Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Kız dev gibi vazonun içinde çiçekleri yükseltsin diye duran görünmeyen taşlar
Ev işi dendi mi boş işlere yöneliyor canını çıkartana kadar boş şeylerle uğraşıyor değişik brisi
hahaha gerçekten çok ilginç ya erkeklerin aklı o kadar işe basıyo işte şunu yap bunu yap diye emir vercen anca

Kızz revani de yaptı kocam da kocam annem var şimdi bizde allahtan sağolsun o yapıyor selim de dinlendi biraz
Yarin bi gun baklava acti dersin kalkip gelicem oraya kadar ama sasirmam da ajdjjdjddj. Bizim bi arkadasin esi de hamile kalinca senin esin gibi yemek tum evi sirtlandi, cocuk krese basladi evde yemekleri hala kocasi yapiyor, kiz makine bile calistirmaz her ev isi kocasinda. Kendisi sadece cocugunu buyuttu bak sen buradan devam et karli cikarsin uzun vadede

Kızz revani de yaptı kocam da kocam annem var şimdi bizde allahtan sağolsun o yapıyor selim de dinlendi biraz
Ay benimki de oltanın ucuna mendil takıp güvercinleri kovalasın. Balkondaki çamaşırlara sıçmasınlar diye uğrasıyormuş. Allahımmm deliriciiiymmmm keşke seninkini tanısa da feyz alsa

Nilayın da ölümletden dönüp yine dizinin vazgeçilmezi olması o saçma oyunculğuyla eee anadan torpilli olunca annesi senaristmiş ya dizide
Ne torpil hem de ya. Bari oyunculugu iyi olsa acayip tutuluyorum oyunculuk sifir. Yaninda dev dev isimler tiyatrocular bu hala agiz burun kiviriyor ne o rol yapiyor bak nasil sinir basti yazarken bile ajajajaja

Bende Nilay yüzünden çıktı diye duydum ay ben kıvılcımı da hiç sevmiyorum sürekli zengin koca ve onların imkanlarından faydalanıp güçlü kadın rolü kesmesi yok mu öff cidden
Ben beğeniyorum kıvılcımı bazen abartıyor tabi ama koca imkanından faydalanan bi tip de değil bence yaa

Ne torpil hem de ya. Bari oyunculugu iyi olsa acayip tutuluyorum oyunculuk sifir. Yaninda dev dev isimler tiyatrocular bu hala agiz burun kiviriyor ne o rol yapiyor bak nasil sinir basti yazarken bile ajajajaja
Offf sorma benimde aklıma gelnce sinir oldm o çkınca gözümü ayırıyorum tvden aşırı sinir bozucu gerçekten ama izlettiriyolar işte bak böyle paşa paşa

Kızım söylüyorum size yani adam sabırölçer yani çocuk gibi skdjdkjddjjdjdjdjhdjdjdjd Akla hayale gelmez şeyler yapar ama faydalı olacak işleri yapmaz
Ay aksam aksam cok guldurdun beni allah da sizi guldursun ya cok hazirliksiz yakalandim verdigin ornege

Gel balım gel valla sağolsun yapıyor ama ben iyi olduğumda on iş bırakmam ancak haftanın 3günü ofise gitttiğimde yemekleri yapıyor çünkü trafikten eve dönüşüm geç oluyor onun dışında ben hallederim ama hamileysem işler değişiyor adam supermane dönüşüyor

Offf sorma benimde aklıma gelnce sinir oldm o çkınca gözümü ayırıyorum tvden aşırı sinir bozucu gerçekten ama izlettiriyolar işte bak böyle paşa paşa
Keske yangindan o olseydi ya ahshdhdp ya da su pastayi o yeseydi filan

Op basina koy bizimkilere azicik abilik etsin ya ahahaha benimki benden daha gebeş yemin ederim
Bence sen iyi olunca da biraz elini etegini cek ahahahaha sefani sur uzata uzata dkdjfjf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…