- 23 Şubat 2025
- 329
- 209
- 18
Kız dev gibi vazonun içinde çiçekleri yükseltsin diye duran görünmeyen taşlar
Ev işi dendi mi boş işlere yöneliyor canını çıkartana kadar boş şeylerle uğraşıyor değişik brisi
Yarin bi gun baklava acti dersin kalkip gelicem oraya kadar amaKızz revani de yaptıkocam da kocam annem var şimdi bizde allahtan sağolsun o yapıyor selim de dinlendi biraz
Yerine yeni sezonda kimler gelir kimbilirŞerbonun da tadı kalmıcak gibi baksana pinkoyı yolladılar saçmasapan
Ay benimki de oltanın ucuna mendil takıp güvercinleri kovalasın. Balkondaki çamaşırlara sıçmasınlar diye uğrasıyormuş. Allahımmm deliriciiiymmmm keşke seninkini tanısa da feyz alsaKızz revani de yaptıkocam da kocam annem var şimdi bizde allahtan sağolsun o yapıyor selim de dinlendi biraz
Ne torpil hem de ya. Bari oyunculugu iyi olsa acayip tutuluyorum oyunculuk sifir. Yaninda dev dev isimler tiyatrocular bu hala agiz burun kiviriyor ne o rol yapiyorNilayın da ölümletden dönüp yine dizinin vazgeçilmezi olması o saçma oyunculğuylaeee anadan torpilli olunca annesi senaristmiş ya dizide
AHAHAHAHAHAHA NEEEEEAy benimki de oltanın ucuna mendil takıp güvercinleri kovalasın. Balkondaki çamaşırlara sıçmasınlar diye uğrasıyormuş. Allahımmm deliriciiiymmmm keşke seninkini tanısa da feyz alsa
Kızım söylüyorum size yani adam sabırölçer yani çocuk gibi skdjdkjddjjdjdjdjhdjdjdjd Akla hayale gelmez şeyler yapar ama faydalı olacak işleri yapmazAHAHAHAHAHAHA NEEEEE
GEBERIYORUM
Daha çok var ama sezon finalineYerine yeni sezonda kimler gelir kimbilir
Ben beğeniyorum kıvılcımı bazen abartıyor tabi ama koca imkanından faydalanan bi tip de değil bence yaaBende Nilay yüzünden çıktı diye duydum ay ben kıvılcımı da hiç sevmiyorum sürekli zengin koca ve onların imkanlarından faydalanıp güçlü kadın rolü kesmesi yok mu öff cidden
Offf sorma benimde aklıma gelnce sinir oldm o çkınca gözümü ayırıyorum tvden aşırı sinir bozucu gerçekten ama izlettiriyolar işte bak böyle paşa paşaNe torpil hem de ya. Bari oyunculugu iyi olsa acayip tutuluyorum oyunculuk sifir. Yaninda dev dev isimler tiyatrocular bu hala agiz burun kiviriyor ne o rol yapiyorbak nasil sinir basti yazarken bile ajajajaja
Hahahahahahahahaha offff o nasıl bi fikir yaaaAy benimki de oltanın ucuna mendil takıp güvercinleri kovalasın. Balkondaki çamaşırlara sıçmasınlar diye uğrasıyormuş. Allahımmm deliriciiiymmmm keşke seninkini tanısa da feyz alsa
Ay aksam aksam cok guldurdun beni allah da sizi guldursun yaKızım söylüyorum size yani adam sabırölçer yani çocuk gibi skdjdkjddjjdjdjdjhdjdjdjd Akla hayale gelmez şeyler yapar ama faydalı olacak işleri yapmaz
Gel balım gelYarin bi gun baklava acti dersin kalkip gelicem oraya kadar amasasirmam da ajdjjdjddj. Bizim bi arkadasin esi de hamile kalinca senin esin gibi yemek tum evi sirtlandi, cocuk krese basladi evde yemekleri hala kocasi yapiyor, kiz makine bile calistirmaz her ev isi kocasinda. Kendisi sadece cocugunu buyuttu bak sen buradan devam et karli cikarsin uzun vadede
Keske yangindan o olseydi ya ahshdhdp ya da su pastayi o yeseydi filanOfff sorma benimde aklıma gelnce sinir oldm o çkınca gözümü ayırıyorum tvden aşırı sinir bozucu gerçekten ama izlettiriyolar işte bak böyle paşa paşa
30mayıs dediler sanırımDaha çok var ama sezon finaline
Op basina koyGel balım gelvalla sağolsun yapıyor ama ben iyi olduğumda on iş bırakmam ancak haftanın 3günü ofise gitttiğimde yemekleri yapıyor çünkü trafikten eve dönüşüm geç oluyor onun dışında ben hallederim ama hamileysem işler değişiyor adam supermane dönüşüyor
NEEEEAy benimki de oltanın ucuna mendil takıp güvercinleri kovalasın. Balkondaki çamaşırlara sıçmasınlar diye uğrasıyormuş. Allahımmm deliriciiiymmmm keşke seninkini tanısa da feyz alsa
Bizim ev hayatımız cennet mahallesi gibi askım onu da öyle kabullendik artıkAy aksam aksam cok guldurdun beni allah da sizi guldursun yacok hazirliksiz yakalandim verdigin ornege
Benimki selimi bozmasın daNEEEEkız yolla bana staja bak 2 haftada istediğin kıvama getirir selim onu
Ölcek sandm nasıl ters köşe yaptılarKeske yangindan o olseydi ya ahshdhdp ya da su pastayi o yeseydi filan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?