güzel artmış böyle devam etsin inşallahhKizlar sonucum çıktı
Az değil demi kuzum ya ilk bebeğim de 12 den 50 olmuştu bu biraz az geldigüzel artmış böyle devam etsin inşallahh
yok canım iki katından fazla artmış yine. 26 beklenirdi en az. 48 saatte bir ikiye katlaması bize yeter sağlıklı ilerlediğini gösterirAz değil demi kuzum ya ilk bebeğim de 12 den 50 olmuştu bu biraz az geldi
Şükürler olsunnyok canım iki katından fazla artmış yine. 26 beklenirdi en az. 48 saatte bir ikiye katlaması bize yeter sağlıklı ilerlediğini gösterir
Ben 5+5teyim canım oluyor hatta kese görmeye gittiğim gün bıçak saplanır gibi oluyordu korkmuştum ama sıkıntı yok dedi doktorKaçıncı haftadasın kuzum oluyor mu sana da
ay şükür şükür sorun sıkıntı olmasın da razıyım herşeyeBen 5+5teyim canım oluyor hatta kese görmeye gittiğim gün bıçak saplanır gibi oluyordu korkmuştum ama sıkıntı yok dedi doktor
Oh güzel artmış canım böyle ilerlesinKizlar sonucum çıktı
Progestan al canım endişe etme bişey olmaz benim bi kez geldi bidaha gelmediKızlar dün kan sulandırıcıya başladım birde vajinal ultrason oldum bugün sabah hafif sulu kahverengi akıntı fitille beraber geliyor çok az az keyfim kaçtı ya
Uygulama haftası önemli değil önemli olan usg de çıkan canımDoktor kontrolüne giden Kızlar doktorun söylediği hafta ile uygulama haftası teyit ettiniz mi doğru mu hamilelik uygulamaları
Benim tam olarak ayni cikti canimDoktor kontrolüne giden Kızlar doktorun söylediği hafta ile uygulama haftası teyit ettiniz mi doğru mu hamilelik uygulamaları
Ya hangi uygulama canımUygulama haftası önemli değil önemli olan usg de çıkan canım
Hamilelik+ ve happy mom canim bendekilerYa hangi uygulama canım
Doğru bebek gelişimi önemli bazılarına 1 hafta geride ya da ilerde diyorlarUygulama haftası önemli değil önemli olan usg de çıkan canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?