Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
Y
Nst falan girdin mi? Çok geçmiş olsun anladığım kadarıyla daha çok tedbir amaçlı yapılmış hepsi bir şey olduğundan değil
Yok hayır sancım yok sadece su gibi sürekli ıslanma. Erken doğum anlattı direkt ciğer geliştirici de yapılınca bir şey var da söylemiyor mu diye düşündüm

Y
Yok hayır sancım yok sadece su gibi sürekli ıslanma. Erken doğum anlattı direkt ciğer geliştirici de yapılınca bir şey var da söylemiyor mu diye düşündüm
Öyle bir durum olsa söylerdi bence, eve mi gidiyorsun yatış falan yap demedi di mi?

Suyu normal. Ama bugün başlayan bir durum olduğu için eğer sıkıntı şeklinde çıkan amniyon sıvısıysa ,azalma olup olmayacağını bugün anlayamayız dedi ondan 3 gün sonra gideceğim
anladım canım inşallah bir şey olmayacak. ben eminim, prosedürü işleme koymuşlar belliki

Yok evde full dınlen dedi. Sadece tuvalet için kalk banyoya bile girme dedi. Pazartesi muayene olacak 2 güne bir suyuma bakılacakmış
Çok geçmiş olsun inşallah pazartesi için rahatlar, rabbim zamanında sağlıkla kucağına almayı nasip etsin içini ferah tut

Canım korkma bisey olsa tabikide söylenirdi. İşi garantiye almıslar cok cok iyi olmus bence yapsınlar ciğer geliştiriciyi bosver. Nst falan girdin mi sancı cıktı mı?

Bebeğin suyu mu geliyor diye bakmislardir muhtemelen. Hiç korkma bende vuruldum ciğer geliştirici 15 günlük etkisi var olası bir erken doğumda bebeğin ciğerlerin gelişmesine etki ediyor .

Bebeğin suyu mu geliyor diye bakmislardir muhtemelen. Hiç korkma bende vuruldum ciğer geliştirici 15 günlük etkisi var olası bir erken doğumda bebeğin ciğerlerin gelişmesine etki ediyor .
Peki mesela diyelim vaktinde doğum yaptık 37-38de.bu iğne boş yere yapıldığı için bir zararı olmuyor mu? Bir de adalat diye bir ilaç verdi kasılma önleyiciymiş

Peki mesela diyelim vaktinde doğum yaptık 37-38de.bu iğne boş yere yapıldığı için bir zararı olmuyor mu? Bir de adalat diye bir ilaç verdi kasılma önleyiciymiş
Bebeklerin ciğerleri tam olarak 38de tamamlaniyormus ama doğum esnasında bile nabız düşüklüğü yada başka sebeplerden dolayı yine solunum sıkıntısı ceken bebisler varmış .boşa vurulmuş gibi düşünme bebeğinin olası erken doğumda kuveste kalma süresini azaltacak bu İğneler.benimde nst de sancı çıktı adalat ve endol başlandı ve 48 saat tamamlandı .sancimi kesti çok şükür.adalatin bir yan etkisi yok ama endol bebeğin sıvısını azaltıyormus tek dez avantaj bu ama doktor fayda zarar dengesi kuracaksak doğumu durdumasi daha önemli dedi .ben hem uzun suredir hastanedeyim hemde aşırı meraklıyım herşeyi soruyorum

canım geçmiş olsun, adalat benzeri bi ilaç bana da verdiler geçen hafta sancılarım çıktığı için benimkinin adı nidicard dı. Kasılmalar için veriliyomuş etkili oldu,

canım geçmiş olsun, adalat benzeri bi ilaç bana da verdiler geçen hafta sancılarım çıktığı için benimkinin adı nidicard dı. Kasılmalar için veriliyomuş etkili oldu,
Bende kasılma yok ama verdi yine. Sebebini dinleyemedim o an çok ağlıyodum. Şu an doktora ve sürece güvenmekten başka çarem yok sanırım.. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Bende kasılma yok ama verdi yine. Sebebini dinleyemedim o an çok ağlıyodum. Şu an doktora ve sürece güvenmekten başka çarem yok sanırım.. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
evet seni çok iyi anlıyorum insan şok oluyo o an doktorum bana sakın doğmasın derken şok olmuştum, yapılacak bişe olmuyo ben de sorgusuz içtim ilaçları kar zarar düşünüp veriyolar ve daha önce bizim gibi çok vaka olduğu için bu tedavilerin etkinliğini biliyolar canım, dinlenmeye bak sen sürece güven

Ben de öyleyim ama bugün yıkıldığım için sadece ağladım bir şey soramadım. Mesela bende sancı yok ama adalat verdi olası bir kasılma durumu gibi bir şey dedi hatırlamıyorum bile. Mecbur sorgulamadan içecem

Genelde mide çevremde hareketlilik hissediyorum ama bilemedim ki heryerde geziyo bıcırık
Sen normale cesaret edebilcen mi
Muhtemelen ayaklar havadadır o zaman ben cesaret edemiyorum ya hamile kalmadan önce yaparım ederim diyordum ama şu an korkuyorum, hareketsizim bide kaç aydır kaslar kaskatı

Bu haftalarda doğum şekli belli oluyor mu?
Biz kendimiz sorduk serklaj durumum olduğu için, nasıl oluyor doğum diye. Normal doğum istersen dikişleri alırız bebek kanala girerse pozisyon uygun olursa o şekilde olabilir dedi. Şimdiden belli olmaz

Son düzenleme:
Yok evde full dınlen dedi. Sadece tuvalet için kalk banyoya bile girme dedi. Pazartesi muayene olacak 2 güne bir suyuma bakılacakmış
Geçmiş olsun canım sen sakin kalmaya çalış onlar da yapılması gerekeni yapmışlar ilaçları da kullanman iyi olası kasılmayı önlemek adına vermişlerdir

Muhtemelen ayaklar havadadır o zaman ben cesaret edemiyorum ya hamile kalmadan önce yaparım ederim diyordum ama şu an korkuyorum, hareketsizim bide kaç aydır kaslar kaskatı
Ay benim de hareketsizlikten bacaklar çöp gibi kaldı, sırtım falan tutuk. Hiç normal doğurabilecek kapasitede görmüyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…