Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Kız sen assolist olduğundan hep tek gidiyorsun kontrole işte sonra yemeğini ye diye 9 doğuruyoz burda
Ahahahah ya ama duzenim hep ayni aslinda 6/7/8/10/12 haftalarda gitmis oluyorum. Benim doktorda sekerim dusuyor heyecandan sanirsam ahajsjd

Kızlar ya benim midem acayip şiş az birşey yesem ağzımdan çıkacak gibi geliyor yemekler. Şimdi büyük bardak da su içip uzandım nefesim zor geliyor sanki son ayımdayım normal mi acaba neden böyle oldum

Kızlar ya benim midem acayip şiş az birşey yesem ağzımdan çıkacak gibi geliyor yemekler. Şimdi büyük bardak da su içip uzandım nefesim zor geliyor sanki son ayımdayım normal mi acaba neden böyle oldum
Bende yemek yiyince acayip şişiyorum hatta daha önce yediğim kadar yiyemiyorum. O yüzden az ama sık yiyorum kilom da aynı devam ediyor. Pantolonlarım da olmuyor artık düğmeleri iliklenmiyor.

sana bişey söyliyim mi ben evden cıkmadan 3 kez wcye girdim içim kurudu öyle çıktım hahahhahhahhaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…