Ağrı sızı yok çok sağolun sizin enfeksiyon mu varmışBende böyle bir durum yaşadım hatta enfeksiyondan şüphelendim doktorum bana fitil yazdı 3 gün arayla kullanıyorum azaldı ama bence normal ağrı sızı yoksa endişelenmeyin
Yok hayır normal bir vajinal akıntıymış benimde ağrı sızım yoktu sadece sarımtırak bir akıntı o da fitille geçti siz de içiniz rahat olsun isterseniz idrar kültürü verebilirsinizAğrı sızı yok çok sağolun sizin enfeksiyon mu varmış
Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz içinYok hayır normal bir vajinal akıntıymış benimde ağrı sızım yoktu sadece sarımtırak bir akıntı o da fitille geçti siz de içiniz rahat olsun isterseniz idrar kültürü verebilirsiniz
İkili test olarak yaptırıyorsan önce ultrasonda bakılıyor benim doktorum değil başkası bakmıştı sonrasında kan da vereceksin bu test olduğu için ekstra ücrete giriyor ödemek istemezsen de devlet hastaneleri de yapıyor bu testleri bugün gideceğim ben meselakızlar size bişey sormak istiyorum doktor kontrolünde burun kemiği ense kalınlığı vs bakılıyo ya onu kendi doktorumuz mu bakıyo ve muayene ücreti dışında ek ücrer oluyor mu bunda acaba
Çok teşekkür ederimMerhaba şimdi gördüm mesajınızı ben birkaç kere Eskişehir’de Muhsin tatoğluna gitmiştim ama özelde değil kendi kliniği var. Çok ilgili bir doktordu
Günaydın canım .Hatırlayıp sorduğun için teşekkür ederim. Çok şükür daha iyiyim. Haftaya güzel başmadım .Cuma günü kontrolüm var. inşallah bebişler de çok iyidir .Sen nasılsın ? Herşey Yolunda mı ?
Burun kemiği ense kalınlığı dr ultrasonda bakıyor ve ücretsiz. Ama sonra ikili test isteyip istemediğimi sordu. Onda kan verdiğin için ücretli.kızlar size bişey sormak istiyorum doktor kontrolünde burun kemiği ense kalınlığı vs bakılıyo ya onu kendi doktorumuz mu bakıyo ve muayene ücreti dışında ek ücrer oluyor mu bunda acaba
Günaydın canım, iyiyim, geceleri biraz huzursuz oluyorum döne döne ama sabahları huzurlu uyanıyorum. İnşallah güzel bir hafta olur hepimiz içinGünaydın canım .Hatırlayıp sorduğun için teşekkür ederim. Çok şükür daha iyiyim. Haftaya güzel başmadım .Cuma günü kontrolüm var. inşallah bebişler de çok iyidir .Sen nasılsın ? Herşey Yolunda mı ?
ayrica bir ucreti olmuyor zaten 12 haftada detayli ultrason oluyor her yerine bakiliyo. ikili test yaptiracaksan usg ile kan testin mutlaka ayni gun olmali. anladigim kadariyla 12 hafta tamamlanmali 12 den asagi haftada yapilmiyor yani bana oyle sormuslardi. 11.5 haftada gitsem yapmayacaklardi 2 gun sonra tekrar muayine olmam lazimdi o da ekstra usg a para odemem gerekirdi. yani kisaca ikili testin kan tahlilinin ucretini oduyoruz usg da mutlaka olmali zaten ayni gun haftasina uygun nasil fiyat oduyorsaniz baska bisey olmuyorkızlar size bişey sormak istiyorum doktor kontrolünde burun kemiği ense kalınlığı vs bakılıyo ya onu kendi doktorumuz mu bakıyo ve muayene ücreti dışında ek ücrer oluyor mu bunda acaba
Günaydın. Ben sucuklu pizza yiyorum bazen. Dayanamıyorum. Ama airfryerda tekrardan bir pişirme yapıyorum. İçimi rahatlatmak için. Arada bir kaçamaktan bir şey olur mu bilemedimKızlar günaydın. Benim iştahsızlık devam ediyor fakat şu an canım çok sucuk çekti. İyice pişirsem bir zararı olur mu sizce
Merhaba. Bana devlet hastanesinde 12. haftada gel, ikili tarama testi yapılacak dediler. Yani hem ultrason hem de kan mı bakılacak? Yoksa ikili test dediğiniz şeyi sadece özel hastaneler mi yapıyor? Yeri gelmişken ben de şimdiden sorayım dedim.ayrica bir ucreti olmuyor zaten 12 haftada detayli ultrason oluyor her yerine bakiliyo. ikili test yaptiracaksan usg ile kan testin mutlaka ayni gun olmali. anladigim kadariyla 12 hafta tamamlanmali 12 den asagi haftada yapilmiyor yani bana oyle sormuslardi. 11.5 haftada gitsem yapmayacaklardi 2 gun sonra tekrar muayine olmam lazimdi o da ekstra usg a para odemem gerekirdi. yani kisaca ikili testin kan tahlilinin ucretini oduyoruz usg da mutlaka olmali zaten ayni gun haftasina uygun nasil fiyat oduyorsaniz baska bisey olmuyor
Ben bazen iyice pişirip yiyorum kağan kocatepenin videosu var bu konuyla ilgili sorun olmaz diyorKızlar günaydın. Benim iştahsızlık devam ediyor fakat şu an canım çok sucuk çekti. İyice pişirsem bir zararı olur mu sizce
Teşekkür ederim bilgi içBen bazen iyice pişirip yiyorum kağan kocatepenin videosu var bu konuyla ilgili sorun olmaz diyor
Valla ben de şimdi tavada iyice pişirdikten sonra tostun içine koyup bide tost makinesinde pişirdim. İlk defa çekti canım bir kereden de bir şey olmaz umarım.Günaydın. Ben sucuklu pizza yiyorum bazen. Dayanamıyorum. Ama airfryerda tekrardan bir pişirme yapıyorum. İçimi rahatlatmak için. Arada bir kaçamaktan bir şey olur mu bilemedim
Afiyet olsun canım. Bir şey olmaz inşallah. Dediğim gibi ben de iyice pişirdikten sonra yiyorum ara ara. Sen zaten bir kere yemişsin. Dert etme kendine.Teşekkür ederim bilgi iç
Valla ben de şimdi tavada iyice pişirdikten sonra tostun içine koyup bide tost makinesinde pişirdim. İlk defa çekti canım bir kereden de bir şey olmaz umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?