Arada mola verip gazını çıkar sonra tekrar memeye koy acaba işe yarar mı öyle
Uyandırsana canım, mama daha derin uyku yapıyor normalde de zatenKızlar nasılsınız umarım herkes ve bebişler iyidir.
Ben bi halt yedim……ve çook üzgünüm.
Bebeğim mama içen bir bebek değil. 57 günlük oldu 2 haftada bir doymadı gibi hissettiğimde 60-120 arası mama verdim bir seferlik. Doğumdan 3 gün sonra mama aldım evde dursun nolur nolmaz diye…
Bunların 4 hafta tüketim tarihi varmış küçücük yazmislar
Saat 00:30 da bir kez mama verdim.(90 ml)
O saatten beri aralıksız uyuyor bu kadar derin uyumaz. Bişey olmuş mudur altını alınca uyanır gibi oldu . Ateş kusma ishal yok
Altını alırken uyandı bi gözlerini açtı.Uyandırsana canım, mama daha derin uyku yapıyor normalde de zaten
Sorun olacağını sanmıyorum dediğim gibi ben bebeğime anne sütü verdiğim zaman daha çabuk uyanıyor mama mideden zor sindiriliyor ondan sanırımAltını alırken uyandı bi gözlerini açtı.
Canim 1.30dan beri uyuyor normal mi ? mama düzenli kullanmıyor yazdığım gibi.
Biz hergun böyleyiz 23.00 gibi başlalayıp gece 2 ye kadar uyutmaya çalışıyorum. Uykusu var ama asla uyumuyor23:30dan beri uyutmaya çalışıyorum artık ne kol kaldı ne omuz. Yatağa koydum şimdi ama iki dk sonra yine uyanıyor. Gece 3saat uyusa ki ne. Yediği zaten enerjisine gidiyor, sonra acıkıyor kısır bi döngü. Bi yerde bi hata yapıyorum ama ne bulamıyorum. Keşke annem olsaydı.
Uyandır bence canım . İçin rahat etsinKızlar nasılsınız umarım herkes ve bebişler iyidir.
Bebeğim mama içen bir bebek değil. 57 günlük oldu 2 haftada bir doymadı gibi hissettiğimde 60-120 arası mama verdim bir seferlik. Doğumdan 3 gün sonra mama aldım evde dursun nolur nolmaz diye…
O saatten beri aralıksız uyuyor bu kadar derin uyumaz. Bişey olmuş mudur altını alınca uyanır gibi oldu . Ateş kusma ishal yok
Buzuki Orhan önerdi kuzenim. Düz beyaz gürültüye göre daha faydalı oldu bizde. Bi dene istersenAkla gelebilecek herseyi denedim kuzum da ağlamayı seviyor bu sıpa. Huyu böyle ben artık çözdüm. Sürekli oyalayın beni diyor yani
Canım bir şey olmaz Allah’ın izniyle. Benim bebeğim de mama içmeye başladığı ilk zamanlar çok uyuyordu. Sonra midesi mamaya alıştıkça uykular yine kısaldı. Mamanın tarihiyle alakalı bir durum değildir bence. Zaten hiçbir belirti de yokmuş çok şükür.Kızlar nasılsınız umarım herkes ve bebişler iyidir.
Evet 5. Haftada bizdede böyle oldu canım az sabırKızlar merhaba nasılsınız. Ben pert durumdayım. Gece 3 e kadar ağladı zzr zorr sakinleştirdik. Sonrada zaten ikidebir uyandı emdi altını kirletti. 5. Haftsya girdik ataktan dolayımı böyle nolur bişey diyin. Karnı tok gazı yok ama uyumuyor ağlıyor eşimde üşütmüş karnı ağrıyor diyo nerden anladıysa
Uyandi canim birazcık halsiz, dün çok ağladı ona veriyorum artık. İnşallah da bu saatten sonra da olmaz bir şeyCanım bir şey olmaz Allah’ın izniyle. Benim bebeğim de mama içmeye başladığı ilk zamanlar çok uyuyordu. Sonra midesi mamaya alıştıkça uykular yine kısaldı. Mamanın tarihiyle alakalı bir durum değildir bence. Zaten hiçbir belirti de yokmuş çok şükür.
Hangi mamayı kullanıyordunuzUyandi canim birazcık halsiz, dün çok ağladı ona veriyorum artık. İnşallah da bu saatten sonra da olmaz bir şey
Canım kaçıncı gündesin bizde de var öyle bi süreçKızlar merhaba nasılsınız. Ben pert durumdayım. Gece 3 e kadar ağladı zzr zorr sakinleştirdik. Sonrada zaten ikidebir uyandı emdi altını kirletti. 5. Haftsya girdik ataktan dolayımı böyle nolur bişey diyin. Karnı tok gazı yok ama uyumuyor ağlıyor eşimde üşütmüş karnı ağrıyor diyo nerden anladıysa
28 günlük tam sizinCanım kaçıncı gündesin bizde de var öyle bi süreç
Sizin kaçıncı hafta şu an nne kadar sürmüştüEvet 5. Haftada bizdede böyle oldu canım az sabır
Mama etkilemiş olsa kusardı benceUyandi canim birazcık halsiz, dün çok ağladı ona veriyorum artık. İnşallah da bu saatten sonra da olmaz bir şey
Canım nasıl bebeğin uyandımıKızlar nasılsınız umarım herkes ve bebişler iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?