- 11 Nisan 2024
- 1.981
- 1.886
- 53
Kızlar 2. Yada 3. Çocuğu olanlar nasıl karar verdiniz bir kez daha hamile kalmaya. Bakıyorum hepimiz benzer süreçlerden geçiyoruz . Hal böyleyken 2. Ye nasıl karar verilir ki? Unutacak mıyız bu günleri??
Saat kurmadım hic. Çok iştahlı bir çocuk kimi zaman yarim saat uyuyo kimi zaman 1 bucuk saat. 2 saat nadir uyumuşumdur. Mama da versem aynı fark etmiyor. Bir de kabızlık var o da etkiliyor.Canım sen geceleri kaç saatte bir kalkıyorsun
Ilk oğlumda 3 yaşına kadar emzirdim. Bu zorlukları onda da çektim. Belki daha da kotusuydu :) Alerjik bi çocuktu sut yumurta patates bezelye yemeden 1 buçuk sene de geçirdim ama bir çok şey unutuluyor inan. Şu an zihnimiz bulanık eskisi gibi düşünemiyoruz beyin sisi deniyormus bu duruma onunla uçup gidiyor kötü anılar. Sevgisiyle doluyor insan ve o sevgiyi ozluyorsun birde cocugum yalnız da kalmasın kardeş sevgisi o da yaşasın isteniyor sanırımKızlar 2. Yada 3. Çocuğu olanlar nasıl karar verdiniz bir kez daha hamile kalmaya. Bakıyorum hepimiz benzer süreçlerden geçiyoruz . Hal böyleyken 2. Ye nasıl karar verilir ki? Unutacak mıyız bu günleri??
3.5 saati geçirmiyorum zaten max 3.5 uyudu şimdiye kadar uyku da beslenme kadar önemli çünkü ama genelde gündüz 2.5 saat gece 3 saatte bir emzirme ve mamaKızlar benim bebeğim her zaman uzun uyumuyor.
Bazen biraz da uyusun diye 3 saati geçtiği oluyor. Yanlış mı yapıyorum acaba, siz mutlaka 3 saat kuralına uyuyor musunuz ?
Aynı ben. Her gün ağliyorum neredeyse ama aklım 2.deBen doğumdan sonraki gün bir daha yapayım ben bundan demiştimHala vazgeçmedim sadece konuyu askıda bekletiyorum
Ben de mesela az önce 3.5 saat oldu öyle uyandırdım. Bizimki çok uyumuyor, dediğiniz gibi uyku da önemli diye düşünüp kıyamıyorum bazen. Ama bir yandan da 3 saati geçirdim diye endişeliyim3.5 saati geçirmiyorum zaten max 3.5 uyudu şimdiye kadar uyku da beslenme kadar önemli çünkü ama genelde gündüz 2.5 saat gece 3 saatte bir emzirme ve mama
Benim uykusuzluk, bebegim yatirdigim an 10dk zor sonra tekrar başa sar sağlık olsin, sizinkiler nasil saatlerce uyanmiyor, bir de bnm 2. Cocuk, 1 de boyledi ben mi hataliyim uyku konusunda acepKızlar kimimizin 1 hafta kimimiz2 ay oldu doğum yapalı. Genel olarak hepimiz benzer şeyleri yaşıyoruz ama sormak istiyorum.
Doğumdan sonra lohusalık sürecinde en çok zorlandığınız konu ne oldu.
Benim birçok şey ama ama ilki , emzirirken yada mama verirken bebeğimin tıkanması oldu. Çok korktum.
Benim ilk cocugumda hastane sureci oldugu icin ikinciyi anca korkularimizi atip neredeyse 7 sene sonra yaptik, iyi oldu oglum herseyini beceriyor kendi, yaslari yakin olsaydi bunyem dayanmazdi sanirim uykusuzluk fenaKızlar 2. Yada 3. Çocuğu olanlar nasıl karar verdiniz bir kez daha hamile kalmaya. Bakıyorum hepimiz benzer süreçlerden geçiyoruz . Hal böyleyken 2. Ye nasıl karar verilir ki? Unutacak mıyız bu günleri??
Kızlsr bebişlerinizn gözü ne renk. Benimki gri gibi neye dönüşecek çok merak ediyorum
Yok canım, bebeğin uykusuna en başından beri hiç müdahale etmedim. İyi ki böyle yapmışım. Dert etme, bir sıkıntısı olduğunda hemen uyanıyor zatenKızlar benim bebeğim her zaman uzun uyumuyor.
Bazen biraz da uyusun diye 3 saati geçtiği oluyor. Yanlış mı yapıyorum acaba, siz mutlaka 3 saat kuralına uyuyor musunuz ?
Ben de senin gibi yapıyorum, bildiğim kadarıyla doğrusu bu şekilde zaten :)Kızlar ben tek göğüsümü emzirdikten sonra bebeğim uyuyor diğer göğüse emzirmiyorum böyle olunca tekrar uyanınca da emmeyen tarafı veriyorum. Sizler nasıl yapıyorsunuz her iki göğüsü de aynı anda mı emziriyosunuz?
+1Ben doğumdan sonraki gün bir daha yapayım ben bundan demiştimHala vazgeçmedim sadece konuyu askıda bekletiyorum
Ben de bunu merak ediyordum. Tek göğsü emzirince doymaz diyorlar ama ben özellikle gece tek göğsü emzirdikten sonra uyuduğu için uyandırmıyorum. Bu yanlış bir şey miKızlar ben tek göğüsümü emzirdikten sonra bebeğim uyuyor diğer göğüse emzirmiyorum böyle olunca tekrar uyanınca da emmeyen tarafı veriyorum. Sizler nasıl yapıyorsunuz her iki göğüsü de aynı anda mı emziriyosunuz?
Çok şükürİdrarda falan bişi çıkmadı bi sorun gözükmüyor şükür bazı bebeklerde 3 aya kadar sürüyormuş bakalım ne zmn geçicek
Benim uykusuzluk, bebegim yatirdigim an 10dk zor sonra tekrar başa sar sağlık olsin, sizinkiler nasil saatlerce uyanmiyor, bir de bnm 2. Cocuk, 1 de boyledi ben mi hataliyim uyku konusunda acep
Benim ilk cocugumda hastane sureci oldugu icin ikinciyi anca korkularimizi atip neredeyse 7 sene sonra yaptik, iyi oldu oglum herseyini beceriyor kendi, yaslari yakin olsaydi bunyem dayanmazdi sanirim uykusuzluk fena
Bir de gecen yil annem rahmetli olunca kardes destegi olsun ileride bizler olunce diye dusunduk
uyandırınca sinirleniyoBen de mesela az önce 3.5 saat oldu öyle uyandırdım. Bizimki çok uyumuyor, dediğiniz gibi uyku da önemli diye düşünüp kıyamıyorum bazen. Ama bir yandan da 3 saati geçirdim diye endişeliyim
tıkandığını önden sağ biraz bence ebeler öyle demişti veya tazyikliyse makas yerine c şeklinde tutabilirsin kafası da dik olsunKızlar ya benim bebeğim sağ göğsümü emerken bşy yok ama sol göğsümü emerken tıkanıyor. Dün gece 3-4 kere oldu. Tek göğüs mü emzirsem acaba yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?