2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    235
Aynen diğerine geçince ağzını açmıyor. Bu da yetersiz beslenme kaygısı yaratıyor bende. Cimcik de atamıyorum kıyamıyorum ama atsam da uyanmaz gibi..

Kızlar meme ve mamayı nasıl veriyorsunuz. Her emmeden sonra mı? Günde iki defa falan mı? Ve ne ölçüde veriyorsunuz. Ben hiç mama vermedim. Bir iki defa denedim. İçmek istemiyor. Tutmuyor ve yanlardan çıkarıyor.

Aynen diğerine geçince ağzını açmıyor. Bu da yetersiz beslenme kaygısı yaratıyor bende. Cimcik de atamıyorum kıyamıyorum ama atsam da uyanmaz gibi..
Ayak baş parmağıyla yanındaki parmak arasanı sıkın dedi doktor bize, bir de ıslak mendille elini yüzünü silmek de uyandırıyor

Kızlar bir arkadaşım bebekler geceleri dünyayı keşfetmek istedikleri için uyumazlar,aranma refleksine de o normal aç olduğunu göstermez demişti.Sütün yetip yetmediğini de gerçekten anlamak zor,bol çiş demişti doktor.Çiş bizde de var ama benim bebiş habire emse çok mutlu ama bence koku istiyor

Kızlarr bişey sormak istiyorum emzirdikten sonra sağım yapıyor musunuzz ??
Eğer yapıyorsanızz emmeden önce veya sonra olarak kaç cc çıkıyor baktınızmı hiç? Sütüm yeni gelmeye başladı bebeğime yetecek kdar varmı yokmu merak ediyorum

Sağımla anlaşılmaz ki az geliyor sanıp yanlış bir fikre kapılırsın sonra, sağma makineleri bebek gibi boşaltamıyor memeyi. Çişine bakarak anlarsın doyup doymadığını canım

Canım ne yaptın nasılsın
su değilmiş, eve gönderdiler. Yarın 40.hafta oluyoruz çarşamba kontrol var bakalım ama bende herhangi bi belirti yok. Sen naptın canım doğurdun mu nasıl gidiyor?
Benim ki de akıntıymış maalesef. Karıştırman normalmiş son günler olduğu için dediler. Beklemedeyim öyle ama artık ped takibi yapacağım bende günüm dolduğu için gözden kaçırmamak adına.

Hayırlı olsun çok sevindim sağlıklı doğum yaptığınıza benimde eşi öndeydi ben de doğum yapalı 12 gün oldu doğumunuz sorunsuz geçmiştir inşallah

Merhaba, Plesanta önde ve doğum kanalını kapatıyorsa normal doğum yapamıyorsunuz benim öyle oldu

Merhaba, Plesanta önde ve doğum kanalını kapatıyorsa normal doğum yapamıyorsunuz benim öyle oldu
Yok oyle degil, onde ve asagida denmisti yukari cikmasi bekleniyodu cikti mi suan bilmiyorm ama rahim agzini kapatmiyodu, ona ragmen sadece onde oldugu icin de vajinal dogum yapamiyomuyuz acaba diye geldi aklima

Ben de aynıyım bekliyorum belirti yok henüz yavrumun yeri rahat sanırım doğmak istemiyor henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…