2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    238
Bebeğinin yüzünde kuruluk dökümtü olan var mı? Özellikle kaşlarının alt kısmı çok kuru bebeğimin
Evet kaslarinda vardi bizimkinin. Anne sutu sikiyordum biraz pamuga onunla siliyordum. Doktoru hindistan cevizi yagi gibi dogal yagla da temizleyebilirsiniz dedi ama ben akar gozune girer diye endise edip kullanmadim. Bir de babasinin optugu yanagi sakaldan dolayi kizariyordu. Oraya da pisik kreminden surdum, vazelin yani. Orasi da duzeldi.

Kızlar, rop muayenesi yaptıranlar tecrübelerini yazabilir mi? Çok geriliyorum o gün için..
Canım biz iki kere yaptırdık. Sorunsuz geçti. İnşallah sizin de öyle olur.
Canım benim yaşadığım durumun bir benzerini yaşıyorsun şu an. Allah yardımcın olsun. Kayınvalidem gittikten sonra bir süre uyku yönünden zorlandım ama kafam rahat olunca uykusuzluğu da çok takmamaya başladım. Kendi evine geçince biraz daha iyi hissedersin eminim. Bazen yemek yetişmiyor, bazen evin kirli oluyor. Ama karışan olmayınca hiçbir şeyi takmıyorsun. Onun dışında lohusa kafası bende hâlâ geçmedi. Normalde de çok hassas bir insan olduğum için zorlandığım bir süreç oluyor ama yavaş yavaş geçiyor gibi hissediyorum.

Çok teşekkür ederim normal görülen bir durum demekki. Nemlendirici sürmeye başladım bennde mustelanın

Seni en iyi ben anlarım. Kvdeler rahatları bozulmasın diye kendi evlerinde olmamızı istiyorlar malesef. Benim kv dem de 15 gün zor. Durdu yanımda hatta o kadar kalmamıştır bile ondada akşamları kızının evi yakın bazen oraya gidiyordu. Şimdi biz cuma akşamından gidip pazara kadar kalıyoruz. Yaşadıklarının benzerlerini yaşıyorum klasik kv işte. Ama takmamaya çalışıyorum şu an odak noktam başka bir an önce bu zor zamanları atlatıp düzen kurmak .kış olduğu için hiçbiryere gidemiyoruz. Büyük kızım ilgi istiyor bizle bir eve tıkılmasını istemediğim için haftasonu orada kalıyorum en azından 15-20 dk bi markete gidip scoter sürüyoruz.

Nasıl yanında yatırıyorsun canım,aynı haftadayız çareler çaresiz artık.Gece uyumaz gündüz uyumaz meme ister sürekli

Kızm öksürüyor uyuyamıyor. Bebeğim deli gibi ağlıyor eşim sakinleştirmeye çalışıyor. Gece napıcam ben ya valla oturup ağlıcam sinirden saçımı başımı yolcam. Eşimlede atıştık asabım çok bozar

Yanınızda destek olan birileri var mı peki

Evet canım annem var şu an,birkaç gün annem eve geçmişti,konum olarak anneme yakınım.Dün gece 4 de kafayı yedim sinirden ağladım,sabah annem geldi .Annemle gece beraber bakıyoruz bir yandan eşim bir yandan annem

Biz haftada 1 gun komple annemin odasina veriyoruz bebegi yatip uyumasi icin. Annem yanina yatiriyor yataga. Tabii ki sesini aglamasini her seyi yine duyuyorum uyaniyorum ama biliyorum annem idare ediyor. Eger idare edemezse veya emzirmemi istedigi zamanlar gelip uyandiriyor. En azindan bizde 1 gece resetlenmis oluyoruz bu sayede. Bu sayede hepimizin ayni anda perti cikmiyor. Donusumlu dinlenip donusumlu prrt oluyoruz

Bu arada annem bunu teklif ettiginde 3. haftadaydik ve kendimi cok kotu hissetmistim. Butun gece aglamistim. Ben bebegime bakamayan yetersiz bir anne miyim, kendi bebegim bile ne istiyor anlamiyor ona derman olamiyor muyum diye. Geceleri uyanip annemin odasina gidip bebege bakiyordum uzaktan sonra odama donup agliyordum. Sonradan gecti tabii lahusalik zamanlari.

Allah yardimcin olsun. Eminim elinden gelenin en en en iyisini yapiyorsundur.

Benim ilk çocuğum ama en başından beri acemi olmama rağmen tekim. Hiçbir şey hakkında fikrim yokken birden her şeyi tek başıma yapmak zorunda kaldım

Benim ilk çocuğum canım. Tek bakıyorum. Eve geldiğimiz ilk 15 gün kayınvalidem vardı. Ama o benden daha bilgisizdi 5 çocuk büyütmesine rağmen. Evimin huzurunu bozdu, gitti. İlk etapta çocuğuma alışamadım onun yüzünden. Sonrasında da annem gelsin diye çok ağladım ama çalıştığı için gelemedi. Alıştım artık bu düzene. Bazen uzun uzun ağlıyorum. Sonra bir şey olmamış gibi devam ediyorum..

Bebeğinin yüzünde kuruluk dökümtü olan var mı? Özellikle kaşlarının alt kısmı çok kuru bebeğimin
Benim bebeğimin de öyleydi. Sarı Sarı duruyordu Konak gibiydi. Dr kuruluktan dedi. Nemlendirme mi istedi. Bende Bioderma atoderm krem var dedim. Bende onu önerecektim dedi. Bir iki hafta içinde komple yüzü temizlendi. Her sabah düzenli nemlendirdim. O bölgeyi makyaj pamuğuyla sildim.

Canım benim önce derin nefesler alıp kendimizi sakinleştirmemiz gerekiyor delirmeyeceğiz delirmeyeceğiz inanıyorum bize

Kesinlikle çok çok şanslılar Allah eksikliklerini göstermesin benimki de çalışıyor ve çok uzak şehirlerdeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…