Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Mematinin bir sözü varya “Erkek adamın erkek çocuğu olur” şimdi kesin senin kocanda öyle diyip hava atıyordurama babalar genelde kız çocuklarına çok düşkün oluyorlar
Moda girdi sorma hayir ilkte oglani buldum moduna da giremiyor gururla, tup bebek malum ahsjdjdjdj

Kızlar merhabalar Acaba saç boyatan var mı veya kendisi boyayan? Diplerim baya gelmiş çok canımı sıkıyor beyaz görüntü ne zaman hangi boyayla boyasak acaba
Benim de berbat ama sormadim bile doktora dogumdan once bir kez boyatirim organik boyayla diye dusundum, kendi rengimi kullaniyorum zaten beyazlar icin boyuyorum hani

Kizlar ilk kez ama ilk kez soyle bisey oldu, kahvaltiya gittik ebebek e gittik, tum sahili yurudum, kahve ictim, eve geldik kari koca temizlige giristik yolun sonunda cidden o isik var mi ki yaaaa bir enerji geldi sanki eskisi kadar olmasa da. En azindan gelir gelmez vurup kafayi yatmadim. Ev mis olunca da modum yerine geldi zararli biliyorum ama ben mis gibi deterjan kokusu cok severim sjdjfjfjf. Sirayla da pazar banyolari yapildi mi bugunluk kendimi basarili bir gebe ilan edicem yalniz gelin gorun hamliktan belim iptal kalcam iptal tutulup kalmam umarim bebis sok bu hareketler karsisinda jdjfjfjf

Ohh çok iyi yapmışsın canım temiz ev kokusunu hiçbirşeye değişmem bence yürüdüğün için belin ağrımıştır normaldir

Ohh çok iyi yapmışsın canım temiz ev kokusunu hiçbirşeye değişmem bence yürüdüğün için belin ağrımıştır normaldir
Aksam kendimi ah uh diye oradan oraya atmazsam olmus bu is her gun yurumek istiyorim artik su olu topragi kalksin ustumden sistim oturdukca yattikca aaaa

Kızlar güne güzeö başlamıştm. Canımda ckk pişi çekmişti kalktım yaptm cokta güzeldi. Yedikten yarım saat sonra cortladm. İçin dışıma cıktı gözü açamıyoru. Burayada giremed

Günaydın bacımmm ben bile iyiyim valla 7bucukta kalktım duşumu aldım bakımlarımı yaptımmmm kahvaltı işi de tamam. Bu mis gibi havada dısarı cıkmak kaldı sadece
Oh mis kuşum ben biraz kötüyüm bugun modm düşüm
Hsjsjsjdj ya şuan bunları düşünmek istemiyom üzüliyorm. hehdjd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…