Bence olur kolunda falan dene başta anlarsın zaten. Ben lazere gidince gitmeden bununla alıyordum kökten almadığı için. Çok rahat işini görür.Anladım. Eşimin makinayı kurcalıyım bakim olursa bi deneyeyim. Epilatör çok acıtıyor kökten aldığı için bide ilerde daha zor olacak.
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin oglusun gozunuzaydinKızlarr fetal dna sonucum geldi :) çok şükür sağlıklı bir oğluşum oluyor
benim normalde düşüktür bugünün stresinden mi oldu acaba anlamadımdoktorum takip edelim biraz dedi yemekten 1 saat sonra ölçmek lazımmış siz ilaç dışında düşürmek için neler yapıyosunuz kızlar deryaderya2
Gözün aydınKızlarr fetal dna sonucum geldi :) çok şükür sağlıklı bir oğluşum oluyor
Ay ayy hayırlı olsun erkeklerimiz çoğaldıKızlarr fetal dna sonucum geldi :) çok şükür sağlıklı bir oğluşum oluyor
Ne zaman vermiştin canimAy ayy hayırlı olsun erkeklerimiz çoğaldıbaşlarda hep kız olacak sanmıştım bu grup ama erkolar solladı buraları ayy benim de çıksın sonucum bi an öncee deliriciimm
Ayyy ogluslar giderek cogaliyorKızlarr fetal dna sonucum geldi :) çok şükür sağlıklı bir oğluşum oluyor
Erkeklerin yukselen gucune ortak olmak ister misin bebisim ahahahahAy ayy hayırlı olsun erkeklerimiz çoğaldıbaşlarda hep kız olacak sanmıştım bu grup ama erkolar solladı buraları ayy benim de çıksın sonucum bi an öncee deliriciimm
Bana da doktorum Fetal DNA önerdi,hem devlette hem sağlık ocağındaki doktorumdan da bilgi aldım.Maddi durumum Fetal DNA için elverişli,zaten doktorda onu önerdi.İkili taramayı maddiyatı çok uygun olmayanlara öneriyoruz dedi.Ama Fetal DNA benim kafama yatmadı.Yeni doğum yapmış hiçbir arkadaşım yaptırmamış,hep ikili tarama yaptırmışlar.Devletteki doktor da illa olmaz olmaz değil sizin bütçeniz ne derse ona bağlı dedi,yaş riskin yok dedi.Devlette yapılmıyor ikili yapıyoruz dedi.Hala araştırmaya devam ediyorum ama benim de Allah korusun aldırma gibi bir durumum olmaz .Kafama yatmadı Fetal DNAKızlar birşey danışmak istiyorum açıkçası çok derin araştırmadım. Yarın doktora gideceğim muhtemelen artık o da soracak.
Çoğunuz fetal testi yaptırdınız.
Ben bireysel olarak bir rahatsızlık durumu var isede gebeliğimi devam ettirmek isterim kürtaj yaptırmam o yüzden fetal testi yaptırmamaya daha yakınım. Bir olumsuzluk durumunda gebeliğimin kalan kısmını da stresli geçirmek istemediğimden böylesi daha yakın geldi.
Sizi test yaptırmaya nasıl karar verdiniz, karar verme sebepleri bana yatkın gelirse yaptırmaya da okeyim bununla ilgili görüşlerinizi merak ediyorum.
Açıkçası ikili taramadan da emin değilim o da sadece bilgisayar programında yüzdelik hesaplıyormuş,veri girilip.Yani hiçbirini yaptırmayıp detaylı ultrosonda zaten her şey görünür onu mu beklesem diyorum.Kafam çok karışık .Kızlar birşey danışmak istiyorum açıkçası çok derin araştırmadım. Yarın doktora gideceğim muhtemelen artık o da soracak.
Ben bireysel olarak bir rahatsızlık durumu var isede gebeliğimi devam ettirmek isterim kürtaj yaptırmam o yüzden fetal testi yaptırmamaya daha yakınım. Bir olumsuzluk durumunda gebeliğimin kalan kısmını da stresli geçirmek istemediğimden böylesi daha yakın geldi.
