- 22 Kasım 2022
- 3.478
- 3.808
- 63
Pis şovmen kadın ya en başından beri doktoru ona sağlıksız gebelik demişti ama şovunu yapmaktan geri durmadı. Cinsiyet ne acaba teyseley diye diye normal izlenimi verdi ama zaten sorunluydu benceKızlar bi şey takıldı aklıma sizi de endişelendirmek istemiyorum ama. Bu fenomen özlem öz var ya o bebeğini 12.haftada kaybetmiş yani öyle yazmıştı ve genetik sonucunda da trizomi çıkmış. Trizomilerde genelde 6-8.haftalarda kalp duruyor diye biliyorum taş çatlasın 10. O bebek 12.haftaya kadar nasıl durmuş acaba. Yalan dediler bi ara ama bilmiyorm bana ilginç geldi
Kasik agrim benim de hep pazar pazartesi sali oluyor atak gibi artik gunumu bekliyorum usulca resmen gunleri var bak. Dun esim bile diyor ki iki uc gundur kasigim diye aglamiyorsun hayretİçmiyorum ya cünkü bulantım hergün olmuyor atak atak geliyor böyle. Bütün hafta cok iyiydim bugün aniden berbat bi hale geldim
Kasık ağrısı da çok kötü soldan soldan bıçak batması şeklinde ya inşallah bi an önce kendiliğinden geçer, hemen acile koşmak da istemiyorum zaten perişanım, bide oraya gidince şikayetlerim geçerse boku bokuna hastane eziyeti çekicem.
O kadının hiçbir dediğine inanmamak lazım bence hayatı yalan gibi geliyorKızlar bi şey takıldı aklıma sizi de endişelendirmek istemiyorum ama. Bu fenomen özlem öz var ya o bebeğini 12.haftada kaybetmiş yani öyle yazmıştı ve genetik sonucunda da trizomi çıkmış. Trizomilerde genelde 6-8.haftalarda kalp duruyor diye biliyorum taş çatlasın 10. O bebek 12.haftaya kadar nasıl durmuş acaba. Yalan dediler bi ara ama bilmiyorm bana ilginç geldi
Evet benim doktorum da şaşırdı ona gerek yok öyle durumlarda daha erken haftalarda düşük olur dedi.Canim ben de oksapari doktorum 7.haftamda kestiginde o tedirginligi yasamistim. Herseye baktirip resmen trombofili yi atlamistik transfer oncesi. Doktorum da korkmamami, dusuk veya gebelik kaybim olmadigi icin, ilk de gebeligim oldugu icin pihtilasma sorunum olmadigini farz ederek ilerleyecegimizi soylemisti. Zaten aspirinimi de kesmedik hala. Ama o kusku insani dusunduruyor cok haklisin durduk yere bu haftaya kadar gelmisken icine kurt dusurmus firma tamamen.
Bence firma icin biraz daha arastir derim sergiledikleri tutum icini gicikladi bir kere hani
Evet bak benimmde cumartesi günleri koma günüm doğru söylüyorsun. Ve cumartesileri hafta atlama günüm, yeni haftaya geçiyorum. Tam 11+0 mesela, ve yine kötüyüm.Kasik agrim benim de hep pazar pazartesi sali oluyor atak gibi artik gunumu bekliyorum usulca resmen gunleri var bak. Dun esim bile diyor ki iki uc gundur kasigim diye aglamiyorsun hayretbulantilarin da tipki bu kasik agrisi gibi ataklari oluyor bazi gunler inanilmaz pik yapiyor malesef. Ama ilac seni hep belli bir duzeyde tutmaya calisiyor zaten doktorum olunca al olmayinca almamazlik yapma demisti, hep stabil tutmasi icin duzenli icim gerekiyormus prospektusunde de yaziyor hatta. Bence geceden beri boyleysen iskence etme kendine kusum, gidin bir acile hazir isin de yok bugun tatilsiniz
Yani cok huzursuzsan aspirin icersin en olmadi doktoruna da sorarak. Artik ben o ihtimalleri aklima getirmemeye calisiyorumEvet benim doktorum da şaşırdı ona gerek yok öyle durumlarda daha erken haftalarda düşük olur dedi.
