Ben de dün çiğ kıymaya dokununca bir tedirgin oldum. Eldiven kalmamıştı evde. Ama bazen oluyor mecburen. Eldiven alacağım bugün.Teşekkür ederim bilgi iç
Valla ben de şimdi tavada iyice pişirdikten sonra tostun içine koyup bide tost makinesinde pişirdim. İlk defa çekti canım bir kereden de bir şey olmaz umarım.
Canım ben hâlâ hiçbirini değiştirmedim ama değiştiren arkadaşlar var. Ecowell diye bir şampuan önermişlerdi yanlış hatırlamıyorsam. Güneş kreminde de İncia markası hamilelere uygunmuş galiba.kızlar kullandığınız cilt ve saç bakım ürünlerinin içeriğine falan dikkat ediyor musunuz
evet benim de içime sinmiyor değiştiricem güneş kremi mustela olabilir dediler ama nemlendirici bulamadım henüzCanım ben hâlâ hiçbirini değiştirmedim ama değiştiren arkadaşlar var. Ecowell diye bir şampuan önermişlerdi yanlış hatırlamıyorsam. Güneş kreminde de İncia markası hamilelere uygunmuş galiba.
Ne çıkmış canımkızlar ikili tarama kan sonuçlarım çıkmış .Değerlerden bişi anlamadım ama inşallah sonuçlar iyiidir ya .Bi tedirgin oldum şimdi
Ne çıkmış canım
Grafiğe göre bakıyolar kuzum yaptırdığın yerde detaylı hepsi yazıyordur çıktısını alırsın papp a plesentayla ilgiliymiş mesela 3. 43 ya düzeltilmiş mom mu o acaba işte onları çıktı da yazıyor benim 1.68 düzeltilmiş 0.73 sanırım bana riskli dedi mesela ama kombine riskim orta derece çıktı benim papp ile ilgili bişey demedi. Down olursa aldırır mısınız dedi hayır dedim o zaman fetal yaptırma çünkü ense burun organlar normal dedi. Yüzde yüz down diyemem dedi. Ne gelirse kabulümüz dedik biz de. Yaşamla bağdaşmayan bir hastalığı olunca doktorlar sonlandırmak istiyormuş zaten onu da dediPAPP-A 3.43
Free beta 61
bu ikisi yazıyor sadece
Arkadaşlarım yaptırdı 5 günde çıktıMerhaba, devlette iki tarama yaptıran var mı hanımlar? Kan sonucu kac günde çıkıyor acaba ?
zaten doğruluk payı kesin değil bu testlerin .İçin rahat olsun seninde aklına kötü bişi getirmeGrafiğe göre bakıyolar kuzum yaptırdığın yerde detaylı hepsi yazıyordur çıktısını alırsın papp a plesentayla ilgiliymiş mesela 3. 43 ya düzeltilmiş mom mu o acaba işte onları çıktı da yazıyor benim 1.68 düzeltilmiş 0.73 sanırım bana riskli dedi mesela ama kombine riskim orta derece çıktı benim papp ile ilgili bişey demedi. Down olursa aldırır mısınız dedi hayır dedim o zaman fetal yaptırma çünkü ense burun organlar normal dedi. Yüzde yüz down diyemem dedi. Ne gelirse kabulümüz dedik biz de. Yaşamla bağdaşmayan bir hastalığı olunca doktorlar sonlandırmak istiyormuş zaten onu da dedi
yaklaşık 2 haftada çıkıyor benimki 13. günde çıktıMerhaba, devlette iki tarama yaptıran var mı hanımlar? Kan sonucu kac günde çıkıyor acaba ?
Ben değiştirmedim hiç birini, zaten genel olarak kullandığım ürünlerin çoğu hassas ciltler için olan ürünler. Krem, şampuan, güneş kremi, duş jeli, yüz yıkama jeli vs hepsini kullanmaya devam ediyorum. 1-2 şeyi ChatGPT’ye sordum, sorun yok dedi. Kimyasal peeling yapmıyorum sadece.kızlar kullandığınız cilt ve saç bakım ürünlerinin içeriğine falan dikkat ediyor musunuz
Sanırım hastaneye göre değişiyor. Teşekkür ederimyaklaşık 2 haftada çıkıyor benimki 13. günde çıktı
Biraz baktım ama anlayamadım, ikiz olunca farklı değerlendiriliyordur. Doktorun ne zaman yorumlayacak bende merak ettimPAPP-A 3.43
Free beta 61
bu ikisi yazıyor sadece
Ben hamileliğimi öğrendikten sonra cildiyeye gitmiştim bana bunu önermişti çok iyi nemlendiriyor bu süreçte çok kuruluk yaşıyorumevet benim de içime sinmiyor değiştiricem güneş kremi mustela olabilir dediler ama nemlendirici bulamadım henüz
2 li taramada kanla birlikte usgda yapiliyor ikisi birlikte olmali ayni gun. ben ozelde yaptirdim devleti bilmiyorum canim. once usg bakiliyor sonra kan vermeye gidiyorsun usgda yazan detaylara bakilip yapiliyor 2 si birlikte.Merhaba. Bana devlet hastanesinde 12. haftada gel, ikili tarama testi yapılacak dediler. Yani hem ultrason hem de kan mı bakılacak? Yoksa ikili test dediğiniz şeyi sadece özel hastaneler mi yapıyor? Yeri gelmişken ben de şimdiden sorayım dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?