Kiz isim listem vardi isim belli olmasina ragmen, dileyenle paylasabilirim ajdjdjdTeoman ve Ata harikaaaaa en sevdiğim erkek isimlerindenkız ismi çok ince bi çizgi ama ya ona fikir beyan edemiyorum
yaa karbonatlı sirkeli suda falan bekletsek zararlı mı yineAlmaaaa pestisit oranı yüksekmiş. Çilek düşünmekten dilim şişti ama asla yemedim
Tam kaç haftalık oluyor yarın senin bebiş
İsteriz valla yaKiz isim listem vardi isim belli olmasina ragmen, dileyenle paylasabilirim ajdjdjd
Tamam yarin bir kac ekleme yapip sizinle paylasayim belki birine bile fikir olur mutlu olurum ben deİsteriz valla ya
11+6 da muayene oldum gecen sali, onden de gittigi icin baya net gorduk pipiskoyuyaa karbonatlı sirkeli suda falan bekletsek zararlı mı yine11+5 olması lazım son ultrasona göre yarın. 6 gün önden gidiyodu tombik bebom inş cinsiyeti görür yaaa
Hahahahahahahahahhaah ya kıyamammm ne yapsın o da çok seviyor bebeğini tatlı bi baba olacakYaaa yerim seni ben de oyleyim surekli aglama moduhamile kediden yeni dogmus bebege taniyim tanimiyim agliyorum surekli sjsjdj
Cok sukur allahima hepimiz saglikla dogurduk da yazalim surdan insallah
Esimin eli kafasi yuzu surekli gobegimde, abartti azicik duyabilecegini filan sanip kulak dayiyor ajsjdjdjdjd
Dun onca insaniz misafirlikte, gelmis elini gobegime koymus cay iciyorum ben de. Bir itisim var gormemisin oglu olmus misali ajsjdjd
Ay senden erkek ismi duymadım ben???? Düşündünüz müKiz isim listem vardi isim belli olmasina ragmen, dileyenle paylasabilirim ajdjdjd
Zararlı askm lütfen yeme. Onun yerine dışı yeşil içi kırmızı kocaman bi meyve varya onu ye nefsin körlensin. Ben çilek aklıma çilek düştükçe öyle yapıyorumyaa karbonatlı sirkeli suda falan bekletsek zararlı mı yine11+5 olması lazım son ultrasona göre yarın. 6 gün önden gidiyodu tombik bebom inş cinsiyeti görür yaaa
Durduğun kabahatKiz isim listem vardi isim belli olmasina ragmen, dileyenle paylasabilirim ajdjdjd
Yhaaa 41 kere maşallah sizlereHahahahahahahahahhaah ya kıyamammm ne yapsın o da çok seviyor bebeğini tatlı bi baba olacak
Çok mucizevi geliyor bana bu durum yaa hayatım boyunca kendimi hiç balık burcu hissetmemiştim, şimdi tam olarak şapşal bi balık oldumbenim de bebeğim artık gösterdi kendini, bu hafta bi anda karnım şişti ve göbek değil eminim, sabah akşam hep aynı boyutta
olsun bana %80'de yeter ben inanırım yeter ki söylesin hxjlsjdjdhdh bence pipisi varsa zaten sonradan aa yanlış olmjş kızmış demez gibi geliyo11+6 da muayene oldum gecen sali, onden de gittigi icin baya net gorduk pipiskoyuama mesela doktorum demisti ki fetal yapmasak yuzde yuz erkek demezdim yine de pay birakirdik yuzde10/20 kadar
Seninki ne durumda, ufaktan büyümeye basladı mıYhaaa 41 kere maşallah sizlere
77 ile başladım ben tedaviyeSeninki ne durumda, ufaktan büyümeye basladı mı
Kilosu yüksek başlayanlar hamilelikte zayıf başlayanlara göre daha az alıyormuş diye okumuştum drum da destekledi sen yine de dikkat et dedi 77 dim hala 77Kilo konusunda ben de çok dertliyimm instagramda videolar çıkıyor karşıma 20.haftada 3 kilo aldım falan diye böyle güncellemeler paylaşıyorlar yao sırada 12 haftada 3 kilo alan ben…rekor bende olabilir aranızda
Yok kuşum ya kilo almasan da bu haftalarda cıkıyor o göbek. Benim tartıda kilom değişmedi ama karnım genişledi bi anda77 ile başladım ben tedaviyehangi ufaktan yarın çekeyim atayım 5 aylık gibi bence benim hiç umrumda değil sağlıkla bi doğuralim her türlü veririz
Amaaaan olsun şekerim sefan olsun. Bebeğin güle oynaya büyüsün deKilo konusunda ben de çok dertliyimm instagramda videolar çıkıyor karşıma 20.haftada 3 kilo aldım falan diye böyle güncellemeler paylaşıyorlar yao sırada 12 haftada 3 kilo alan ben…rekor bende olabilir aranızda
Yalnız değilsin bacmmm dert etme dogumdan sonra gidiyor hepsi yeter i bebwgini sağlıkla kucaklaKilo konusunda ben de çok dertliyimm instagramda videolar çıkıyor karşıma 20.haftada 3 kilo aldım falan diye böyle güncellemeler paylaşıyorlar yao sırada 12 haftada 3 kilo alan ben…rekor bende olabilir aranızda
Eee cocuk daha napsin annesi hello demis iceriden gayet deHahahahahahahahahhaah ya kıyamammm ne yapsın o da çok seviyor bebeğini tatlı bi baba olacak
Çok mucizevi geliyor bana bu durum yaa hayatım boyunca kendimi hiç balık burcu hissetmemiştim, şimdi tam olarak şapşal bi balık oldumbenim de bebeğim artık gösterdi kendini, bu hafta bi anda karnım şişti ve göbek değil eminim, sabah akşam hep aynı boyutta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?