2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    235
Bende hazır uyku tulumundan aldım bi heves asla durmuyor içinde elini çıkardı üstten . Sanırım bide üst kısmı dar olan var onu almalıymışım kollarını çok hareket ettiriyor benim bebeğim daralıyor içinde

Kızlar bir tek benim bebeğim mi sürekli ıkınıypr garip sesler çıkarıypr gaz yüzünden ya. Özellikle gece oldu mu başlıyor sürekli ıkknma ve garip sesler
Benimki ne sesler çıkarıyor bi duysan… fjgjfgf

Bebek memeyi tutacağı zaman sağdığınız sütü şırınga yada kaşıkla ağzına dökün direkt memeyi kavrıyor öyle

Ne madar sürede içiypr canım ne kadar veriyorunsunz mama
süreye hiç bakmadım çekmeden damlamıyo ama bazen 30 bazen 60 bazen 90 ml ne kadar içeceğini ağlamasından anlıyorum artık aralıksız 5-6 saat uyumak için de sağdığım sütü bırakıyorum eşime veya anneme 110-120 ml çıkıyo genelde onu bitiriyo üstüne 120 ml de mama içiyo 2-3 saat sonra

Merhaba kizlar dogumdan sonra nabiz dusuklugu yasayan varmi aranizda? Nabzim 50-55 lere dusuyor gun icinde sizde oldumu? Olduysa nasil cozum buldunuz yardimci olabilirseniz sevinirim psikolojik olarak berbat hissediyorum..

Hangisinden aldın canım? Benimkinin de çok hareketli elleri kolları. Ama aldığım tuluma çok şükrediyorum onsuz beş on dk içinde uyanıyor. Ya da kucaktan yatağa koyunca hemen uyanıyor. Başta ben de yapamadık sandım ama sonra tekrar tekrar denedik çok işimizi gördü. Kirlenince zor olduğu için ikinciyi aldım şimdi. Marka mı fark ettiriyor çocuktan çocuğa mı değişiyor bilemiyorum ama beni kurtardı yani. (İlays mabel benimki).

Kısa süreli mi peki? Benimki gece başlıyor sabaha kadar garip sesler çıkarıyor. Sırf o yüzden uyku uyuyamıyoruz..

Canım böyle genizden gelen tok sesler mi nasıl tarif edeceğimi bilmiyorum ama. Boğulacak sanıyorum bazen bende de oluyor. Korkuyorum doktora gidince ilk işim sormak olacak ama daha bir haftadan fazla var muayenesine.

Ben vavua diye bi markadan aldım. İlk aldığımda 2 gün falan güzel uyudu ama sonra ellerini çıkarmayı öğrendi şimdi emdi çok güzel uyuyordu koydum yerine kapıya doğru ilerledim anında uyandı kucağımda olsa uyur baya

Benimki dar olan kundakta da durmuyor. Kollarını garip şekillere sokuyor. Ağlıyor. İnce battaniye ile yaptığımız kundak biraz idare ediyor. Onu da sonradan açıyor gerçi

Pek çok arkadaşımız evladlarının uyumamasından muzdarip . Bizde de var öyle bir sorun ♥. Nurse Harveys's marka Nox isimli damlasını kullanıyoruz. Gece rutini uykuya geçişini çok kolay sağlıyor. Allah evlatlarımızı nazarlardan korusun .

Canım çok değil az bişey bile sürsen olurr

hangi mama verşyorsun.. sütünü artttırmak için bişey yaptn mı cnm bnm sütüm çoğalmıyor yapmadığım şey kalmadıı
aptamil canım süte en yakın bunun olduğunu söyledi doktorum. bestlak damla(günde 2 kez 20 damla) solgar vitamin(sabah akşam 2 tane) buna yeni başladım. hurma ve tahin helvası( canım tatlı çekince) kayısı incir dut karışımı hoşaf(her gün 1 kupa) bunları kullanıyorum

Kızlar benim bebiş memeyi emerken ilk 2-3 dkda sütün yoğunluğundsn dolayı nefes almayı unutuyor resmen. Sonra nefes nefese kalıyor. Benimkinin nefes almasında sorun mu var acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…