- 25 Şubat 2025
- 1.291
- 1.000
- 48
ben burnu açıkta kalcak şekilde tutuyorum bazen hiç tutmuyorum hatta değişiyo hepSiz emzirirken emzirme boyunca göğüs ucunuzu makas ya da c şeklinde tutuyor musunuz ?
aa bana neden tam tersini söylemiş acaba bende tazyik sorunu yok gerçiCanım bende arkadasa @deryaderya2 tam tersini onerdim c tutunca alttan yukari destekleyince daha tazikli geliyor, ben makas yapip gelisini azaltiyorum
meme emzik biberon her şeyi tutuyoBen de sağdığım sütü vermek istiyorum ama doktor ısrarla kaşık biberon diyorBazı bebeklerde meme reddi olabilir diye sanırım. Siz hangi biberonu kullanıyorsunuz ve aynı zamanda emzirmeye devam mı ediyorsunuz?
Sağdıgım sütü bazen biberonla vermek istiyorum ama bakalım başlamayacağım dahaBence hiç bulaşma biberonabir süre daha sabret. Ben bazen silikon kaşıkla veriyorum onu da deneyebilirsin
Çok sağolun yanıtınız içinben burnu açıkta kalcak şekilde tutuyorum bazen hiç tutmuyorum hatta değişiyo hep
aa bana neden tam tersini söylemiş acaba bende tazyik sorunu yok gerçi
meme emzik biberon her şeyi tutuyo1 aydır meme reddi olmadı hem emziriyorum hem sağdığım sütü veriyorum hem mama veriyorum hatta memeye çok düşkün bazen öylesine oynamak için istiyo uyuyo bebeğe göre değişiyo bence. aventin 120 ml olan cam biberonu kullanıyorum emzik kısmı da 2 numara olan akıtma yapmayan kendi çekmedikçe gelmiyo. emzik de avent
Çok sağolun yanıtınız içinbana doktor illa biberon kullanmak istiyorsam comotomo kullan dedi ama 6 aydan sonra
Muhtemelen 1 yaşı dolmadan işe geri döneceğim illa ki sağım yapmam ve haliyle biberon gerekecek
İçinde gelenin ölçüsü kaç nası bilicem ccanımm hiç bilmiyordum böle bişey çok sağol uaEvde bir cetvel ya benzeri bir şeyle meme ucunuzu ölçmeniz lazım. Sonra orada kal mm çıktıysa o ölçüde flanş almanız lazım. İnternette nasıl ölçüleceği yazıyor ama örnek olarak görsel atayım. Memenin sadece ucunu ölçüyorsunuz
Benimde aynıı xanımKızlar bir tek benim bebeğim mi sürekli ıkınıypr garip sesler çıkarıypr gaz yüzünden ya. Özellikle gece oldu mu başlıyor sürekli ıkknma ve garip sesler
Meme reddi yapmasın diye. Sadece kaşık biberon dedi ama ondan da ben korkuyorum. Memnun musunuz comotomodan ?Ben comotomo kullanıyorum 0-6 ay başlıkla. Dr neden öyle söyledi alışmasın diye mi?
Ya napıcaz nasıl geçecek bu. Kendisine de üzülüyorum ne kendisi uyuyor ne bizi uyutuyor. Sürekli garip garip ıkınıyor bazen ıkınmaktan nefessiz kalıyorBenimde aynıı xanım
Meme reddi yapmasın diye. Sadece kaşık biberon dedi ama ondan da ben korkuyorum. Memnun musunuz comotomodan ?
Canım kendi sütünden sür şampuan yerine bi öyle dene istersemKızlar merhaba bebeğim 47 günlük çok sükür . Geçenlerde kafasını öperken farkettim keskin bi koku oluyor. Neden olabilir bu? Çok mu yıkıyoruz(2 günde 1 şampuanla) şampuanı değiştirdim ama hala aynı. Başınıza geldi mi fikri olan var mı?
Kaç numara kulöanıyorsunuzBen philips kullanıyorum. Günde 1-2 kere biberonla besleniyor. Diğer zamanlar emzririyorum
Ne madar sürede içiypr canım ne kadar veriyorunsunz mamaben burnu açıkta kalcak şekilde tutuyorum bazen hiç tutmuyorum hatta değişiyo hep
aa bana neden tam tersini söylemiş acaba bende tazyik sorunu yok gerçi
meme emzik biberon her şeyi tutuyo1 aydır meme reddi olmadı hem emziriyorum hem sağdığım sütü veriyorum hem mama veriyorum hatta memeye çok düşkün bazen öylesine oynamak için istiyo uyuyo bebeğe göre değişiyo bence. aventin 120 ml olan cam biberonu kullanıyorum emzik kısmı da 2 numara olan akıtma yapmayan kendi çekmedikçe gelmiyo. emzik de avent
Aynı canım valaa bazrn beşer dk uyuyup uyanıyor bayılıe gibi sendede oluyormu sorna zatn uyku yokkYa napıcaz nasıl geçecek bu. Kendisine de üzülüyorum ne kendisi uyuyor ne bizi uyutuyor. Sürekli garip garip ıkınıyor bazen ıkınmaktan nefessiz kalıyor
Aynen aynen. Yatağına koyuyoruz uyuyor sanıyoruz 5 dk sonra ığğğğhhh diye başlıyorAynı canım valaa bazrn beşer dk uyuyup uyanıyor bayılıe gibi sendede oluyormu sorna zatn uyku yokk
Canım bunu duymak bana nasıl iyi hissettirdi, anlatamam. Böyle detaylı yazdığın için teşekkür ederim. Dediğin gibi mantıken çoğu şey doğum tarihine göre ilerliyorHayırr ben bunu doktoruna sordum. Erken doğan bebişlerin gelişimi doktorları tarafından düzeltilmiş yaşa kadar değerlendiriliyormuş, 2 yaşına kadar da öyle devam edecekmiş. Ama sizlik bisey değil bu dedi, siz doğduğu günü baz alın işin bu tarafı sadece bizlik dedi. Yani senin bebeğin 3 aylık olduğunda diğer bebekler gibi gaz sancıları hafiflemiş olacak.
Bende şöyle düşünüyorum, Alyanın sarılığı 2. Gün başladı. Gazı 15. Gün başladı. Aşıları 2. Ayında yapılıyor. Yani herseyi normal yenidoğanlar gibi ilerliyor ve inanıyorum ki 1 ay sonra bağırsakları olgunlaşınca gaz belasından da kurtulucaz
Bazen beslenme saatine yakın uyursa ben de öyle yapıyorum canım. Ama 3 buçuk saati geçirmiyorum.Kızlar benim bebeğim her zaman uzun uyumuyor.
Bazen biraz da uyusun diye 3 saati geçtiği oluyor. Yanlış mı yapıyorum acaba, siz mutlaka 3 saat kuralına uyuyor musunuz ?
Benim bebeğim de sürekli garip sesler çıkarıyor canım. Normal olduğunu duydum.Kızlar bir tek benim bebeğim mi sürekli ıkınıypr garip sesler çıkarıypr gaz yüzünden ya. Özellikle gece oldu mu başlıyor sürekli ıkknma ve garip sesler
Bende valla uyuyunca dinleniyorum biraz olsun tekrar uyandırmıyorum o yüzdenyok artık saldım ben tek emiyo bazen uyuyo kaldırmıyorum diğeri için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?