Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Dün ilk kez midem bulandı azıcık kustum ama biraz sağlıksız yemiştim hak ettim. Bi da olmicak

Arasın hemen ne zaman aricak. Sizinki Amerika’dan gelecekti di mi? Benim de ikinci Dr Amerika merkezli bi yer söylicem size dedi. Kaç gün oldu bi hafta falan galiba
Bugun 8.gundu tam gecen cuma oglen verdim kani cok heyecanliyim vallahi telefon elde bekliyorum doktorumun aramasini

Ne demek canım benim Burda hepimiz birbirimize destek için varız güzel haberlerini alacağız pazartesi günü olumsuz bir durum olsaydı kanaman kesilmezdi buna emin ol herşey geride kaldı

Benim bu gece kasıklarım çok ağrıdı gaz sancısı mıydı anlayamadım bide akıntım var başım da ağrıyor ay hiç iyi değilim

Benim bu gece kasıklarım çok ağrıdı gaz sancısı mıydı anlayamadım bide akıntım var başım da ağrıyor ay hiç iyi değilim
Baş ağrısı sende çok oldu kuzum ya burnun falan tıkalı olabilir mi bazen o da baş ağrısı yapıyor ya da kesik kesik uyumak falan bende burun tıkanıklığı çok oluyor mesela

Baş ağrısı sende çok oldu kuzum ya burnun falan tıkalı olabilir mi bazen o da baş ağrısı yapıyor ya da kesik kesik uyumak falan bende burun tıkanıklığı çok oluyor mesela
Bilmiyorum ya çok uyudum ondan mı bilmiyorum ama tansiyon da olabilir bende kahvaltı yaptım şimdi arttı

Ay kari koca panik ataklar icindeyiz ahahahah
Korku heyecan hepsi birbirine girdi
Kizlar su an pastaci bakiyor hazirda var midir bu aksam yapalim diyolar
Ay geldi mi sonuç hiç bakmadım konuşmalara

Düşünerek mi yattın ne yaptın sen hamilelikte abuk sabuk rüyalar görülür her gördüğünü bişeye yorma canım
Bu gece doğru düzgün uyuyamadım ki bi ara kasık ağrıma uyandım tuvalete gittim geldim sanırım ondan sonra gördüm rüyayı da yani emin değilim.
Baş ağrım niye bu kadar oldu anlamadım ama dünde vardı
Yapay zekaya sordum 12. Haftada baş ağrıları olurmuş ama bilemedim

Bugun aksama pasta bulamiyoruz gibi arkadaslar ya cok hazirliksiz yakalandik djfjfj
Yarina kalacak gibi dur bakalim yarina bulursak yine iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…