- 26 Aralık 2022
- 481
- 442
- 33
Bizde de aynı durum bugün biraz sakinleşti çok şükür3 gündür aynı bizde de, sizin kaç günlük bebiş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizde de aynı durum bugün biraz sakinleşti çok şükür3 gündür aynı bizde de, sizin kaç günlük bebiş
bizde aynı durumdayız . Annem 40 ı çıksın düzelir diyordu daha beter oldu gibiKızlar bu kucakta uyumak isteme,uykuya geç dalma,yatağa konulunca uyanma olayı geçici demi.Canımıza okuyor gece gündüz yani.Gece uykumuz ne zaman 3 saat olacak.Gece de azaldı gündüz de çok azaldı.Önceden gündüz uyumayı çok severdi.
Kızlar canım acı ve turşu istiyor. Sütü etkiler mi acaba![]()
Peki acı yemek yesem sütün tadını etkiler mi?Kuzu neden bilmiyorum ama bende aynıydi. Sürekli turşu ve acılı turşular yemek istiyordum. Ki yedim de ama sonra gazlıydı bebeğim. Turşu yeme dediler bende kestim . Ama hala aklımda
Evet etkiliyormus.Peki acı yemek yesem sütün tadını etkiler mi?
Pes ettim artık yapmıyorum. Sadece kundaksız daha çok uyanıp hareket ediyor ama istemiyor yine deBazi bebekler kundak sevmiyormuş, uykusundayken refleksle sicrama ile uyanma durumu yoksa yarim kundak yeterli olur bence. Kundaklama konusu bizdeki kadar insanlarin ille de uygulayalim dedigi bir sey degil bazi ulkelerde. O yuzden bebek rahatsa kundaksiz da olur.
Umarım kendi rutinini hızlıca bulursun canımCanım benim bebiş küvözdeyken hemşireler sürekli çok ağlayan, gazlı bir bebek diyorlardı. Orada da özellikle geceleri ağlıyormuş. Tabii biz yarım saat görüp eve geldiğimiz için bunları sadece duyuyorduk, umursamıyorduk. Şimdi hemşireleri çok iyi anlıyorum
Ben de telefonda anneme patlıyorum maalesef. Bebek durmuyorsa şunu yaptın mı, bunu yaptın mı diyor. Oysa ben söylediği şeyleri bin kere denemiş oluyorum. İlacını aldınız mı, doğalgazı açtınız mı gibi gibi sorular bitiriyor beni özellikle. Yani bunları yapmamış olma ihtimalim var mı sanki![]()
Korse kullanabilirsin ben iki gün takıyorsam üç gün unutuyorum. Önümüzdeki ay spora başlayacağım bende tekrar hem mentalim için de iyi olur.Ben de çok hızlı kaybettim 14 kilo verdim ama çok mutluyum keşke biraz daha gitse şu göbek nasıl gidecek onu düşünüyorum kara kara zaten bebekle uğraşmaktan kendimden geçmişim aynaya bile bakmak istemiyorum o yüzden kendiliğinden vermek çok işime geldi
benim bebeğim de sevmiyor çığlıklar atıyor direkt ellerini çıkarmak istiyor ben de yapmıyorum bıraktım ama bir sorun olacağını sanmıyorum
Evet canım, uyku düzenimizi beğenmedi doktor. Yanlış yapıyormuşum. Şöyle ki ben iki saatte bir emziriyorum ya da bebeğim ne zaman isterse ama doktor uykudan uyandırma kendi ne zaman uyanırsa o zaman emsin diyor. Çocuğum yeni yeni sarılığı atlatıyor.Naptın canım? Gittin mi doktora
Evet surekli hareket ediyor. Anne sutu kaka yapmayi ve gaz cikarmayi kolaylastiran hormonlar da iceriyormus. Mesela benimki emerken bir yandan da gaz cikariyor. Kafasini saga sola cevirip yuzunu sekilden sekile sokuyor o zamanlarda.Kızlar sizin bebişlerde sürekli kafasını ellerini oynatıyor mu? Meme de bile kafasını ellerini sürekli hareket ettiriyor
Bebegimde sarilik yoktu ama doktorumuz ilk 1 ay yiyebildigi kadar yesin, ne zaman isterse verin, miktar kontrolu yapmayin demisti. Fazla gelirse kusar ama siz haftasina gore fazla yedi diyerek vermemizlik yapmayin demisti. Gecmis olsun, bir an once gecer insallah.Evet canım, uyku düzenimizi beğenmedi doktor. Yanlış yapıyormuşum. Şöyle ki ben iki saatte bir emziriyorum ya da bebeğim ne zaman isterse ama doktor uykudan uyandırma kendi ne zaman uyanırsa o zaman emsin diyor. Çocuğum yeni yeni sarılığı atlatıyor.
Teşekkür ederim canım. Zaten göbeği düşmedi, gümüş nitrat damlattı. Canım ona da ayrı bi sıkıldı. Ne kadar sakınırsan o kadar çekiyor ya bence buna inanmaya başladım ciddi anlamdaBebegimde sarilik yoktu ama doktorumuz ilk 1 ay yiyebildigi kadar yesin, ne zaman isterse verin, miktar kontrolu yapmayin demisti. Fazla gelirse kusar ama siz haftasina gore fazla yedi diyerek vermemizlik yapmayin demisti. Gecmis olsun, bir an once gecer insallah.
Benim tam igne yapilan yerin sadece sag tarafinda arada zonklama oluyor tuhaf bi sekilde ama geciyor. Bugun 21. Gunumdeyin. Ameliyat oldugunuz hastaneye kendiniz ya da cocugunuz icin gidiyorsaniz anestezi doktoruna da bir ugrayip gosterme danisma sansiniz var mi acaba iciniz rahatlarKızlar spinal anestezi ile doğum yapanlara bi sorum var. Benim iğne yapılan yerde belimin tam ortasında ağrı ve sızlama var. Biraz eğileyim ya da emzirirken falan sonrasında sızlama yanma gibi birşey oluyor. Sanki orası morarmış gibi bi acı. Sizde de var mı hala
Evet evet tam bu şekil bizde deEvet surekli hareket ediyor. Anne sutu kaka yapmayi ve gaz cikarmayi kolaylastiran hormonlar da iceriyormus. Mesela benimki emerken bir yandan da gaz cikariyor. Kafasini saga sola cevirip yuzunu sekilden sekile sokuyor o zamanlarda.
Gaz cikarmakta veya kaka yapmakta zorlaniyorsa, gobek veya bagirsak kismina yapabileceginiz masajlar var. Belki bunlar bebegin biraz daha az sikintiya girmesini saglar. Bir ara bunlari da yapmistik. Ise yariyordu.Evet evet tam bu şekil bizde de