Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Amin yavrum insallah hayirli evlat olsun guzel kaderli olsun yeter
Kocam su an erkek bebek emzigi aldi kabullenme evresinde sjdjdjdjdjd

Kızlar cinsiyetini öğrenen arkadaşlara kucak dolusu sevgiler hep mutlu olun sağlıkla kucağınıza alın öpün koklayın inşallah benim perşembe günü randevum var 11+0 oluyor acaba cinsiyeti söyler mi acayip erkek hissediyorum ilk öğrendiğimde hamileliğimi rüyamda erkek gördüm

Soyleyebilir bence allah gonlune gore versin canim, benim esim de ilk ogrendigimiz hafta bir sabah uyanip cok guzel bir erkek bebek gordum ruyamda demisti ki o kiz istiyordu daha cok belki sana da malum olmustur

Soyleyebilir bence allah gonlune gore versin canim, benim esim de ilk ogrendigimiz hafta bir sabah uyanip cok guzel bir erkek bebek gordum ruyamda demisti ki o kiz istiyordu daha cok belki sana da malum olmustur
Mematinin bir sözü varya “Erkek adamın erkek çocuğu olur” şimdi kesin senin kocanda öyle diyip hava atıyordurama babalar genelde kız çocuklarına çok düşkün oluyorlar

Mematinin bir sözü varya “Erkek adamın erkek çocuğu olur” şimdi kesin senin kocanda öyle diyip hava atıyordurama babalar genelde kız çocuklarına çok düşkün oluyorlar
Var böyle şeyler düşünenler hala ne yazıkki dimi Bundan önceki gebeliğimde aynı cümle kalıbını cinsiyeti söylediğimizde kayınpederim kullanmıştı çok fena bozmuştum telefonda bu zihniyeti anlayamıyorum ya bizi doğuranlar ne o zaman bizim babalarımız adam değil mi

Kızlar ben sürekli ekşi acılı bir şeyler yemek istiyorum bir bakıyorsunuz Çiğköfte yiyorum bir bakıyorsunuz erik yiyorum bir bakıyorsunuz churchill içiyorum bunların bir zararı var mıdır

Öyle yapıyım iptal ediyim boşuna strese girmiyim karından gördü baktı ama keseye vajinal bakmadı bu sefer
Benim de dün sata göre 6+6 idi kese yolk var kalp atışı yok. Ben de keşke erken gitmeseydim moralim çok bozuk. Ya duyamazdam diye endişeleniyorum.

Kızlar merhabalar Acaba saç boyatan var mı veya kendisi boyayan? Diplerim baya gelmiş çok canımı sıkıyor beyaz görüntü ne zaman hangi boyayla boyasak acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…