Bir iki fikir vardi hep, onlara yogunlastik gibi ama yeni cesitlemeler de bakiyoruzAy senden erkek ismi duymadım ben???? Düşündünüz mü
Ay bencede yuzde80 yeterli, hosolsun bana %80'de yeter ben inanırım yeter ki söylesin hxjlsjdjdhdh bence pipisi varsa zaten sonradan aa yanlış olmjş kızmış demez gibi geliyobu arada annemin dediği doğru galiba erkeklerin çoğu önden gidiyo ultrasonda
Evet evet artık gerçekten belirginleşti semsert bi göbüş oldu çok mutluyummmEee cocuk daha napsin annesi hello demis iceriden gayet debir anda guncelleme geliyor gercekten, sabahtan aksama bir sey degisiyor filan cok acayip ve deneysel bir seymis bu gebelik, herkese oneririz ajdjfjfjf
Aynı şeyi bende az önce hissettimkızlar karnım birkaç gündür pıt pıt atıyo içerden hafif sağ tarafım özellikle bebek mi gaz mı sizcebu arada 2. hamileliğim benim ilkini kaybetmiştim birkaç ay önce
55 ile başlamıştım ben de, bugün 58e vurdumKilosu yüksek başlayanlar hamilelikte zayıf başlayanlara göre daha az alıyormuş diye okumuştum drum da destekledi sen yine de dikkat et dedi 77 dim hala 77
Sağol kuzucum freni patlamış kamyon gibi almayayım daAmaaaan olsun şekerim sefan olsun. Bebeğin güle oynaya büyüsün de
AydaaaaBir iki fikir vardi hep, onlara yogunlastik gibi ama yeni cesitlemeler de bakiyoruzdunku bebise sorduk AYDAAA koyun diyor, kresteki kankisinin adi ardaymis meger
8 yasindaki kuzenim dun annesinden arayip Emir veya Ege koymamizi soyledi, ustelik cok emindi kendinden hani o dese tamam diyecekmisiz gibi ahdjfjfjf
Kismet be gulum 6 aya bulucaz insallah
İnşallah canımmYalnız değilsin bacmmm dert etme dogumdan sonra gidiyor hepsi yeter i bebwgini sağlıkla kucakla
Bize belli olmaz coşkun ırmaklar gibiyiz hersey beklenir djdhdkjdjdSağol kuzucum freni patlamış kamyon gibi almayayım da
İki canlı değil de 4 canlı gibi yemeyin ben öyle yaptım sanırım bak naçizane önerim djdjdjdBize belli olmaz coşkun ırmaklar gibiyiz hersey beklenir djdhdkjdjd
Kız maşallahın var bebek gibisin55 ile başlamıştım ben de, bugün 58e vurdumne güzel sabit kalmışsınız
Benim iştah henüz açılmadı zaten tartıda kilom artıya geçmedi daha. Ama iştahım düzeldikten sonrasını bilemiyorum pilates topuna dönüşebilirim djdjdjjdİki canlı değil de 4 canlı gibi yemeyin ben öyle yaptım sanırım bak naçizane önerim djdjdjd
Baaaak Göktürk de muhteşemAydaaaa
Kuzenimin adı Arda ama güzel isim söylemiş çoçiiiiim dkdhdkjd
Hadi bakalım senden şöyle okkalı bi isim bekliyorum
Sarp, Gökalp, Pars, Kuzey, Göktürken sevdiklerimden
Hepsi karizma isimler askım listende bulundur, bu isimleri taşıyıp yakısıklı olmayanını görmedimBaaaak Göktürk de muhteşem
Kıvanç kutsalimizHepsi karizma isimler askım listende bulundur, bu isimleri taşıyıp yakısıklı olmayanını görmedimKıvanç yazmadım listeye, onu kendime sakladım sus çaktırma skdjkdjd
Hem de iki isim Kıvanç Alper .. Alper biricik kocamın ismi, bebeğim de taşısın isterimKıvanç kutsalimiz
Benim de yarın, hayırlı haberler alırız insaAllahcanlarımmm yarın sabah kontrolüm var 2.5 hafta aradan sonraa lütfen dua edin bana güzel şeyler duyayım belki cinsiyet de tahmin eder doktorum
Sanırım rekor bende55 ile başlamıştım ben de, bugün 58e vurdumne güzel sabit kalmışsınız
Ayyy sarp ben de cok severim yaAydaaaa
Kuzenimin adı Arda ama güzel isim söylemiş çoçiiiiim dkdhdkjd
Hadi bakalım senden şöyle okkalı bi isim bekliyorum
Sarp, Gökalp, Pars, Kuzey, Göktürken sevdiklerimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?