Hiii yemin ederim doğru kız yemek yapmıyorum 3 aydır yemek yaa valla aparatif şeyler makarna dışarıdan söyle bilmem ne acil toparlanmam lazım benimEnerjilerimizin acil geri gelmesi lazim boyle ekime kasima varamayiz gibibi de insan yapamadikca daha da tembellesip daha da bisey yapamaz hale geliyor koturum gibi tovbe estafurullah djfjfjfjfj
Bizimki bugün 4 saat süpürge tuttu ayıldı bayıldı yorgunluktan. İçimi şişirdi girdim oturma odasına kapıyı kapattım. Haftada bir kadın alıcam galiba ya böyle cekilmezBen istiyorum ki bi lavabo tuvalet de ciflesin, mutfaklari domestoslasin, ufaktan da bir toz alsin filansu an orta sehpaya isik vurdukca tikim tutuyor tozlari goruyorum alti gunde mahvolmus ya yaziklar olsun cok nankor bu ev isi. Tabi ben bunlari her gun is gucun arasinda molalarimda yapardim kocamin bunlardan haberi bile olmazdi sndjdndj. Simdi bazi seyleri kendi yapmak zorunda kalinca soyle diyor mesela ORASI DA SILINMESI GEREKEN HIR YER MI
Ahahah ustalaştım diyosun ben hala yatak odasına koşuyorumBen çaktırmadan battaniyenin altından bakıyodum skdjdkjddjdjd
Yaa biz de öyleyizzzAy bayılırım ama bizim evde sıra sıra önce eşimin eski dizisinden başladık sonra benim derken sıra bana geldi bundan önce de Ezel izledimİstanbullu gelin bitsin sırada Çukur var ajjaja
Onu bende düşündüm ya ama şöyle havalar bi düzelsin cam kapı için alıcam birini ben yapamam galiba günlük işlerimi yaparsam dua edicem valla bıktım bu pasaklı halimden ajajsBizimki bugün 4 saat süpürge tuttu ayıldı bayıldı yorgunluktan. İçimi şişirdi girdim oturma odasına kapıyı kapattım. Haftada bir kadın alıcam galiba ya böyle cekilmez
Benimki kızacağımı bildiğinden bunu çırpayım mı diye bile soruyor artıkBen istiyorum ki bi lavabo tuvalet de ciflesin, mutfaklari domestoslasin, ufaktan da bir toz alsin filansu an orta sehpaya isik vurdukca tikim tutuyor tozlari goruyorum alti gunde mahvolmus ya yaziklar olsun cok nankor bu ev isi. Tabi ben bunlari her gun is gucun arasinda molalarimda yapardim kocamin bunlardan haberi bile olmazdi sndjdndj. Simdi bazi seyleri kendi yapmak zorunda kalinca soyle diyor mesela ORASI DA SILINMESI GEREKEN HIR YER MI
Anlık yaprak dökümü izliyorumOhh sefan olsun ne güzel afiyet olsun canımsen de benim gibi eski dizilere takılanlardansın
Yok canım azaltmıyorkızlar progestan akıntıyı azaltır mı
Tamam beraber başlayalımYaa biz de öyleyizzzbiz ezel asmalı konak bizimkiler bir İstanbul masalı kurtlar vadisi hep izledik bunları çukura başlarken haber ver bende başlayayım yeniden bayılırımmmm
O da var çıtır çerez olarak zaplarken izliyorum gündüz çalışırkenAnlık yaprak dökümü izliyorum
Artık güzel diziler yok ki saçma sapan ne izlicez yani yeniler de sadece bahar izliyorum o da bozdu saçmaladı eski diziler yine daha iyi gibiAnlık yaprak dökümü izliyorum
Ben kızılcık şerbeti fanıyım bir de Şakir paşa ve ailesini izliyorum o kadar bir cuma bir pazarArtık güzel diziler yok ki saçma sapan ne izlicez yani yeniler de sadece bahar izliyorum o da bozdu saçmaladı eski diziler yine daha iyi gibi
Kesinlikle, yaprak dökümü benım fav dizim, sakinleştiriyor benı iyi geliyorArtık güzel diziler yok ki saçma sapan ne izlicez yani yeniler de sadece bahar izliyorum o da bozdu saçmaladı eski diziler yine daha iyi gibi
Ben de uc haftadir filan sadece makarna turevi deyler yapabildimHiii yemin ederim doğru kız yemek yapmıyorum 3 aydır yemek yaa valla aparatif şeyler makarna dışarıdan söyle bilmem ne acil toparlanmam lazım benim
Ahahahahahs seninki biraz da zorunda kaldi yatiyorsun yaBenimki kızacağımı bildiğinden bunu çırpayım mı diye bile soruyor artık
Ben de hala haftalik baglanmadim ama sart belli kiBizimki bugün 4 saat süpürge tuttu ayıldı bayıldı yorgunluktan. İçimi şişirdi girdim oturma odasına kapıyı kapattım. Haftada bir kadın alıcam galiba ya böyle cekilmez
Bende yapamıyorum bütün düzenim bozuldu. Belim ağrıyor ayakta kalamıyorum çok fazla zaten. Normalde ışıl ışıl olan evimi artık b.k götürüyor afedersin dkdjjdjd asla istediğim standartlara getiremiyor kocam beyOnu bende düşündüm ya ama şöyle havalar bi düzelsin cam kapı için alıcam birini ben yapamam galiba günlük işlerimi yaparsam dua edicem valla bıktım bu pasaklı halimden ajajs
Ben de bu ikisi arada da leyla izliyorumBen kızılcık şerbeti fanıyım bir de Şakir paşa ve ailesini izliyorum o kadar bir cuma bir pazar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?