Öne doğru gelmiişş
Evet bebek bence. Benimde öyle göbeğimin altında şişlik var ve takip ediyorum özellikle bu hafta büyüdü. Dediğin gibi o şase ilaçtan iki gündür de ishalim içimde bişey kalmadı bağırsak göbeği değil yani
Yaa. Nasıl mutlu oldum mesajlarınıza anlatamamBüyümüş anneesiiii 10. Haftada çoğumuzun karnı şişmeye başladı
İnsan hemen büyüsün görünsün istiyor ya bu da değişik bi kafaFotolarınız çok hoşuma gidiyor ama ben de benimkini çıktı sanıyordum, benimki az çıkmış sanki iç karnım büyükmüş demek ki.
Ben iç çamaşırımda sarı bir kurumuş akıntı görüyorum hep,koku pek anlamadım ama akıntım oluyor genelde.Doktor bana monural verdi tek şase içtim hala böyleyim .Canım o zaman mutlaka geciktirmeden doktora git. Ben akıntımın rengini anlayamıyorum çünkü fitil kullanıyorum. Ama enfeksiyon çıktığından beri dikkat ediyorum. İdrarımda koku varmış gerçekten. Hiç fark etmemişim ben.
YaaaaaKızlar bugün 10 haftalık olduk. Karnım gitmiyor artık ve biraz sert. Bu bebek midirSiyah taytta tam belli olmamış gerçi ama baya var. Yani bu gaz falan değildir herhalde diye düşünüyorum. Hevesleniyorum
Ben de gariban gibi bilen arkadaşlarıma bak çıkmış mı falan diye soruyorumİnsan hemen büyüsün görünsün istiyor ya bu da değişik bi kafahergün ilk iş karnıma bakıyorum büyümüş mü diye dkdjdk
Ahhaahah gercekten bir gunum normal olaysiz gecmedi. Mesela bugune burnum kanayarak basladim akdjdjdj artik bunu bile bakin anlatma geregi duymamisim simdi hatirladimBelkide karnımın içinde damar seğirdi bilmiyorum ki çok net şekilde uykumdan uyandım. Ama o bile çok güzeldi inşallah kıpır kıpır olduğunu hissettiğimiz günler gelsin
Bu karın şişliği demek ki normal, bebek pelvik kasın dışına çıkmaya basladığı için ağrıtıp şişiriyor olabilir. Abe eeeerrgünümüz ayrı bi madi dldjdkdjdkdjkdjdkdjdjd
Net bebek benceKızlar bugün 10 haftalık olduk. Karnım gitmiyor artık ve biraz sert. Bu bebek midirSiyah taytta tam belli olmamış gerçi ama baya var. Yani bu gaz falan değildir herhalde diye düşünüyorum. Hevesleniyorum
Bana da Urocare verdi. Bu gece içeceğimBen iç çamaşırımda sarı bir kurumuş akıntı görüyorum hep,koku pek anlamadım ama akıntım oluyor genelde.Doktor bana monural verdi tek şase içtim hala böyleyim .
Dur bakalım hiç belli olmaz bi anda çıkadabilir dkdjdkjdBen de gariban gibi bilen arkadaşlarıma bak çıkmış mı falan diye soruyorumAma şikâyetçi değilim ya iç karnım geniştir inş falan diyordum iyi oldu
Aa neden kanadı ki acaba tansiyon falan baktın mı? Sordun mu doktorunaAhhaahah gercekten bir gunum normal olaysiz gecmedi. Mesela bugune burnum kanayarak basladim akdjdjdj artik bunu bile bakin anlatma geregi duymamisim simdi hatirladim
Henüz başlamadım canım perşembe gidince başlatır muhtemelen hormonel olabilir miKızlar bu 12. Haftada başladığım ocean mummy denen takviye benim cildimi mahvetti alnım çenem sivilce içinde. Aynı durumu yaşayan var mı? Siz hangi takviyeleri kullanıyorsunuz
Kuzum bilmiyorum ki bu takviyeye başlayana kadar cam gibiydi cildim. Şimdi ne oldu da onu içtiğimden beri cildim komple döktü anlamadımHenüz başlamadım canım perşembe gidince başlatır muhtemelen hormonel olabilir mi
Ben de onu kullanıyorum. Fakat sivilce yapmadı. Kokusundan dolayı mide bulantısı yapıyor sadece. Yan etki yapmış olabilir mi canım?Kızlar bu 12. Haftada başladığım ocean mummy denen takviye benim cildimi mahvetti alnım çenem sivilce içinde. Aynı durumu yaşayan var mı? Siz hangi takviyeleri kullanıyorsunuz
Benim böyle bir şikayetim yok arada bi tane sivilce çıkıyor o da kuruyemiş filan çok tüketiyorum onların yağındandır diye düşünüyorumKızlar bu 12. Haftada başladığım ocean mummy denen takviye benim cildimi mahvetti alnım çenem sivilce içinde. Aynı durumu yaşayan var mı? Siz hangi takviyeleri kullanıyorsunuz
Transferden beri ara ara kaniyor gebelik alametiymisAa neden kanadı ki acaba tansiyon falan baktın mı? Sordun mu doktoruna
ben 5. haftadan beri osteo kalsiyum magnezyum kullanıyorum bu ilk ilaç bir de activeplus ve nordic omega 3 bunları yeni yazdı yarın başlıyorumKızlar bu 12. Haftada başladığım ocean mummy denen takviye benim cildimi mahvetti alnım çenem sivilce içinde. Aynı durumu yaşayan var mı? Siz hangi takviyeleri kullanıyorsunuz
Gecmis olsun canim. Burun kanayabilirmis damarlar genisliyormus. Benimde dişlerim kanıyor çok. Fircalarken baya kotu oluyor. Normal dedi dr bu donem hassasiz.Transferden beri ara ara kaniyor gebelik alametiymisafedersin sumuge karisiyor bi de ajdjdjd cok kuruyor benim burnum hep tikali ya alistim artik deniz suyu spreyle yasiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?