2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    235
Siz emzirirken emzirme boyunca göğüs ucunuzu makas ya da c şeklinde tutuyor musunuz ?
ben burnu açıkta kalcak şekilde tutuyorum bazen hiç tutmuyorum hatta değişiyo hep
Canım bende arkadasa @deryaderya2 tam tersini onerdim c tutunca alttan yukari destekleyince daha tazikli geliyor, ben makas yapip gelisini azaltiyorum
aa bana neden tam tersini söylemiş acaba bende tazyik sorunu yok gerçi
meme emzik biberon her şeyi tutuyo 1 aydır meme reddi olmadı hem emziriyorum hem sağdığım sütü veriyorum hem mama veriyorum hatta memeye çok düşkün bazen öylesine oynamak için istiyo uyuyo bebeğe göre değişiyo bence. aventin 120 ml olan cam biberonu kullanıyorum emzik kısmı da 2 numara olan akıtma yapmayan kendi çekmedikçe gelmiyo. emzik de avent

Reactions: Uva
Çok sağolun yanıtınız için bana doktor illa biberon kullanmak istiyorsam comotomo kullan dedi ama 6 aydan sonra
Muhtemelen 1 yaşı dolmadan işe geri döneceğim illa ki sağım yapmam ve haliyle biberon gerekecek

Çok sağolun yanıtınız için bana doktor illa biberon kullanmak istiyorsam comotomo kullan dedi ama 6 aydan sonra
Muhtemelen 1 yaşı dolmadan işe geri döneceğim illa ki sağım yapmam ve haliyle biberon gerekecek

Ben comotomo kullanıyorum 0-6 ay başlıkla. Dr neden öyle söyledi alışmasın diye mi?

Kızlar bir tek benim bebeğim mi sürekli ıkınıypr garip sesler çıkarıypr gaz yüzünden ya. Özellikle gece oldu mu başlıyor sürekli ıkknma ve garip sesler

İçinde gelenin ölçüsü kaç nası bilicem ccanımm hiç bilmiyordum böle bişey çok sağol ua

Benim oğlum bugün gündüz asla uyumadı. Ne kucakta duruyor ne yatakta çok mutsuz sürekli ağlıyor. Sancısı falanda yok. Doğru düzgün emmedide. Ne oluyor anlamıyorum

Meme reddi yapmasın diye. Sadece kaşık biberon dedi ama ondan da ben korkuyorum. Memnun musunuz comotomodan ?

Ben çoğunlukla emziriyorum ama bazı geceler hazırda bulunsun eşim beni uyandırmadan oyalayabilsin diye sağıp kullanıyoruz. Çok sık değil yani. Ama meme reddi olmadı, bebeğim de itiraz etmeden içiyor. Şikayet edeceğim bir kusuru yok. Ben de instada bir ebe sadece bu biberonu öneriyorum dediği için almıştım.

Reactions: Uva
Canım kendi sütünden sür şampuan yerine bi öyle dene istersem

Ne madar sürede içiypr canım ne kadar veriyorunsunz mama

Kızlar merhaba aralık grubundayım ama kasımda doğum yaptım bebeğim 10 günlük kan grubundan dolayı uyuşmazlığımız olduğu için sarılıktı ve küçük doğdu 2500 doktorumuz mama kullanın dedi sezeryandım ilk 2 gün sütüm yoktu mama kullandık tabi sonrasında sütüm geldi ilk sütü hep vermeye çalıştım ama bebeğimi emzirme de problem yaşıyorum anlamıyorum memeye her geldiğinde sabırsızlıkla iki yudum alıp kafasını itiyor ger şekilde denedim ayakta hoplatarak şu ana kadar belki toplamda 10 dalkika emmiştir sütümü sağıyorum sürekli ama vermeden önce her seferinde göğsümü veriyorum ne yapmam gerekiyor bunu yaşayanlar var mı aramızda artık çok zorlanıyorum sağ mama artı tutmaması

Kizlar benim kizim da gaz sancisindan uyumuyor masaj yapiyorum. Benim doktor en kucuk parmagini emzik niyetine ver rahatlar dedi. O cok yardımcı oluyor hemen uyuyor ama tabi ellerimi deli gibi yikamaktan mahvoldu. Benim kizim uyuyunca hic uyandirmiyorum bazen 2 saat uyuyor uyaninca hemen yemek istiyor veya 4 saat uyanmiyor. Doktor yedirmek icin uyandirma dedi. Ama ben yurtdisindayim yani sizinkinden farklı gelebilir.

Canım bunu duymak bana nasıl iyi hissettirdi, anlatamam. Böyle detaylı yazdığın için teşekkür ederim. Dediğin gibi mantıken çoğu şey doğum tarihine göre ilerliyor
Kızlar benim bebeğim her zaman uzun uyumuyor.
Bazen biraz da uyusun diye 3 saati geçtiği oluyor. Yanlış mı yapıyorum acaba, siz mutlaka 3 saat kuralına uyuyor musunuz ?
Bazen beslenme saatine yakın uyursa ben de öyle yapıyorum canım. Ama 3 buçuk saati geçirmiyorum.
Kızlar bir tek benim bebeğim mi sürekli ıkınıypr garip sesler çıkarıypr gaz yüzünden ya. Özellikle gece oldu mu başlıyor sürekli ıkknma ve garip sesler
Benim bebeğim de sürekli garip sesler çıkarıyor canım. Normal olduğunu duydum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…