- 3 Nisan 2023
- 2.745
- 2.701
- 63
- 38
Kızzz desem yapar sağolsun kalbi güzel kocam benimOp basina koybizimkilere azicik abilik etsin ya ahahaha benimki benden daha gebeş yemin ederim
Bence sen iyi olunca da biraz elini etegini cek ahahahaha sefani sur uzata uzata dkdjfjf
Ahahaahaha neyse tek salak sacma cift biz degilmisiz sevindim su an shdjfjfjf. Biz de cooook zit insanlariz her huyumuz o kadar farkli ki. Insanlar dokuz seneyi devirmis olmamiza hayret ediyorlar ahdjdjdjBizim ev hayatımız cennet mahallesi gibi askım onu da öyle kabullendik artık
Aaa görmemişim onu bişi kalmamş ki az kalmş30mayıs dediler sanırım
Aklıma geldikçe yaptığı absürt şeyleri anlatırım hayatınızda duymamışsınızdırHahahahahahahahaha offff o nasıl bi fikir yaaa
Ayyy maşallah canım benim nazar değmesinKızzz desem yapar sağolsun kalbi güzel kocam benimbu benim ikinci evliliğim ilk evliliğim kısa sürmüştü çocuğum da yoktu sonra Rabbim karşıma hayatımın mucizesi kocamı çıkardı en büyük şansım derim ona hep eşimin de ilk evliliği ben de sanki onunla yeniden doğmuş gibi hissediyorum
AY ALEV ALDI BURALARKızzz desem yapar sağolsun kalbi güzel kocam benimbu benim ikinci evliliğim ilk evliliğim kısa sürmüştü çocuğum da yoktu sonra Rabbim karşıma hayatımın mucizesi kocamı çıkardı en büyük şansım derim ona hep eşimin de ilk evliliği ben de sanki onunla yeniden doğmuş gibi hissediyorum
Bişey yapınca övün harika olmuş sen bu işi biliyorsun of elin çok lezzetli benden iyi yapıyorsun bu neeeğğğ gibi abartılı cümlelerle kabartın kocalarınızıAyyy maşallah canım benim nazar değmesinbenmkide açlıktan ölür bana yalvarır bişi yapıver diye neymiş kendi yapınca zevk alamıyomş
Hahaha düşündüm de benmkinin yok öyle absürtlükleri yaAklıma geldikçe yaptığı absürt şeyleri anlatırım hayatınızda duymamışsınızdır
Yıllar içinde alıstım ben dkdjdkjd
Zıt kutuplar birbirini çekiyor işte dört dörtlük uyumlu olsaydık yıllarca beraber olabilir miydikAhahaahaha neyse tek salak sacma cift biz degilmisiz sevindim su an shdjfjfjf. Biz de cooook zit insanlariz her huyumuz o kadar farkli ki. Insanlar dokuz seneyi devirmis olmamiza hayret ediyorlar ahdjdjdjkedi kopek gibiyiz ama iki sn degmeden birbirimize film bile izleyemeyiz.
Evet canım teşekkür ederim amin hepimizin yuvasına mutluluk bereket versin rabbimAY ALEV ALDI BURALARallah daim etsin canim basindan eksik etmesin bazen allah once cektirip sonra odullendiriyor bizi, sizinki de o misal olmus
Hahaha aynısını geçen yaptm benm yaptığım köfteleri beğenmiyodu hiç kendi kızarttı o kocaaam sen bu işte ustatmışsın da haberimiz yokmuş bundan sonra köfteler senden dedimBişey yapınca övün harika olmuş sen bu işi biliyorsun of elin çok lezzetli benden iyi yapıyorsun bu neeeğğğ gibi abartılı cümlelerle kabartın kocalarınızı
Kesinlikle oyle ya yazla kis akla karayizZıt kutuplar birbirini çekiyor işte dört dörtlük uyumlu olsaydık yıllarca beraber olabilir miydik
Ben artık onun absürt uğraşlarına alıstığım için kavga etmiyoruz ama hamilelikte sabrım azaldı galiba dkdhjdjdjdjd
Yemin ederim öyle yapıyorum ama bugün gebertmek istedim onu. 4 saat sadece süpürge tuttu ve vazonun taşlarını yıkadı evin kokusu değişti sayemde diyorBişey yapınca övün harika olmuş sen bu işi biliyorsun of elin çok lezzetli benden iyi yapıyorsun bu neeeğğğ gibi abartılı cümlelerle kabartın kocalarınızı
İşte bu ya tamam köfte onun işi artıkHahaha aynısını geçen yaptm benm yaptığım köfteleri beğenmiyodu hiç kendi kızarttı o kocaaam sen bu işte ustatmışsın da haberimiz yokmuş bundan sonra köfteler senden dedimharika mikemeeeeel yaptın dedim
Sen korkutmuşsun işte ben dünyası başına yıkılmasın diye sesimi de çıkaramıyorum dldjdkjdKesinlikle oyle ya yazla kis akla karayizboyle cekismeli ayri tatli oluyor hep diri iliski bosver ejdjfkfjf. Sabir bende de gun be gun tukeniyor gecen gun dag gibi adami aglatiyordum az kalsin bulasik akitirken su sicratmis yer taslarina diye korkuyor da benden ajdjdjdjd
AHAHAHAHA TASLARIN KOKMUS KIZ TASLARINYemin ederim öyle yapıyorum ama bugün gebertmek istedim onu. 4 saat sadece süpürge tuttu ve vazonun taşlarını yıkadı evin kokusu değişti sayemde diyor
Benimki de salonu süpürüyor oturup dinleniyor ama titiz çalışıyor birkaç kez carladığım için alıştı kaldırıyor tüm halılarıYemin ederim öyle yapıyorum ama bugün gebertmek istedim onu. 4 saat sadece süpürge tuttu ve vazonun taşlarını yıkadı evin kokusu değişti sayemde diyor
Ahahahaha of ben malesef hamilelige de ekstra siginarak zebellaha donustum adamin basindaSen korkutmuşsun işte ben dünyası başına yıkılmasın diye sesimi de çıkaramıyorum dldjdkjd
Ya çıldırırsın ya skdjdkdjjdjdjdhshsAHAHAHAHA TASLARIN KOKMUS KIZ TASLARIN
Bugun on bes dk neden her gun robot donen evi yine de supurgeyle supurmesi gerektigini izah ettim. Ama boyle icinden dislerimi sıkıyorum sinirden ahdjdjdjd. Sorgulama yap be adam yaBenimki de salonu süpürüyor oturup dinleniyor ama titiz çalışıyor birkaç kez carladığım için alıştı kaldırıyor tüm halılarıyavaş yapsın temiz olsun sorun yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?