Ben bir aydır mide yanması çekiyorum hala gram azalmadı çok normal canım yeşil elma ye mide asidini dengeliyor bana çok iyi geliyo valla, bide soda içiyorum
Ben bir aydır mide yanması çekiyorum hala gram azalmadı çok normal canım yeşil elma ye mide asidini dengeliyor bana çok iyi geliyo valla, bide soda içiyorum
Hahha afiyett gaviscon kullanmadım bak onu da deneyeyim sürekli bir mide yanması rahatsızlık hissi hayat kalitemi etkiledi iyice yediğim hiçbir şeyden ne zevk ne tat alıyorum
Hahha afiyett gaviscon kullanmadım bak onu da deneyeyim sürekli bir mide yanması rahatsızlık hissi hayat kalitemi etkiledi iyice yediğim hiçbir şeyden ne zevk ne tat alıyorum
İnşallah midem tamamen düzelir de litre litre içebilirim bende su canım.. sanki biraz daha iyiyim hastaneden çıktım geçen cuma akşamı, kusma için hap içiyorum doktor gece yatmadan iki sabah kalktığında 1 tane içmemi söyledi. Sonra sabahı kes yavaş yavaş dedi. Bende bugün kestim çünkü çok sersemletiyor beni hiç kafam kalkmıyor. Sanki bi tık iyiyim bugüne şükür ama canım hiç hareket etmek ve dışarı çıkmak istemiyor biraz bu açıdan iyi değilim