Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Daha önce hiç bebek gözükmedi mi,bu ilk mi görüşünüz olacaktı ?

Ama ben sana hep söylüyorummm erkek çocuklar bal gibidir. Yetişme tarzı tamamen aileye bağlı, ama bi erkek çocuğuyla oyun oynamak bence harika bişey
Dün baya bi antrenman olmuş sana kuşum bugün hiç kalkma yattığın yerden

34 yaş ileri mi sayılıyor ya bismillah
Benim de 39 , bugün aynı muhabbet bizde de döndü. Sanki 80 yaşında elimizde bastonla hamile kalmışızı gibi bi tripler :) Artık bi daha yaşımı sorarsa benim yaşım yok ben mevsimler gibiyim deyip konuyu geçiştirmeyi düşünüyorum:)

Ayy çok teşekkür ederim hepinize ben hala şoktayım doktorumuzdan haber beklerken dayanamayıp yapay zekaya sordum ve kız dedi ben kız diye kodlanıp bakınıyordum sonra erkek olduğunu öğrendik demekki çok da doğruyu söylemiyor bazen bu chatgbt herkes en kısa zamanda öğrenir iniş darısı bekleyenlen anneleree çok güzel duyguymuş

ayy çok sevindim ya bende bugün aranmayı bekliyorum gözüm telefonda
Valla sıkıştırın ben geçen cuma yazdım darladım biraz daha çıkmadı dediler ama raporda sonucun perşembe günü onaylandığı yazıyor sinirim bozuldu birazcık neyseki herşey tertemiz sağlıklı

Hele ki yaşadığımız dönemde evlilik yaşı zaten 30-32. OKulu bitirdin düzgün iş buldun hayat kurdun derken anne olma yaşı zaten genel olarak bu civarlar
Benim babaannem 44 yaşındayken amcamı doğurmuş doktor yüzü bile görmeden

Ayyyyy evet ya insallah benim oglusum da o kadar balli olur diye dua edip durdum esimle hayran kaldik cok bebekti en son gordugumuzde cunku o kadsr buyumus akillanmis ki yere oturmak istemedin sen diyip iceriden altima yastik filan getirdi oynarken ben messsttt
Sabahtan da ev topladik esimle gunlerdir ev allahlikti otel gibi kullandigimiz icin, yoruldum iyice simdi hamile yastigima gomulu haldeyim

tabi ki önemli olan sağlıklı sonucu duymak gerçekten gözünüz aydın :)

Benim doktorum benden evhamlı garip bi çocuk:) Nerdeyse sakin olun iyiyimdir ben gebelikte olur böyle şeyler diyesim geliyor. Çok sevimli :)

Ah yavrum benim ya bide böyle düşünceli oluyorlar ya allahım al ısır onu
Ya bu aralar çalışmak ve dışarda olmak bana zor gelmeye başladı. Dün evden cıkmadım hiç akşama kadar kaykıldım o kadar iyi geldi ki, şuan eve gitmenin hayaliyle çalışıyorum desem yeridir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…