2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    235
Hayırr ben bunu doktoruna sordum. Erken doğan bebişlerin gelişimi doktorları tarafından düzeltilmiş yaşa kadar değerlendiriliyormuş, 2 yaşına kadar da öyle devam edecekmiş. Ama sizlik bisey değil bu dedi, siz doğduğu günü baz alın işin bu tarafı sadece bizlik dedi. Yani senin bebeğin 3 aylık olduğunda diğer bebekler gibi gaz sancıları hafiflemiş olacak.
Bende şöyle düşünüyorum, Alyanın sarılığı 2. Gün başladı. Gazı 15. Gün başladı. Aşıları 2. Ayında yapılıyor. Yani herseyi normal yenidoğanlar gibi ilerliyor ve inanıyorum ki 1 ay sonra bağırsakları olgunlaşınca gaz belasından da kurtulucaz 🫩

Kızlar 4.haftada bir şey mi var,bebeğim hiç uyumuyor ya sürekli huysuz 2 gecedir gündüz mahvolduk valla,mırın kırın geceleri sürekli.Gaz olsa şiddetli mi ağlardı acaba

Düzeltilmiş yasa gore 5. Hafta da atak görünüyordu ama ilk hamilelikte de dolunayın bebekleri çok etkilediğini farkettim. Astrolojiye saygım artti ilk anneligimden sonra :) Dün gece de dolunaydi etkisi 2 3 gun sürüyor. Onun etkisi de olabilir ekstra olan dun gece huzursuzluklari.
Bu arada uykusuzluktan cümle kuramıyorum bi yazicam kac defa okuyorum:)

Canım sen geceleri kaç saatte bir kalkıyorsun

Kızlar siz saat kuruyorsunuz heralde ama benim bebeğim hiç saate bile gerek olmadan 1-1,5 max 2 saatte bi uyanıyor. Uyurken de sürekli ses çıkarıyor ıkınma vs . Ben hiç uyuyamıyorum gibi bişey

Kızlar 2. Yada 3. Çocuğu olanlar nasıl karar verdiniz bir kez daha hamile kalmaya. Bakıyorum hepimiz benzer süreçlerden geçiyoruz . Hal böyleyken 2. Ye nasıl karar verilir ki? Unutacak mıyız bu günleri??

Kızlar siz saat kuruyorsunuz heralde ama benim bebeğim hiç saate bile gerek olmadan 1-1,5 max 2 saatte bi uyanıyor. Uyurken de sürekli ses çıkarıyor ıkınma vs . Ben hiç uyuyamıyorum gibi bişey

Canım ben artık alarm kurmuyorum Kendi zaten duruma göre bazen 2,5 bazen 3 saat sonra mırıldanmaya başlıyor . Gazı varsa zaten hiç uyumuyor. Şimdilik böyle ama bizim 3 ve 4. Haftalar hiç uyumuyordu gece 4 e kadar neredeyse/ bu hafta biraz iyi gibi yani 3 gündür sadece

Bize doktor haftada 1 şampuan demişti

bebeğinde dil bağı olan var mı kontrol ettirdiniz mi?
Doktor ilk muayene de söylüyor, zaten dil bağı olan bebek emmiyor.

Biz 1 buçuk yaşında sünnetle beraber narkoz almışken kestirdik.

Konuşmasına engeldi.

Kızlar 2. Yada 3. Çocuğu olanlar nasıl karar verdiniz bir kez daha hamile kalmaya. Bakıyorum hepimiz benzer süreçlerden geçiyoruz . Hal böyleyken 2. Ye nasıl karar verilir ki? Unutacak mıyız bu günleri??
şuan 4 yaşında cocugum keşke arka arkaya olsaymış. çocuk büyüdüğünde rahata alışınca hiç istemiyorsun 2.ci yi

Ben eşime sürekli ikinci çocuk fikrini aklımdan çıkardığımı onun da çıkarması gerektiğini söylüyorum. Çok taze yaşadıklarımız fikrim değişir mi bilmiyorum ama aynı şeyleri tekrar yaşayacak olmanın düşüncesi bile ürkütüyor beni

Doktor ilk muayene de söylüyor, zaten dil bağı olan bebek emmiyor.

Biz 1 buçuk yaşında sünnetle beraber narkoz almışken kestirdik.

Konuşmasına engeldi.
emiyo onda sıkıntı yok ama 40 günlük olmadan narkozsuz alınıyomuş sanırım

Maşallah inşallah bizimde öyle olur ya

Geçicek Allah büyüktür

Sarılalım gerçekten ya yalnız değiliz dünya üzerinde birçok anne aynı yollardan geçmiş demekki… bende ciddi ciddi antidepresan kullanmayı düşünüyorum bazennn…. Bende chatgpt yi indireyim o zaman

Hiç sorma canım nasıl böyle bi çılgınlık yaptım inanamıyorum bazen . 3 yaşına kadar aslaaa aslaa diyordum. Kızım kreşe başlayınca çok rahatladım eski hayatıma döndüm diyebilirim. Sonrası bir bebek özlemi sardı içimi benim sürecim böyleydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…