2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    235
Bacım rusyada norveçte bebeler doğduğu gibi hasta olur o zaman inanma, biz her gün çıkmaya başladık çok iyi geliyor ki ben iklimi sert bir yerdeyim

Evet mastit değil ama tıkanıklık gibi görünüyor, ılık duş ve memeden ucuna doğru masaj yapman lazım

Kızlar bebişleri ne zaman yüz üstü tummy time yaptırıyoruz acaba

Çok mu mama verdin acaba benim de iki kere kustu, fazla mama verdiğim için sanırım şimdi bir tık azalttım

Sıcak soğuk kompres yap canım. Çok ilerlemedi ise işe yarar diye düşünüyorum. lansinoh’un bunun için göğüs pedi var işe yarayabilir.
Bakayım pede sağ ol sıcak soğuk kompresi nasıl yapmalıyız ben hep sıcak bişi koydum ama geçmedi soğuk ne zaman uygulamalıyım? birden oldu zaten

Hep aynı oranda veriyorum ama bazen fazla geliyor galiba. Boğulacak gibi olması çok korkuttu beni.
Ben de bi ara düz uyurken oldu hemen ters çevirdim fışkırtır tarzda kustu o kadar korktum ki seni çok iyi anlıyorum o gece uyumadım sürekli izledim uyudu mu kusacak mı diye düşünmek insanı çok yoruyor.

Ben de bi ara düz uyurken oldu hemen ters çevirdim fışkırtır tarzda kustu o kadar korktum ki seni çok iyi anlıyorum o gece uyumadım sürekli izledim uyudu mu kusacak mı diye düşünmek insanı çok yoruyor.
Öyle maalesef. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Çok zormuş bu tarz şeyler..

Bakayım pede sağ ol sıcak soğuk kompresi nasıl yapmalıyız ben hep sıcak bişi koydum ama geçmedi soğuk ne zaman uygulamalıyım? birden oldu zaten

Soğuk kompres emzirdikten sonra diyenler var. Buzu ince havluya sarıp tutabilirsin. Şişliğe ağrıya iyi geliyormuş. Sıcak kompres de süt damarlarındaki tıkanıklık açıyormuş yumuşatıyormuş. Onu da emzirmeden önce falan dene istersen. Ben o pedi oda sıcaklığında bile koydum elimle bastırıp masaj yaptım baya yumuşamıştı. O şart değil mavi jel torbalar falan da iş görür o daha konforlu ama.

Ne zamandır var canım inşallah ilerlememiştir. İlerlemediyse masaj ve bunlar işe yarar bence. Bazı arkadaşlar da lahana yaprağı sarmak işe yatıyor diyordu.

Reflü yatağı güvenilir oluyor bence,ben artık kontrol etmiyorum reflü yatağı eğimli olduğu için kustuğu ağız kenarından akıyor ,çok ses yaparsa da uyanıveriyorum

Ben çıkıyorum canım. Hiç bişey olmuyor bebeğe de iyi geliyor bence .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…