Benim de carsamba haftam dönüyor sata gore, o yuzden oncesindeki iki uc gun allahim felek sasiyor. Lekelenmelerimin ikisi de tam o civarlarda olmustu hani resmen boyle bir örüntü kesfettim artik. Korkmamaya calisiyorum o yuzden. Sen de bir bak bakalim kendine olmadi acile git hic cekme yeterince gece cekmissinEvet bak benimmde cumartesi günleri koma günüm doğru söylüyorsun. Ve cumartesileri hafta atlama günüm, yeni haftaya geçiyorum. Tam 11+0 mesela, ve yine kötüyüm.
Kendime son 1 saat veriyorum durumda düzelme olmazsa gücümü toplayıp kalkıp gidicem acile
Canım bende kan pıhtılaşması olduğu için transferden sonra doktorum başlamıştı kan sulandırıcı olarak coraspini ama sonra lekelenme yaşayınca bıraktımKızlar aspirini ne için kullanıyorsunuz
Canim benim tup bebek. Doktor transferle beraber baslatti kan akisi icin rahme
Ben de oturup kendi kendime doktorculuk oynuyorum. Gerek görselerdi zaten verirlerdi eminimCanım bende kan pıhtılaşması olduğu için transferden sonra doktorum başlamıştı kan sulandırıcı olarak coraspini ama sonra lekelenme yaşayınca bıraktım
Evhamlanma canım herkesin öyküsü farklı oluyor doktorun ne derse oBen de oturup kendi kendime doktorculuk oynuyorum. Gerek görselerdi zaten verirlerdi eminimTeşekkür ederim kızlar
Arka arkaya su içip lavaboya gidiyorum, kasık ağrısını rahatlatıyor gibime geldi. Umarım idrar yolu enfeksiyonu olmamısımdır gidince bi tahlil de vereyim. Şu ilk üç ayı zor geçirenlerdeniz ya yok arada iyi günlerimiz olsa da genelimiz çekti yaniBenim de carsamba haftam dönüyor sata gore, o yuzden oncesindeki iki uc gun allahim felek sasiyor. Lekelenmelerimin ikisi de tam o civarlarda olmustu hani resmen boyle bir örüntü kesfettim artik. Korkmamaya calisiyorum o yuzden. Sen de bir bak bakalim kendine olmadi acile git hic cekme yeterince gece cekmissin
Bende unutmuştum yani ilk zamanlar konuşmuştuk senle hatırlıyor musun niye yaptırmadık diye. Artık 11.haftama giriyorum yani kafam rahatlamıştı gereksiz yere aklıma getirdi. Doktorum aspirin falan hiç önermedi teste de gerek yok yaptırma dedi sadece. Allaha emanet artık kötü birşey olacaksa bir sürü ihtimal var ben öyle düşünüyorum.Yani cok huzursuzsan aspirin icersin en olmadi doktoruna da sorarak. Artik ben o ihtimalleri aklima getirmemeye calisiyorumyoksa insan kafayi yiyecek gibi oluyor malesef
Daha önce bir düşüğüm olduğu için gece yatmadan önce kullanıyorum ben. Duphaston+prednol ve prograf da kullanıyorum. 15 günde bir de beyaz serumum varKızlar aspirini ne için kullanıyorsunuz
Kanaman durdu ama dimi senin şuan sadece ara ara lekelenme yaşıyorsun sanırım atlattın sende artık o riski canımKızlar moralinizi bozmayın lütfen. Dert kıyaslanmaz tabii ki ama düşük tehdidi ile karşı karşıyayım biliyorsunuz. 8 gündür zaman geçmek bilmedi. Pazartesi günü gidince ne duyacağım bilmiyorum. Ama iyiye inanmak istiyorum. Allah’tan ümit kesilmez. Bu gruba girdiğim günden beri de hepinizin verdiği çabaları görüyorum. Allah büyük. Mide bulantısı, kusma, idrar yolu enfeksiyonu vs. hepsi çok zor biliyorum ama anneliğiniz ne de güzel tescilleniyor
Alanya mangosu sayfası analizli çilek satışına başladı bugün. Canı isteyen kuzular sipariş verebilirÇileğe de hasret kaldık şu tarım ilacı muhabbetine ya. Kokusu geliyo burnuma
Bebişlerimiz günden güne büyüyor yaa çok romantik bi süreç değil miiğ
Evet canım. Fitil kullanımından 2-3 saat sonra lekelenme yaşıyorum. İnşallah dediğin gibidir. Bu süreçte bana çok destek oldun. Allah razı olsun. Pazartesi günü inşallah hayırlı haberleri sizlerle paylaşırımKanaman durdu ama dimi senin şuan sadece ara ara lekelenme yaşıyorsun sanırım atlattın sende artık o riski canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?