Sizi test yaptırmaya nasıl karar verdiniz, karar verme sebepleri bana yatkın gelirse yaptırmaya da okeyim bununla ilgili görüşlerinizi merak ediyorum.
Canım ben geçen hafta verdim bu haftasonuna kadar bende bekliyorum ama hayırlısı artık sürekli arayıp darlıyorumNe zaman vermiştin canim
Bu hafta sonuc gelecek çok annemiz var sanırım
Ahahahha yaa bende bi veliaht prenss patlatıyormuşumErkeklerin yukselen gucune ortak olmak ister misin bebisim ahahahah
Resmen ahlaksızlık. Ona gitmeye devam et diye oyalamış. Şaşırdım doğrusu kızmakta çok haklısın. Özel hastane ise ben olsam müdüriyete şikayet ederdim ya da özel muayenehanesi varsa yorum yazardım.Kızlar merhaba, 11 haftalık hamileyim bugün doktora gittim 5 haftalıkken öğrenmiştim hala daha bebeğimin kalp atışını dinletmiyor doktor. İlerleyen zamanda diye diye beni bekletti bugün yine artık dinleriz dimi dedim canım biz dinleyemiyoruz bizim cihazlarda yok o dedi gel de canını sıkma. Madem öyle birşey vardı en başında ne diye söylemiyorsun değil mi yaniallahtan bebeğin gelişiminde bir sorun yok ikili tarama testimi verdim yarın başka bir doktora gidicem randevu alıpta. Canım sıkıldı çok. Benim gibi olan olduğunu sanmıyorum ama sormak istedim
Merhaba canım. Benim de durumum aynıydı. İlk başlarda ultrason görüntüsü bile vermediler cihaz bozuk diye. Kalp atışını da geçen Cuma dinledim azıcık. Devlet hastanesinde şartlar böyle maalesef. Bazı doktorların cihazı baya kötü.Kızlar merhaba, 11 haftalık hamileyim bugün doktora gittim 5 haftalıkken öğrenmiştim hala daha bebeğimin kalp atışını dinletmiyor doktor. İlerleyen zamanda diye diye beni bekletti bugün yine artık dinleriz dimi dedim canım biz dinleyemiyoruz bizim cihazlarda yok o dedi gel de canını sıkma. Madem öyle birşey vardı en başında ne diye söylemiyorsun değil mi yaniallahtan bebeğin gelişiminde bir sorun yok ikili tarama testimi verdim yarın başka bir doktora gidicem randevu alıpta. Canım sıkıldı çok. Benim gibi olan olduğunu sanmıyorum ama sormak istedim
Gözün aydın tebrik ederim cinsiyeti öğrenenleri sağlıkla kucağınıza alın inşallah ben de merak içindeyim ama öğrenmeme çok var az sabredeceğim sizlerle seviniyorumKızlarr fetal dna sonucum geldi :) çok şükür sağlıklı bir oğluşum oluyor
Ben geçen hafta genetik doktoruna gittim anlattı her şeyi gerekli görmedi sonra eşimin abisi doktor ona danıştım dedi gerek yok fetale ikiliyi yaptır sadece dedi o yüzden yaptırmayacağız gibi bizKızlar birşey danışmak istiyorum açıkçası çok derin araştırmadım. Yarın doktora gideceğim muhtemelen artık o da soracak.
Aşko karnında doluluk şişlik hissi var mı? Benim akşama doğru karnımın içi sanki basınçlanıyorYa evet simdiden bile cok egilmemeye calisiyorum sanki gobegime bir sey olacak gibi refleks olarak kisitliyorum kendi hareketlerimiartik nasip bir sekilde halledicez o kisimlari da, isin komigi yardim almak da en namumkun bolge ahshsjdjd
Sirtimiz olsa keseletiriz herkese mesela ahahshshd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?