Canim keske o kadar sütüm olsaCanım kendi sütünden sür şampuan yerine bi öyle dene istersem
Bende hazır uyku tulumundan aldım bi heves asla durmuyor içinde elini çıkardı üstten . Sanırım bide üst kısmı dar olan var onu almalıymışımKızlar dünya varmış bu kundağı üretenden Allah razı olsun yaKundakları çişliydi akşamdan beri çocuk uykusuz ama bir türlü uyuyamıyor. Yerine koyunca uyanıyor. En son kurudu kundağı ve içine koyar koymaz uykuya daldı ben şok. Canını seven kundak tulum denesin (reklam değildir )
Benimde öyle canım acayip ıkınıyorKızlar bir tek benim bebeğim mi sürekli ıkınıypr garip sesler çıkarıypr gaz yüzünden ya. Özellikle gece oldu mu başlıyor sürekli ıkknma ve garip sesler
Benimki ne sesler çıkarıyor bi duysan… fjgjfgfKızlar bir tek benim bebeğim mi sürekli ıkınıypr garip sesler çıkarıypr gaz yüzünden ya. Özellikle gece oldu mu başlıyor sürekli ıkknma ve garip sesler
Bebek memeyi tutacağı zaman sağdığınız sütü şırınga yada kaşıkla ağzına dökün direkt memeyi kavrıyor öyleKızlar merhaba aralık grubundayım ama kasımda doğum yaptım bebeğim 10 günlük kan grubundan dolayı uyuşmazlığımız olduğu için sarılıktı ve küçük doğdu 2500 doktorumuz mama kullanın dedi sezeryandım ilk 2 gün sütüm yoktu mama kullandık tabi sonrasında sütüm geldi ilk sütü hep vermeye çalıştım ama bebeğimi emzirme de problem yaşıyorum anlamıyorum memeye her geldiğinde sabırsızlıkla iki yudum alıp kafasını itiyor ger şekilde denedim ayakta hoplatarak şu ana kadar belki toplamda 10 dalkika emmiştir sütümü sağıyorum sürekli ama vermeden önce her seferinde göğsümü veriyorum ne yapmam gerekiyor bunu yaşayanlar var mı aramızda artık çok zorlanıyorum sağ mama artı tutmaması
Beyaz gürültü açmayı denedin mi hiç bazen işe yatıyorAynen aynen. Yatağına koyuyoruz uyuyor sanıyoruz 5 dk sonra ığğğğhhh diye başlıyor
süreye hiç bakmadım çekmeden damlamıyo amaNe madar sürede içiypr canım ne kadar veriyorunsunz mama
mamaya da 10 gün önce başladık sütüm olmasına rağmen doymuyoduNe madar sürede içiypr canım ne kadar veriyorunsunz mama
Denedim ama gaz sancısı varken hiçbir şey işe yaramıyor. Garip garip ıkınıyor sadeceBeyaz gürültü açmayı denedin mi hiç bazen işe yatıyor
Kısa süreli mi peki? Benimki gece başlıyor sabaha kadar garip sesler çıkarıyor. Sırf o yüzden uyku uyuyamıyoruz..Benimki ne sesler çıkarıyor bi duysan… fjgjfgf
Bende hazır uyku tulumundan aldım bi heves asla durmuyor içinde elini çıkardı üstten . Sanırım bide üst kısmı dar olan var onu almalıymışımkollarını çok hareket ettiriyor benim bebeğim daralıyor içinde
Kısa süreli mi peki? Benimki gece başlıyor sabaha kadar garip sesler çıkarıyor. Sırf o yüzden uyku uyuyamıyoruz..
Ben vavua diye bi markadan aldım. İlk aldığımda 2 gün falan güzel uyudu ama sonra ellerini çıkarmayı öğrendiHangisinden aldın canım? Benimkinin de çok hareketli elleri kolları. Ama aldığım tuluma çok şükrediyorum onsuz beş on dk içinde uyanıyor. Ya da kucaktan yatağa koyunca hemen uyanıyor. Başta ben de yapamadık sandım ama sonra tekrar tekrar denedik çok işimizi gördü. Kirlenince zor olduğu için ikinciyi aldım şimdi. Marka mı fark ettiriyor çocuktan çocuğa mı değişiyor bilemiyorum ama beni kurtardı yani. (İlays mabel benimki).
Benimki dar olan kundakta da durmuyor. Kollarını garip şekillere sokuyor. Ağlıyor. İnce battaniye ile yaptığımız kundak biraz idare ediyor. Onu da sonradan açıyor gerçiBende hazır uyku tulumundan aldım bi heves asla durmuyor içinde elini çıkardı üstten . Sanırım bide üst kısmı dar olan var onu almalıymışımkollarını çok hareket ettiriyor benim bebeğim daralıyor içinde
Canım çok değil az bişey bile sürsen olurrCanim keske o kadar sütüm olsa
hangi mama verşyorsun.. sütünü artttırmak için bişey yaptn mı cnm bnm sütüm çoğalmıyor yapmadığım şey kalmadıımamaya da 10 gün önce başladık sütüm olmasına rağmen doymuyodu
aptamil canım süte en yakın bunun olduğunu söyledi doktorum. bestlak damla(günde 2 kez 20 damla) solgar vitamin(sabah akşam 2 tane) buna yeni başladım. hurma ve tahin helvası( canım tatlı çekince) kayısı incir dut karışımı hoşaf(her gün 1 kupa) bunları kullanıyorumCanım çok değil az bişey bile sürsen olurr
hangi mama verşyorsun.. sütünü artttırmak için bişey yaptn mı cnm bnm sütüm çoğalmıyor yapmadığım şey kalmadıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?