Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Mekanı cennet olsun inşallah. Rabbim size dayanma gücü versin.. İçimi yaktın.. Bebeğin size şifa olsun yaşam sevinci olsun inşallah..

Başın sağ olsun canım. Mekanı cennet olsun. Şimdi ne desek biraz eksik kalır. Allah sana, ailene dayanma gücü versin, sabır versin. Bebeğin için kendine iyi bakmalısın. Eminim seni çok seven, torunu olacağı için heyecanlanan babacığın da böyle olsun isterdi

ne desek bos canim basiniz sag olsun Allah sabirlar versin en azindan biliyorsun torunu olacagini ogrendi

Hanımlar herkese günaydın ikili tarama sonucum geldi papp a değerim 0.22 yani düşük çıktı
testi yaptırdığımda 11+6ydı ancak bebek 12+5 görünüyordu. Bebek hem önden gidip hem plesentam nasıl yetersiz oluyor ağlamakyan helak oldum henüz doktora gidemedim bana yardım edin

Günaydınn öncelikle gözünüz aydınn cok sevindim güzel haberlere ay benim oğlum 5 yaşında onunla dünyanın bir ucuna giderim. Ki gidiyorum turlara falan hiç burnumdan getirmedi anne oğul gidiyoruz Bizim de erkek olduğunu öğrenince aa olsun diyen bile çıkmıştı ilk çocuğum yani ne fark edecek. Ama tatlı dilli bize düşkün güler yüzli insancıl bir çocuk okula bi gidişi var kapıda dönüp öper öpmediyse orda üzülür anneme sarılamadım diye. Hiç mi yaramazlık yapmıyor bazen bunaltmıyor tabi ki hayır ama çocuk bu komple kabul etmek lazım önce illa yaramaz olcak diye bişey yok yani sana düşkün olacak o kesin

Başınız sağolsun mekanı cennet olsun. Tanımadan gözlerim doldu böyle güzel bahsedilmek. Allah acınızı hafifletsin sabırlar versin ne desek boş

Başın sağolsun Melinacım Allah rahmet eylesin, size de sabırlar versin, dayanma gücü versin

Canım çok üzgünüm ne diyeceğimi bilemiyorum Allah rahmet eylesin Bebeğinin seninle olduğunu bilmesi bile baban için mutluluk sebebi olmuştur canım hiç öyle düşünme. Rabbim evladına ve sana sağlıklı uzun ömürler nasip etsin babacığını da nurlar içinde uyutsun Bizler senin için ne yapabiliriz bilmiyorum ama ne zaman ihtiyaç hissedersen buradayız

sana katılıyorum yaa benimde iki erkek yeğenim var hiç sorun çıkarmadılar dışarda gezerken misafirlike falan tamam evde çok yaramazlardı ama sus oturdan da anlıyorlardı birazda yetiştirme şekli ile alakalı bence ağlamasın diye her istediğini yapınca anne eteğinden ayrılmıyorlar. kuzenimin kızı var 3 yaşında kök söktürüyor valla herkesi hazırola dikiyor çocuğun bizi yönetmesine izin vermememiz gerekiyor arkadaşlar unutmayın kuralları biz koyarız

selam canım doktoruna hemen danış istersen benim hiç bilgi sahibi olduğum bir konu değil malesef

Başınız sağolsun. Allah kalbinize sabır ve ferahlık versin.

Canım bu konuda ilk gebeliğimde prof uzman oldum. Doktor ikili testi atmadan nipt yaptır değerlerin hosuma gitmedi dedi , bi takım kavgalar yaşandı tabi kadınla. Sonra suanki doktoruma gittim gördüğüm en iyi sonuçlardan neden istediki dedi. Sana sonucumu atıyorum. Doktorunla konus ama içine sinmeyen birşey olursa, başka doktordan görüş almayı unutma. Çocugum gayet 40. Haftasında sağlıkla doğdu.

Aaağğ hiç sevmem bak negatif konusma askim kerem cok hareketlidir gerçekten, yani evde 1 dk durmaz , ille benide oyununa dahil eder, sadece benimle oynamayı sever. Cınku ben gerçekten oyunun içine giriyorm shsjsbslsjd şey dermişim beni bide hayvan sesleri yaparken gör shsjdnf
Ama onun dısında dışarıda kerem melek gibidir kendi halinde asla karıstırma kırma dökme huyu yoktu, hele misafirlikte benim yanımda oynar asla kurcalamaz hiçbir yeri, benden naskasına zaten gitmez. Cafeye gitsekte benle bir oturur yeriz içeriz eğleniriz. Hiç of ben napcam durmuyo eve gideyim olmadım biz keremle heryeri gezdik yunan adaları turuna gittik antalya marmaris heryeri hep beraber gezdik hayatımızın en güzel tatilleriydi yani erkek cocugu diye illede hayattan kopcan sosyalleşmicen diye birşey yok, biz hiç kopmadk sizinkide öyle olur inşallah kuşmm

O çok güzel bir yerde zaten görücek sizi canım. Hep sizinle. Allah mekanını cennet eylesin sizlere sabır versin. İnsan en sevdiklerinden birini kaybedince birdaha eskisi gibi olamıcam sanıyor, ama oluyorsun. Hayat devam ediyor, belki çok özleyerek belki çoğu zaman onu düşünüp ağlayarak. Ama hayatta güzel şeyler var, bebeğin gibi bebeklerimiz gibi. Evlat en güzel şifadır

canım başınız sağolsun, sabırlar diliyorum sana ve ailene bebeğin sana güç olacak inşallah

Başınız sağ olsun, Allah rahmet eylesin bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…