Ay fotoda yine pek belli olmadi flas patlamis gibi esim diyor ki BUNU BUZDOLABINA ASMASAK MI ahahahahah
vallahi kalkip obur klinige gidicem bidahakine, ordaki ultrason efso
Ay fotoda yine pek belli olmadi flas patlamis gibi esim diyor ki BUNU BUZDOLABINA ASMASAK MI ahahahahah
Ahahaha neyse sağlıklı olsun da bekleriz biz ana kız seviyonuz bekletmeyi ay kız yazasım geldi öyle yazdım. Sende sözde hemen çıkınca yazcam dedin döner yemişin biz bekleriz nolcak ki
Ahahaha neyse sağlıklı olsun da bekleriz biz ana kız seviyonuz bekletmeyi ay kız yazasım geldi öyle yazdım. Sende sözde hemen çıkınca yazcam dedin döner yemişin biz bekleriz nolcak ki
Ay alin benden de o kadar prilam bulantilarimi baskiladigindan beri istahim geri döndü bugun yine kg alma diyor, dedim aldim bir kg, onu da alma diyor cildirdim ajdjdjdj
Ahahahaha yaaaa kiz miiiigggh topuzlu teyzesine malum oldu hehehe ya bugun cikinca ciddili kendime gelemedim carpinti heyecan mutluluk hepsi corba oldu ve ACIKTIRDI babam da malini bildigi icin döner yer misin icin alir mi dedi ajdjdjdj. Caddede cok sevdigim bir bufe var, orasi benim kirmizi cizgimdir ezelden. Ac degilsem bile onunden gecersem yerim oyle severim bak bu teklife hayir diyemedim… ajdjfjfjjf