Hayırlısı olsun inşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. 5. gün embriyosu muydu? Benim de tüp bebek tedavim olmuştu geçen yıl ama pozitif çıkarsa nasıl hesaplanır hiç araştırmamıştım malesef negatif gelinceBen tüp bebekle hamile kaldım . Son adet tarihime göre değil galiba hesaplama . Transfer tarihine göre hesaplanacak .
Transfer tarihim 17 şubattı . 7 martta da keseyi görmüştüm arkadaşım
Bende de hiç yok belirtti
Bende de yok şimdilik sadece hafif mide bulantısı oluyor arada ama o da gripten mi hamilelikten mi çözemedimKızlar benim kasık ağrısı geçti ya bi tek göğüslerim hassas başka hiç belirtim yokkızımda 6. Hafta başlamış mide bulantılarım not almışım daha var diye şimdilik kendimi avutuyorum var mı başka belirtisi olmayan
Canım benim de aslında sat 26 Ocak ama ben ovülasyonla takip ettiğim için yumurtlamam 14 şubatta oldu mesela ona göre haftayı hesaplıyorum. Eğer yumurtlamayı tam bilmiyorsanız sat a göre bazen tutmayabilir hesaplarSenin 30 gün kuzu benim 35 gün tamamdır
Hayırlı olsun kese zor bence küçük daha görülmeye bilirMerhaba hanımlaaar ben de katıldım aranıza. 7 martta beta hcg 13 tü pazartesi günü 10 martta 116 olmuşşş. Gebelik testlerinde hala silik ama olsun moral bozmak yok. 13 ü de adet Günüm. Bu cuma yine randevum var. Kesin belli olur diye umuyorum ama kese falan gözükür mü ne diyorsunuz?
Ben de üşüyorum valla gece de yaniyorumKızlar işten gelip yemek yedikten sonra bir sıtma tuttu beni size anlatamam. Evde doğalgaz açık, üstümde hırka var battaniye var ben kutuplarda kalmış gibi üşüyorum bu neyin nesiydi şimdi
Aniden yemek yiyince olabiliyorKızlar işten gelip yemek yedikten sonra bir sıtma tuttu beni size anlatamam. Evde doğalgaz açık, üstümde hırka var battaniye var ben kutuplarda kalmış gibi üşüyorum bu neyin nesiydi şimdi
Ateş hamilelikten oluyor ya gece çamaşirla uyuyorum o kadar ki ateş basıyorBen de üşüyorum valla gece de yaniyorum
Cnm tabloya ejlermisin benide sat 11 subat tahmini dogum 18 kasim tahmini cinsiyet kizBen sezaryen doğurup 15 20 ekime bu işi bitiririm annesi gibi terazi burcu olur
Ay zaten hastaydım kuzum yeni yeni iyileşiyorum belki onun etkisidir hala üzerimde. Asla ısınmıyorum bak şuan iki battaniyeAniden yemek yiyince olabiliyor
Salgın var dikkat et canim böyle başlıyor kemikler sızlamayla devam ediyor maalesef
Evet 5.gün embriyosuydu . Dondurulmuş transferdi.Hayırlısı olsun inşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. 5. gün embriyosu muydu? Benim de tüp bebek tedavim olmuştu geçen yıl ama pozitif çıkarsa nasıl hesaplanır hiç araştırmamıştım malesef negatif gelince
5.gün embriyosuysa aramızda tam 5 gün var benim de yumurtlama 17,18 şubat falandı sizin transfer tarihiyle aynı.
Evet benimde öyle sevdiğim yiyeceklere ilgim azaldı. Hele tatlıyı cok severdim simdi görmek dahi istemiyorum 2 kilo vermişimKızlar benim de hiç iştahım yok
Ben de tatlı istemiyorum kahve istemiyorm şaka gibiEvet benimde öyle sevdiğim yiyeceklere ilgim azaldı. Hele tatlıyı cok severdim simdi görmek dahi istemiyorum 2 kilo vermişim
Yaaaa eveeeeet ne kahve ne çay asla tat vermiyor içesim gelmiyor. İyi bisey aslında bosverBen de tatlı istemiyorum kahve istemiyorm şaka gibi
Oğlumda hiç böyle değildim galiba kızım geliyorYaaaa eveeeeet ne kahve ne çay asla tat vermiyor içesim gelmiyor. İyi bisey aslında bosver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?