durumdasınız grup iyice sessizleşti artık. Gitmeyin biryere yaa. Lohusalığıda birlikte geçirelim
Bende grubun doğurmayan sayılı gebelerinden olarak beklemedeyim. Ahududu yaprağı çayı ve hurma yiyerek tüm tuşlara basmaya çalışıyorum. Korkumu bi nebze yendim gibi dursa da hâlâ çok endişeliyim beklemek ve doğum süreci belirsizliği çok zormuş

Ay ben perişanım ayol arada bi girip üstten okuyorum yazmaya bile fırsatım yok, bu bebe bütün gün uyumuyor dün hele saatlerce uyumadı ağlamıyo da meme istiyo sadece memede durup uyuyo yerine koyuyorum nanayy hemen uyanıveriyor. Bi türlü düzen oturtamadım, memede tutmaktan enerjim kalmadı tuvalete gitmeye vaktim yok durumum içler acısı, annemi göndermiştim eşim yanımda izinde diye o da perişan oldu evle mi ilgilensin bebeyi mi oyalasın geri çağırdık dayanamadık yarın gelecek inşallah biraz uyur dinlenirim sayesinde, zombiye bağladım iyice
Nasılsa az önce bi uykuya daldı da telefonu elime aldım günün ödülü bu bana şuan dhdj

Kızlar ya bebeğimin vücudu sarı sarılık da çıkmıştı hem mama hem anne sütü hem sağdığım sütü veriyorum sık sık besliyorum gece bile iki saatte bire döndük hafta içi kontrol var korkuyorum çiş sayısı iyi sulu kaka yapıyor ona da normal yazıyor internette ama ishal gibi sanılabilir kıvamı annelik endişesi çok kötüymüş ya

Ay ben depresyona girmek üzereyim zaten. Sağolsun 1 hafta kayınvalidem baktı. Ama bakarken psikolojimi de bozdu. Şimdi kendi annem gün içinde yardıma geliyor. O da psikolojimi bozuyor

Kocam şehir dışına gitti Salı gelicek. Gece nöbetleşe duruyorduk nağacağım bakalım. Şimdi de annem bebek uyurken ben dururum yanında sen git uyu dedi ama bebemsiz de uyuyamıyorum.

Ay uyusana kız. Benim annem dün gitti zorlandım çok. Her fırsatı değerlendir. Bebek yanında olunca insan kesintisiz uyuyamıyor. En azından bir 3 saat ver ki sende dinlen. Bu bir gün değil 10 gün değil Vücudun dinlensin

Yaaa şimdi doğum tarihe bakınca benim doğumda 29 Kasım gözüküyordu.
hiç korkma kuzum. İnan ödüm kopuyordu ama doğum hemen bitiyor. Normal yada sezeryan hiç önemli değil. Eğer tansiyonum musade etseydi normal doğurmak çoook isterdim. Şeninde az kalmış. Sağlıkla gelsin inş

Ay ben depresyona girmek üzereyim zaten. Sağolsun 1 hafta kayınvalidem baktı. Ama bakarken psikolojimi de bozdu. Şimdi kendi annem gün içinde yardıma geliyor. O da psikolojimi bozuyor

Sakin ol yavrum. Elbet gidecekler. Bu süreçte onlar varken dinlenmeye ve bebeğinle daha fazla vakit geçirmeye çalışırsın.

Yaa ne güzel. Annen geri geliyormuş. Benimki dün gitti. 2 haftada gelemeyecek. Eşim izinde. Ama yinede çok zor. Valla Banada bir değişiklik oluyor buraya girmek. Bebeğin uyuduğu sınırlı vakitte giriyorum/ doktor 1 aydan sonra uykusu düzenlenmeye başlar dedi ama bakalım inş

Çook çok zor kuzum ya bilmiyorum bende dedim ben mi hani bu kadar zorlanıyorum, artık yani camı açıp bağırmak istiyorum o raddeye geldim dhdhd şakasız dün hele baygınlık geçirecektim kanım çekildi halsizlikten yorgunluktan bir saniye boş bırakmadı beni, e sürekli memede durup emzirmek de enerji harcatıyo haliyle. Bide o kadar durmasına rağmen kontrolde kilo alımı az çıktı daha çok psikolojim bozuldu ek mama da takviye ediyorum doktor bolca ver dedi, sarılığımız falan da olmadı hiç ama anlamadım doymuyo bu çocuk Neyse diyorum hani hasta olmasın yeterki dayanıcam bi şekilde ayakta kalmaya ama çok zorluyo beni hayırlısı

sona kalan bi kaç kişiden biriyim. O yüzden lohusalık bana çok uzak geliyor şu anda. Hepinizin tek tek doğum hikayesini heyecanla bekledim. darısı bizlere olsun bende de sizin gibi tansiyon çıktı ama benim son haftalarda. Yurtdışında olduğum için halen normal doğuma zorluyorlar, beklemedeyim ama çok yıprandım bi haftadır özellikle. Bu sabah saat 6ydı uykusuzluk yorgunluktan ağlamaya başladım katıla katıla. Eşim uyanmasın diye lavaboda sessiz sessiz ağladım bi saat bu sabahı sanırım hiç unutamıycam psikolojik olarak kaldıramadığımı bgn sabah yüzleşince anladım. Korkudan tansiyonum yükseliyor diye ağlamak bile lüks oldu. Küçük tansiyonum özellikle düşük hali bile 88-90 oluyor. Neden küçüğü bu kadar yüksek hep anlayamadım ya. dualarınıza talibim bebeğimi çok uzun senelerdir bekliyorum.

Allah yardımcınız olsun. Bebeğinde zamanını bekliyor annesi. Biraz daha sabır. İnşallah sağlıcakla alırsınız kucağınıza.

Kızlar bende bebeğe tek bakıyorum eşim başka şehirde. İnşallah 1 ay sonra bizi de yanına alacak. Zaten kızım memeyi tutmuyor. Sütü sağıp içiriyorum. O da akşamları daha çok içmek istiyor yetmiyor mama takviyesi veriyorum. Gerçkten zormuş bebiiş büyütmek. Uykusuzluk da cabası

Allah yardımcınız olsun. Bebeğinde zamanını bekliyor annesi. Biraz daha sabır. İnşallah sağlıcakla alırsınız kucağınıza.
Amin inşallah çok teşekkür ederim hayırlısıyla en kısa zamanda umarım bende burada doğum hikayemi kucağımda bebeğim ile paylaşırım.

Kızlar bende şuan emzirirken yazıyorum. O kadar memeye bağlı yaşıyor ki sürekli memede yerine koyuyorum uyanıyor akşam 2 saat uyudu onun dışında tüm gün emzir kucakta uyut uyan emzir ne yemek yiyebiliyorum ne de başka bişey. Tuvalete bile zor gidiyorum. Ne zaman geçecek bu durum ya. Çok üzülüyorum bu kadar minik halini özlücem diye bi yandan zamanda geçsin istiyorum sizler napıyosunuz . Tavsiyeler verin yalnız olmadığımızı bilmek iyi geliyor

Tıpatıp aynı durumdayım. Bugün daha fazla memeye bağımlı resmen..

Kızlar bebeğimin burnu tıkalı ve hapşırıyor. Bu hasta olduğu için mi napacam ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…