doktoruna danışmadan kullanma canım ileri olup devam ederse falan aklında bulunsun diye söyledim. korkacak bir şey yok ama önemli olan takip etmek. alayım diyince korktum hamilelikte yenen içilen her şeye dikkat :) bir de bol su karpuz vs tarzı meyveler yerdimya doktoruma da yazdım ama mesajla bi türlü anlaşamadık.
yarın sabahtan gideyim olmadı
kızılcık bakayım bi bulabilirsem alayım hemen
ay bu baya önemli bişey galiba ya. tamam bol bol su ve ayran içeyim bugün, yarın da hemen gidip baktırayım. ağrısı falan zaten rahatsız ediyor rektal basınç tarzıbenim sıfır belirtim olmasına rağmen enfeksiyon çıktı hem de 47 mi neydi çok yüksekti bakteri de çıktı üromisin içtim tek kullanımlık doktorum yazdı bir de ayran içtim üç bardak günde çünkü su içemiyorum bulantıdan dolayı. 3 gün sonra tekrar baktırdım düzelmiş ihmal etme hemen baktır çilek
annem bana hamileliğinde sadece kızılcık aşermiş ve yemiş kuzum o yüzden hiç yabancı gelmedi önerin :) araştırırım sorarım merak etme. teşekkür ederimdoktoruna danışmadan kullanma canım ileri olup devam ederse falan aklında bulunsun diye söyledim. korkacak bir şey yok ama önemli olan takip etmek. alayım diyince korktum hamilelikte yenen içilen her şeye dikkat :) bir de bol su karpuz vs tarzı meyveler yerdim
Siz sağlık ocağına gidip gebe izlem başlatmadınız mı? Ben bugün gittim kaydı açtılar 8 tüp kan aldılar. İdrar tahlili de aldılar. Bence gitmeyenleriniz de gidip takibi başlatsın. Aşı, şeker yüklemesi, rutin tahliller vs ordan yürüyormuşDoğru söylüyorsun şimdiye kadar hiçte idrar tahlili yaptırmadım.
Hayatımda hiç idrar yolu enfeksiyonu geçirmedim nasıl bişey olduğunu da bilmediğim için kafam karıştı ne yaşadığım konusunda. Şimdi mesela arka arkaya su içiyorum, mesanem dolduğunde bile sızlıyor
Ben hep vajinal aldım doktor öyle önermiştiKızlar bu progestan için doktor ağızdan alabilirsin çok sersemlik vs yaparsa vajinal yolla alabilirsin dedi. Prospektüsünde düşük tehtidi için vajinal yoldan yazıyor. Fark ediyo mu gerçekten
Ben ilk 3 gün oral yoldan kullandım. Sonra kanamam azalınca vajinal kullanıma geçtim. Doktor vajinal olarak kullanıldığında rahim üzerinde direkt etki ettiğini söyledi.Ben hep vajinal aldım doktor öyle önermişti
başlattım ama idrar tahlili yapalım diyen olmadı hiç. kendi doktorum da hiç yapmadı. ben de daha önce idrar yolu enf olmadığım için aklımın köşesinden dahi geçmedi yani böyle bişeySiz sağlık ocağına gidip gebe izlem başlatmadınız mı? Ben bugün gittim kaydı açtılar 8 tüp kan aldılar. İdrar tahlili de aldılar. Bence gitmeyenleriniz de gidip takibi başlatsın. Aşı, şeker yüklemesi, rutin tahliller vs ordan yürüyormuş
Bence kesin idrar yolu enfeksiyonu olmuşsun, ben de 7 haftalıkken oldum doktor antibiyotik hap verdi kullanmayayım dedim doktor kullanmazsan bebeğe zarar verirsin dedi. Bol su iç birde yaban mersini de iyi geliyor.başlattım ama idrar tahlili yapalım diyen olmadı hiç. kendi doktorum da hiç yapmadı. ben de daha önce idrar yolu enf olmadığım için aklımın köşesinden dahi geçmedi yani böyle bişey
Baya da önemli bir konu hayret bişey. Rutin kontrollerin hiçbirinde idrar istenmemesi çok enteresan. görüşücem yarın doktorlaBence kesin idrar yolu enfeksiyonu olmuşsun, ben de 7 haftalıkken oldum doktor antibiyotik hap verdi kullanmayayım dedim doktor kullanmazsan bebeğe zarar verirsin dedi. Bol su iç birde yaban mersini de iyi geliyor.
Benim bilgim yok ama lütfen doktorla konuşmadan üzme kendiniHanımlar herkese günaydın ikili tarama sonucum geldi papp a değerim 0.22 yani düşük çıktı
testi yaptırdığımda 11+6ydı ancak bebek 12+5 görünüyordu. Bebek hem önden gidip hem plesentam nasıl yetersiz oluyor ağlamakyan helak oldum henüz doktora gidemedim bana yardım edin
Canım bana da bir kere yapıldı idrar tahlili. Enfeksiyon çıkınca doktor tek kullanımlık bir toz verdi. Onu kullandım. Bende bahsettiğin belirtilerin hiçbiri yoktu. Yani idrar tahlili yaptırmasam fark etmeyecektim belki.başlattım ama idrar tahlili yapalım diyen olmadı hiç. kendi doktorum da hiç yapmadı. ben de daha önce idrar yolu enf olmadığım için aklımın köşesinden dahi geçmedi yani böyle bişey
Ben ağızdan aldım yatmadan 1 saat önce, herhangi bir yan etki görmedim o yüzden ağızdan almaya devam edicemBen hep vajinal aldım doktor öyle önermişti
ASM ye gidecekseniz bana hiç rutin tahlil yapılmadı diye söyleyin kan tahlillerinizi de yapsınlar.başlattım ama idrar tahlili yapalım diyen olmadı hiç. kendi doktorum da hiç yapmadı. ben de daha önce idrar yolu enf olmadığım için aklımın köşesinden dahi geçmedi yani böyle bişey
çok şaşkın ve sinirliyim . 50 kere şikayetlerimden bahsetmiştim halbuki kendisineCanım bana da bir kere yapıldı idrar tahlili. Enfeksiyon çıkınca doktor tek kullanımlık bir toz verdi. Onu kullandım. Bende bahsettiğin belirtilerin hiçbiri yoktu. Yani idrar tahlili yaptırmasam fark etmeyecektim belki.
Bel ağrısı kronik herhalde ya. Gün içinde çok vurmuyo ama uzanırken yatarken çok ağrıyo gerçekten benim deAy kızlar ben de 2 haftadır raporluydum birde bayram tatili vardı üç haftadır yatıyordum dün göreve başladım dünden beri belim çok ağrıyor normalde de bel fıtığım var korkuyorum bu ağrı normal mi gebelikle mi alakalı? Kuyruk sokumuna doğru ağrım artıyor. Oluyor mu normalde?
Normal mi acaba ben bel fıtığım mı azdı diye korktum çünküBel ağrısı kronik herhalde ya. Gün içinde çok vurmuyo ama uzanırken yatarken çok ağrıyo gerçekten benim de
kanlar yapıldı idrar yapılmadı. bende buna şaşırıyorum şuan şaka gibi hiç idrar istenmemesiASM ye gidecekseniz bana hiç rutin tahlil yapılmadı diye söyleyin kan tahlillerinizi de yapsınlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?