Mekanı cennet olsun inşallah.Kızlar bitanecik babamı dün kaybettik, bugün hayatımın en zor günüydü. Dayanabilseydi beni bu halde bu acıyla koyup gitmezdi biliyorum ama dayanamadı. Çocuklara aşık bir adam ilk torununu göremedi, havalara uçmuştu sevinçten, nasıl atlatıcam bilmiyorum. Bugün mezarlıktan hastaneye gittik, çok kötü oldum, korktuk ama çok şükür bebek iyi.
Başın sağ olsun canım. Mekanı cennet olsun. Şimdi ne desek biraz eksik kalır. Allah sana, ailene dayanma gücü versin, sabır versin. Bebeğin için kendine iyi bakmalısın. Eminim seni çok seven, torunu olacağı için heyecanlanan babacığın da böyle olsun isterdiKızlar bitanecik babamı dün kaybettik, bugün hayatımın en zor günüydü. Dayanabilseydi beni bu halde bu acıyla koyup gitmezdi biliyorum ama dayanamadı. Çocuklara aşık bir adam ilk torununu göremedi, havalara uçmuştu sevinçten, nasıl atlatıcam bilmiyorum. Bugün mezarlıktan hastaneye gittik, çok kötü oldum, korktuk ama çok şükür bebek iyi.
ne desek bos canim basiniz sag olsun Allah sabirlar versin en azindan biliyorsun torunu olacagini ogrendiKızlar bitanecik babamı dün kaybettik, bugün hayatımın en zor günüydü. Dayanabilseydi beni bu halde bu acıyla koyup gitmezdi biliyorum ama dayanamadı. Çocuklara aşık bir adam ilk torununu göremedi, havalara uçmuştu sevinçten, nasıl atlatıcam bilmiyorum. Bugün mezarlıktan hastaneye gittik, çok kötü oldum, korktuk ama çok şükür bebek iyi.
Günaydınn öncelikle gözünüz aydınn cok sevindim güzel haberlereGece gece sinirlerim bozuldubir arkadas yeni ogrendi gebeligimi ve erkek olcagini, kendi uc yasindaki kizindan ornekler vererek sen yandin filan diyor bana kendi kizi da allah icin cok seker ama mizmiz bir kiz malesef, hep tutturuk annesinin eteginde ilgiyi cok isteyen kendi kendine bir sn durmayan bir cocuk. Mesela bulusuyoruz ya topluca, kiz bir bardak cay icemedi 3 senedir daha. Montunu filan unutup gidiyor mekandan durmadi bu diyerek simdi dogal olarak benim kiz boyleyse seni erkekle dusunemiyorum dedi ajjahaha.
KIZLAR BEN NAPICAM ahhaahha yok mu hic uslu oglan cocugu tanidigi evladi yegeni kuzeni olan
Başınız sağolsun mekanı cennet olsun. Tanımadan gözlerim doldu böyle güzel bahsedilmek. Allah acınızı hafifletsin sabırlar versin ne desek boşKızlar bitanecik babamı dün kaybettik, bugün hayatımın en zor günüydü. Dayanabilseydi beni bu halde bu acıyla koyup gitmezdi biliyorum ama dayanamadı. Çocuklara aşık bir adam ilk torununu göremedi, havalara uçmuştu sevinçten, nasıl atlatıcam bilmiyorum. Bugün mezarlıktan hastaneye gittik, çok kötü oldum, korktuk ama çok şükür bebek iyi.
Başın sağolsun Melinacım Allah rahmet eylesin, size de sabırlar versin, dayanma gücü versinKızlar bitanecik babamı dün kaybettik, bugün hayatımın en zor günüydü. Dayanabilseydi beni bu halde bu acıyla koyup gitmezdi biliyorum ama dayanamadı. Çocuklara aşık bir adam ilk torununu göremedi, havalara uçmuştu sevinçten, nasıl atlatıcam bilmiyorum. Bugün mezarlıktan hastaneye gittik, çok kötü oldum, korktuk ama çok şükür bebek iyi.
Canım çok üzgünüm ne diyeceğimi bilemiyorumKızlar bitanecik babamı dün kaybettik, bugün hayatımın en zor günüydü. Dayanabilseydi beni bu halde bu acıyla koyup gitmezdi biliyorum ama dayanamadı. Çocuklara aşık bir adam ilk torununu göremedi, havalara uçmuştu sevinçten, nasıl atlatıcam bilmiyorum. Bugün mezarlıktan hastaneye gittik, çok kötü oldum, korktuk ama çok şükür bebek iyi.
evet canım 1 haftadır leke olmadı şükürİnşAllah güzel haberlerle dönersin canımlekelenmen kesilmişti dimi
sana katılıyorum yaa benimde iki erkek yeğenim var hiç sorun çıkarmadılar dışarda gezerken misafirlike falan tamam evde çok yaramazlardı ama sus oturdan da anlıyorlardı birazda yetiştirme şekli ile alakalı bence ağlamasın diye her istediğini yapınca anne eteğinden ayrılmıyorlar. kuzenimin kızı var 3 yaşında kök söktürüyor valla herkesi hazırola dikiyorBenim 2 buçuk yaşında oğlum ve 5 yaşında erkek yeğenim var. Gayette beraber geziyoruz oturuyoruz yiyoruz içiyoruz çok şükürevet çok hareketli oluyolar ama oturması gerektiği yerde bi şekilde oturuyorlar artık belli bi yaşı geçtik yani 2 yaştan sonra özellikle daha da rahat gezmeye başladık. mutlu gebelik ve mutlu bebeklik geçirmenin de çok önemli olduğunu düşünüyorum. Benim kız böyleyse senin oğlan şöyle olur falan hiç demesin ben de dışarda cidden hep kızları ağlak ve mız mız görüyorum. Şunu unutmayın ki erkek erkektir. 2 yaşında da 30 yaşında da basit mekanizma. Dilini yumuşak karnını çözünce yönetilebilir oluyor.
