Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Ah benimde tam yanlarda iç çamaşırının kestiği yerler tam olarak bugün sadece solda oldu ve belim de ağrıdı
Ay bende de öyle resmen çamaşırmın geçtiğino kemiğimn olduğu yerde garip ağrı var sağ tarafta gece o tarafa falan mı yattm diye düşünüyordm. Büyümeden mi oluyormuş o

Ay bende de öyle resmen çamaşırmın geçtiğino kemiğimn olduğu yerde garip ağrı var sağ tarafta gece o tarafa falan mı yattm diye düşünüyordm. Büyümeden mi oluyormuş o
Galiba evet o yüzden şiddetli ağrım olmadıkça dert etmiyorum

Kasik agrim yok canim ama bugun sabah bir iki kere batma olmustu sonra gecti. Suan bel agrim gecti ama bacaklarimdaji sizi hala asiri sekilde devam ediyor
Benim adetimin gecikmesinin 7. gününde test yaparak öğrendim. O güne kadar adet olacağım sanıyordum sancılarım vardı ve 6. günde pembe lekelenmem olmuştu. Yerleşmedir diye düşünüyorum ama lekelerini çok dikkatli takip et değişimine bak

Simdi boyle geldi artiyor gibi. Sabah hemen hastaneye gitcem simdi uyucam mecbur

Eklentiler

• IMG_2999.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 40
Kızlar benim karnımın altı ağrıyor
Böyle tamda alıştım olsun elalem ne der tabularını yıkmıştım.
İnşaAllah bebeğim benimle kalir. Kasık bacak ağrıları normalde karın alt bölgesi tehlike

Kızlar perşembe günü randevum var tahminimce 5 haftalık olacak vajinal muayene istemiyorum bide radyasyona maruz bırakmak istemiyorum hemen vitaminlerime ve progestona baktırsam sadece yeter mi yanlış mı düşünüyorum acaba yardımcı olur musunuz

Simdi boyle geldi artiyor gibi. Sabah hemen hastaneye gitcem simdi uyucam mecbur
Git canım hemen acile git hatta hangi ülkedesin bilmiyorum ama Almanya da yaşıyorum ben. Burda arkadaşımın kanaması olmuştu ilk haftalarda hemen geceden acile gitmişlerdi şimdi 2 yaşında kızı oldu. Geçmiş olsun çok

Kızlar vitamin olarak ne kullanıyorsunuz folik asit dışında.

Ayy canım inşaalah bebeğine bişe olmaz Dr iğne fitil ne gerekiyorsa verir sabah inşaAllah bizide haberdaar et
Canim hanimlar. Uyandim ve direk ambulansi aradim. Keske gece arasaymisim gece pembe olunca bir kac hastanenin acilini aramistim cevap alamayinca uyudum. Ama simdi sabah kalktim bildigin adet kanamasi gibi kanamam var. Ne olacak bilmiyorum..

Canim hanimlar. Uyandim ve direk ambulansi aradim. Keske gece arasaymisim gece pembe olunca bir kac hastanenin acilini aramistim cevap alamayinca uyudum. Ama simdi sabah kalktim bildigin adet kanamasi gibi kanamam var. Ne olacak bilmiyorum..
Hastaneye mi gidiyorsun şimdi bize de haber ver canım inşallah sorun olmaz

Kızlar günaydın. Ben yine elendim.. Yine olmadı.. Keseler gitmiş düşük olmuş. Hepinizin hakkında hayırlısını diliyorum. Gönlünüzce olsun herşey

Rahim içi gebelik olduğunu tespit etmek için ultrason yapıyorlar ama karından da olur benim doktorum karından baktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…