Ay pes ya 34 nedir ki.İleri yaş sayılmıyor ama risk açısından riskli yaş sayılıyor
Ben evde kotuyumAh yavrum benim ya bide böyle düşünceli oluyorlar ya allahım al ısır onu
Ya bu aralar çalışmak ve dışarda olmak bana zor gelmeye başladı. Dün evden cıkmadım hiç akşama kadar kaykıldım o kadar iyi geldi ki, şuan eve gitmenin hayaliyle çalışıyorum desem yeridir
Aslında bunu korkutmak için demiyorlar 30 üzeri genelde riskli çıkıyor bu bebekte sorun olduğuna değil tamamen yaşla alakalı panik yapmayın diyorlar yani. 23 yaşında yaptıran biriyle 35 yaşında yaptıran birinin sonuçları aynı olmuyor haliyle. Ve evet genelde 35 üstü de sağlıklı bebek doğuruyor aslında bu ikili üçlü hepsi boş bence kesin tanı koymadığı için böyle evham sebebi oluyor.Ay pes ya 34 nedir ki.
Yalniz kadinin uremesi soz konusu olunca tum doktorlar agiz birligi yapmis gibi gercekten yas konusunda ben de cok sasirmistim tup bebek icin kapi kapi gezerken. Bir 35 yas sinirlari var ki aman allahim ya delirmelik. Etrafim o kadar cok 35 plus saglikli gebelik geciren kadin dolu ki
işte ben de sanki tansiyonum yükseliyormuş gibi hissediyorum çok insan kalabalığına girince. başlarda böyle bi durum yoktu ama şimdi biri bana uzun uzun bişey anlattığında fenalaşıyorum ahhhjhhjhBen evde kotuyumbugun cilginca midem bulaniyor prilama inat. Cocugum istiyor ki anasi hep gezsin sosyallessin, evde sakin yatmasin is yapmasin uyumasin ama sosyal pilim son bir haftada sifirlandi vallahi yorgunum dostlar ya kafam ses kaldirmiyor ajdjdjdjf
Yeterince panik degilmisiz gibi…Aslında bunu korkutmak için demiyorlar 30 üzeri genelde riskli çıkıyor bu bebekte sorun olduğuna değil tamamen yaşla alakalı panik yapmayın diyorlar yani. 23 yaşında yaptıran biriyle 35 yaşında yaptıran birinin sonuçları aynı olmuyor haliyle. Ve evet genelde 35 üstü de sağlıklı bebek doğuruyor aslında bu ikili üçlü hepsi boş bence kesin tanı koymadığı için böyle evham sebebi oluyor.
Yaaaa sağlıkla gelsin oglusunEveeet cinsiyetimiz belli oldu nur topu gibi bir oğluş daha eklensin listeyeeee
Devlet hastanesinde gecen pazartesı cok ufacık nokta kadar var dedı bugün devlette ufak bı çıkıntı var dedı dırek özele gıttım yok dedı hangısı dogru bılemedımDaha önce hiç bebek gözükmedi mi,bu ilk mi görüşünüz olacaktı ?
Dun bir ara misafiri beklerken markete filan gidip geldik evde kosturduk in cik merdiven, salak gibi dinlenmeden tansiyonumu olctuk hayatimda gormedim 14/8 ahahshsjs. Bu sefer de azar yedim doktor ya esimişte ben de sanki tansiyonum yükseliyormuş gibi hissediyorum çok insan kalabalığına girince. başlarda böyle bi durum yoktu ama şimdi biri bana uzun uzun bişey anlattığında fenalaşıyorum ahhhjhhjh
Bi sağlıkla doğursaydık delirmedenYeterince panik degilmisiz gibi…
10 marta göre hesaplanınca 9 haftalık oluyor sanırım dimiDevlet hastanesinde gecen pazartesı cok ufacık nokta kadar var dedı bugün devlette ufak bı çıkıntı var dedı dırek özele gıttım yok dedı hangısı dogru bılemedım
Ayy 14/8 allah muhafazaDun bir ara misafiri beklerken markete filan gidip geldik evde kosturduk in cik merdiven, salak gibi dinlenmeden tansiyonumu olctuk hayatimda gormedim 14/8 ahahshsjs. Bu sefer de azar yedim doktor ya esimboyle tansiyon olculmez nasihati sjdjfjf. Ay ortada kaynanamin tansiyon aletini gorunce meraktan bakayim demistim demez olaydim. Sonra uc kez daha tansiyonumu olctuler panikletip 10/7 11/8 gezinince tmm diyip saldilar
ben varya tam delirmiş kıvamdayım tansiyonla alakalı biraz bakınayım dedim öyle şeyler okudum ki psikolojim alt üst olduBi sağlıkla doğursaydık delirmeden
Ahahsj nette araştırınca zaten fenalık basıyor insana hiç bakma boşver ya doktor ne diyorsa onu dinleben varya tam delirmiş kıvamdayım tansiyonla alakalı biraz bakınayım dedim öyle şeyler okudum ki psikolojim alt üst oldu
fetal sonucuna bile böyle takmadım kafayıunutuyorum bile sonuç beklediğimizi
19 Şubat son adet tarıhım Ozman 9 hafta oluyor ben 10 marttan sonra yumurtladım10 marta göre hesaplanınca 9 haftalık oluyor sanırım dimi
evet ya yeminlen bin pişman oldum hiç huzurum kalmadı jhahahjhAhahsj nette araştırınca zaten fenalık basıyor insana hiç bakma boşver ya doktor ne diyorsa onu dinle
O zaman 7 8 haftalık olması lazım19 Şubat son adet tarıhım Ozman 9 hafta oluyor ben 10 marttan sonra yumurtladım
Kız zaten bu günlere kolay gelmedik dur bakma sağa sola aaksksevet ya yeminlen bin pişman oldum hiç huzurum kalmadı jhahahjh
Orta sehpada duruyor yeni hobimiz tansiyon olcmek ajsjdjdjd. Boyle dusuk gezer insallah diyorum ben de, ic bayginligiyla yasamaya aliskinim nasilsa ahdjdjdjdjAyy 14/8 allah muhafaza
Benimki gündüzleri 12/8 akşamları 10/7 civarlarında geziyor hala tansiyon ilacına başlamadık şükür ama çok kafaya takıyorum her baş ağrısını tansiyon zannediyorum ahjhjhhj
Sen tansiyon rahatsızlığın olsa da olmasa da sabah akşam hep ölç mutlaka, gebelikte vücut dengeleri değişiyor hiçbirşeyi gözden kaçırmamamız lazım
Evet canım. Az az sık sık beslenmen gerek. Uzun süre aç bırakma kendiniKızlar ani açlık bastırması oluyor mu sizde aç değilim sanmıştım ama bir anda tansiyonum düştü 8/4 olmuş başım döndü hemen ekmek peynir yedim geçti bir yarım saat önceden aç hissetseydim böyle olmazdı bu bebe çok sabırsız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?