selam canım doktoruna hemen danış istersen benim hiç bilgi sahibi olduğum bir konu değil malesefHanımlar herkese günaydın ikili tarama sonucum geldi papp a değerim 0.22 yani düşük çıktı
testi yaptırdığımda 11+6ydı ancak bebek 12+5 görünüyordu. Bebek hem önden gidip hem plesentam nasıl yetersiz oluyor ağlamakyan helak oldum henüz doktora gidemedim bana yardım edin
Başınız sağolsun. Allah kalbinize sabır ve ferahlık versin.Kızlar bitanecik babamı dün kaybettik, bugün hayatımın en zor günüydü. Dayanabilseydi beni bu halde bu acıyla koyup gitmezdi biliyorum ama dayanamadı. Çocuklara aşık bir adam ilk torununu göremedi, havalara uçmuştu sevinçten, nasıl atlatıcam bilmiyorum. Bugün mezarlıktan hastaneye gittik, çok kötü oldum, korktuk ama çok şükür bebek iyi.
Canım bu konuda ilk gebeliğimde prof uzman oldum. Doktor ikili testi atmadan nipt yaptır değerlerin hosuma gitmedi dedi , bi takım kavgalar yaşandı tabi kadınla. Sonra suanki doktoruma gittim gördüğüm en iyi sonuçlardan neden istediki dedi. Sana sonucumu atıyorum. Doktorunla konus ama içine sinmeyen birşey olursa, başka doktordan görüş almayı unutma. Çocugum gayet 40. Haftasında sağlıkla doğdu.Hanımlar herkese günaydın ikili tarama sonucum geldi papp a değerim 0.22 yani düşük çıktı
testi yaptırdığımda 11+6ydı ancak bebek 12+5 görünüyordu. Bebek hem önden gidip hem plesentam nasıl yetersiz oluyor ağlamakyan helak oldum henüz doktora gidemedim bana yardım edin
Aaağğ hiç sevmem bak negatif konusmaGece gece sinirlerim bozuldubir arkadas yeni ogrendi gebeligimi ve erkek olcagini, kendi uc yasindaki kizindan ornekler vererek sen yandin filan diyor bana kendi kizi da allah icin cok seker ama mizmiz bir kiz malesef, hep tutturuk annesinin eteginde ilgiyi cok isteyen kendi kendine bir sn durmayan bir cocuk. Mesela bulusuyoruz ya topluca, kiz bir bardak cay icemedi 3 senedir daha. Montunu filan unutup gidiyor mekandan durmadi bu diyerek simdi dogal olarak benim kiz boyleyse seni erkekle dusunemiyorum dedi ajjahaha.
KIZLAR BEN NAPICAM ahhaahha yok mu hic uslu oglan cocugu tanidigi evladi yegeni kuzeni olan
O çok güzel bir yerde zaten görücek sizi canım. Hep sizinle. Allah mekanını cennet eylesin sizlere sabır versin. İnsan en sevdiklerinden birini kaybedince birdaha eskisi gibi olamıcam sanıyor, ama oluyorsun. Hayat devam ediyor, belki çok özleyerek belki çoğu zaman onu düşünüp ağlayarak. Ama hayatta güzel şeyler var, bebeğin gibi bebeklerimiz gibi. Evlat en güzel şifadırKızlar bitanecik babamı dün kaybettik, bugün hayatımın en zor günüydü. Dayanabilseydi beni bu halde bu acıyla koyup gitmezdi biliyorum ama dayanamadı. Çocuklara aşık bir adam ilk torununu göremedi, havalara uçmuştu sevinçten, nasıl atlatıcam bilmiyorum. Bugün mezarlıktan hastaneye gittik, çok kötü oldum, korktuk ama çok şükür bebek iyi.
canım başınız sağolsun, sabırlar diliyorum sana ve aileneKızlar bitanecik babamı dün kaybettik, bugün hayatımın en zor günüydü. Dayanabilseydi beni bu halde bu acıyla koyup gitmezdi biliyorum ama dayanamadı. Çocuklara aşık bir adam ilk torununu göremedi, havalara uçmuştu sevinçten, nasıl atlatıcam bilmiyorum. Bugün mezarlıktan hastaneye gittik, çok kötü oldum, korktuk ama çok şükür bebek iyi.
Başınız sağ olsun, Allah rahmet eylesinKızlar bitanecik babamı dün kaybettik, bugün hayatımın en zor günüydü. Dayanabilseydi beni bu halde bu acıyla koyup gitmezdi biliyorum ama dayanamadı. Çocuklara aşık bir adam ilk torununu göremedi, havalara uçmuştu sevinçten, nasıl atlatıcam bilmiyorum. Bugün mezarlıktan hastaneye gittik, çok kötü oldum, korktuk ama çok şükür bebek iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?