- 25 Şubat 2025
- 1.290
- 999
- 38
yok artık saldım ben tek emiyo bazen uyuyo kaldırmıyorum diğeri içinKızlar ben tek göğüsümü emzirdikten sonra bebeğim uyuyor diğer göğüse emzirmiyorum böyle olunca tekrar uyanınca da emmeyen tarafı veriyorum. Sizler nasıl yapıyorsunuz her iki göğüsü de aynı anda mı emziriyosunuz?
bizim de gri gibiydi mavi oldu 40'ından sonra pek değişmiyomuş sanırımKızlsr bebişlerinizn gözü ne renk. Benimki gri gibi neye dönüşecek çok merak ediyorum
ben asla yapmam demiştim doğurduğum gün ama yine istiyorumBen doğumdan sonraki gün bir daha yapayım ben bundan demiştimHala vazgeçmedim sadece konuyu askıda bekletiyorum
Kızlar ben tek göğüsümü emzirdikten sonra bebeğim uyuyor diğer göğüse emzirmiyorum böyle olunca tekrar uyanınca da emmeyen tarafı veriyorum. Sizler nasıl yapıyorsunuz her iki göğüsü de aynı anda mı emziriyosunuz?
Ben de bunu merak ediyordum. Tek göğsü emzirince doymaz diyorlar ama ben özellikle gece tek göğsü emzirdikten sonra uyuduğu için uyandırmıyorum. Bu yanlış bir şey mi
kullanıyorum sorun yaşamadık sağdığım sütü biberonla veriyorum ilk hafta başlamıştım hatta emzik ve biberona. herkes hayır diyo ama şırınga ve kaşık istemiyo emmeyi seviyo benim bebeğim yutmak istemiyo boğulur diye korkuyorum . 2 kez denedim bıraktım. çenesi güçlü zaten 39. haftada kilolu doğdu emmede sıkıntı yaşamıyoruzKızlar bir türlü kaşık biberonu öğrenemedim. Korkuyorum bebeğin boğazına kaçacak diye. Bebeğim de hareketli olunca hepten zor oluyor. Eşim de benim gibi maalesef.
Eğer kaşık biberonla vereceksek annem veriyor hep.
Ama bir süre sonra eşimle yalnız olacağız. Acaba biberon kullansam dedim doktor da hayır diyor. Biberon kullanan var mı?
Ben de sağdığım sütü vermek istiyorum ama doktor ısrarla kaşık biberon diyorkullanıyorum sorun yaşamadık sağdığım sütü biberonla veriyorum ilk hafta başlamıştım
Massaallah de nazara gelmeKuzum benimkini uyutmak dert. Sonra uyuyor. Ama bir hafta 4 e kadar uyumuyordu gece , çok zorlandık . Ama 4 te uyuduysa 7.30 a kadar uyuyordu.
Aynı sorun sol gogsum hep dolu zaten sag daha yumos, ben makas yapıyorum, süt tazikli geliyorsa, emzirmeden gogus basini elleyip sıkınca belli zaten süt dolulugu uc kismini makas yap, gogus yumusamaya baslayinca bırak makas yapmayı. Birde bebek hep bası yan olsun memeye paralel yani agzi yukari bakarken emzirmeKızlar ya benim bebeğim sağ göğsümü emerken bşy yok ama sol göğsümü emerken tıkanıyor. Dün gece 3-4 kere oldu. Tek göğüs mü emzirsem acaba yaa
Canım bende arkadasatıkandığını önden sağ biraz bence ebeler öyle demişti veya tazyikliyse makas yerine c şeklinde tutabilirsin kafası da dik olsun
Siz emzirirken emzirme boyunca göğüs ucunuzu makas ya da c şeklinde tutuyor musunuz ?tıkandığını önden sağ biraz bence ebeler öyle demişti veya tazyikliyse makas yerine c şeklinde tutabilirsin kafası da dik olsun
Ya neden hayır diyor? Benim bebeğim de kaşık biberonu hiç sevmiyor sürekli kafasını oynatıyor çoğu dökülüyor zaten, bugün tekrar biberonla verdim dayanamayıpKızlar bir türlü kaşık biberonu öğrenemedim. Korkuyorum bebeğin boğazına kaçacak diye. Bebeğim de hareketli olunca hepten zor oluyor. Eşim de benim gibi maalesef.
Ama bir süre sonra eşimle yalnız olacağız. Acaba biberon kullansam dedim doktor da hayır diyor. Biberon kullanan var mı?
Meme reddi olabilir diye sanırım.Ya neden hayır diyor? Benim bebeğim de kaşık biberonu hiç sevmiyor sürekli kafasını oynatıyor çoğu dökülüyor zaten, bugün tekrar biberonla verdim dayanamayıp
Evet emziriyorum, biberon meme reddi yaptı bıraktım üç gün ama kaşık biberonu hiç sevmiyor bugün aç kaldı diye dayanamadım biberonla verdim. Birde kaşık biberonla 30-40 cc içiyorsa biberonla 60-70 içiyorMeme reddi olabilir diye sanırım.
Siz aynı zamanda emzirmeye devam ediyor musunuz, biberon etkiledi mi?
Evet emziriyorum, biberon meme reddi yaptı bıraktım üç gün ama kaşık biberonu hiç sevmiyor bugün aç kaldı diye dayanamadım biberonla verdim. Birde kaşık biberonla 30-40 cc içiyorsa biberonla 60-70 içiyor
Bende öyle yapıyorumKızlar ben tek göğüsümü emzirdikten sonra bebeğim uyuyor diğer göğüse emzirmiyorum böyle olunca tekrar uyanınca da emmeyen tarafı veriyorum. Sizler nasıl yapıyorsunuz her iki göğüsü de aynı anda mı emziriyosunuz?
Ben philips kullanıyorum. Günde 1-2 kere biberonla besleniyor. Diğer zamanlar emzririyorumKızlar bir türlü kaşık biberonu öğrenemedim. Korkuyorum bebeğin boğazına kaçacak diye. Bebeğim de hareketli olunca hepten zor oluyor. Eşim de benim gibi maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?