Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Hayir madem ille akrep olacak bari ekim bebesi olsun anasi gibi diyorum ben de
Ay bense şöyle 20 Kasım gibi doğsa biraz daha işlerime zaman ayırsam modundayım ya on gün on gündür. Ayayayay çok heyecanlı ya neler olacak buradan birer birer kayıp doğuma gideceğiz

Bebekte sıkıntı olmasında inşallah en önemlisi o. Bizim bi akrabamız doğurana kadar kanama yaşamış geçen gün bende lekelenip acile koşunca annem anlatmıştı. Herşeyi kafana takıp çocuğa zarar vercen diye kızmıştı.

Çilekkkkk korkmak yok artık bebeğimmm çok güzel ilerledik ve son 2haftamız kaldı ondan sonra daha da rahatlayacağız olumsuz düşünmek yok bebeğim

Hayatım ben bundan öncede toplam 4gebelik yaşadım bu 5.gebeliğim inşallah güzel devam ediyor ve hiçbirinde midem bulanmadı her bünye çok farklı sakın kimseyle kıyaslayıp kendini üzme

Kiz siz bu meme acisina niye bu kadar takildini benim cok normal minicik aciyor sadece
Benim önceki düşüğümde göğüs hassasiyetim gidince anlamıştım bişeyler olduğunu ki öyle de oldu ondan kalma bi travma galiba

Çilekkkkk korkmak yok artık bebeğimmm çok güzel ilerledik ve son 2haftamız kaldı ondan sonra daha da rahatlayacağız olumsuz düşünmek yok bebeğim
Valla ponçik şu 2 hafta geçtikten sonra şehzade anası moduna girmezsem ayıp bana bittim artık daa
Bu arada bugün ilmine bilgisine çok güvendiğim bi arkadasımla tesadüfen denk geldik. Konu hamileliğe geldi. Oğluna hamileyken sürekli ped dolduracak kanaması oluyormuş, oğlu 4 kilo doğmuş neden öyle oldu sebebi neydi dedim bilmiyorum doktorlar bisey demedi dedi. Havuç suyunu elma suyuyla karıstırıp içiyormuş hep bebeğin suyu çok olsun diye.
Aslında yaşadığımız hersey olağan şeyler böyle duydukça insanları dinledikçe kendimle dalga geçiyorum ama sonra yine korkularımın esiri oluyorum

Kizlar bu arada ben hic bu formda d vit kullanmamistim, damlalikli sivi hal. Bildigin agzima damlattim dumduz boyledir di mi, uzerinde ekstra bir ibare yok prospektus zaten yok vitamin oldugu icin. Eczaci da iki damla gunluk yazmis o kadar
Ekmek ya da ağzıma damlatıyorum bebişim. Ocean damla mı

Evet canım benim de çevremde çok var böyle öyküler şükür kanama alanım yok içim rahat ne yapalım elimizden gelen herşeyi yaptık tevekkül ile bekleyeceğiz

Aslında biz var ya prenses gibi hamilelik yaşıyoruz da kıymetini mi bilmiyoruz nedir benim arkadaşım da 4 ay adet kanaması yaşadı doktorlar umutlanma düşecek dedi bide ona ne günler geçirdi hergün ağladı ama sapasağlam oğlu oldu.

Benim önceki düşüğümde göğüs hassasiyetim gidince anlamıştım bişeyler olduğunu ki öyle de oldu ondan kalma bi travma galiba
Ama canikom belli bi haftadan sonra o şiddetli göğüs acısı kalmıyor ki. Ben 8. Haftaya kadar göğüs acısından eğilip kalkamıyodum bile ama 8den sonra göğüslerimde bi rahatlama oldu. Dolgunluğu kaldı sadece, birde uçlarında top top sivilceye benzeyen şeyler oluştu genişledi

Hakkaten gebeliklerimiz de güzel geçiyor aslında ama biz durup durup kuduruyoruz djdhjd

Oyyy unut o olanlari en azindan kalan surec icin olmamis gibi davran canim boyle her gun kiyaslarsan cok zorlanirsin

Ya benim öncekinde sürekli acıdı ya çilek hiç azalmamıştı işte kalbi durunca hassasiyette gitti amaan kötü anılar boşverelim

Benim de nadiren göğsüm sızlıyor mesela bende sadece aşırı gaz var tam bir gazman oldum inanın ömrümde bu kadar gaz çıkarmamışımdır engel de olamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…