Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Yarın gidecektik beraber seninki yine beklemedi mi
Bizi çok özlüyor heralde kız bugün gittim ben ama bebem iyi çok şükür büyümüş teyzesi kanama alanı yok şükürler olsun arada birşeyler oluyor ama yatıyorum işte vajinal muayene etmediği için de bakamadı vajinal birşeymi diye istirahat edip bekliyoruz bakalım sıra eizde

Ben peşin peşin söyledim her hafta gelsem sizin için bir sakıncası varmı dedim önceki süreçlerimden dolayı paniğim ve yakın takip etmek istiyorum dedim haklısın elbette gel sorun yok dedi

ya ne güzel yarın 11 haftalık o zaman. Bundan sonra bende kajuya ağırlık vereyim. avakado ve yaban mersini tüketmeye çalışıyorum sık sık. İlk trimester bitti sayılır gözünüz aydın

Aaa bende sahile iniyorum akşam keşke aynı yerde olsaydık kız bide yüz yüze endişelenirdik ahajjas

ya ne güzel yarın 11 haftalık o zaman. Bundan sonra bende kajuya ağırlık vereyim. avakado ve yaban mersini tüketmeye çalışıyorum sık sık. İlk trimester bitti sayılır gözünüz aydın
Valla inşallah biter elim sürekli göğüslerimde eşim diyor ki yeter bak tik olacak artık dışarıda da yapacaksın ahajajna

Ben peşin peşin söyledim her hafta gelsem sizin için bir sakıncası varmı dedim önceki süreçlerimden dolayı paniğim ve yakın takip etmek istiyorum dedim haklısın elbette gel sorun yok dedi
Bi video var ya instada
Ben buraya (doktora) gelince bütün derdimi tasamı unutuyorum Allah çarpsın diyo

Valla inşallah biter elim sürekli göğüslerimde eşim diyor ki yeter bak tik olacak artık dışarıda da yapacaksın ahajajna
Ya buna çok güldüm herkesin aynı olması. Sabah gözünü açar açmaz göğüsleri kontrol ederek başlıyorum güne

Aspirin hala devam benim de ya ben de bunun bu kadar onemli oldugunu transfere bir kac gun kala ogrendim acikcasi. Umarim bundan sonrasi sorun olmaz diye dua ediyorum

Mantıklı olan bu zaten stres daha zararlı bizler için. Ben bu 2 haftayı nasıl geçirdim bilmiyorum yani son 1 haftadır dakikaları sayar oldum

ohhh masallah cinsiyet tahmininde bulundu mu kıza benziyor sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…