- 3 Nisan 2023
- 2.745
- 2.701
- 63
- 38
şaka mıı ya neden böyle yapıyorlar anlamıyorum anne adayı için kalp atışını duymak ne kadar kıymetli oysaki durduk yere strese sokuyorlar insanı yok zararlı yok ısı geçiyor bilmem ne sanki her dakika dinliyoruz hey allahım yaa ben her hafta gidip dinledim ne oldu yani çıldırıyorum böyle doktorlara yahu sabah sabah delirdim yineKızlar bugün 3 te randevum var inşallahhh 11 haftalık oldum hala daha çatlıcam bebişimin kalp atışını duyamadığım için.
İllaki özele mi gitmem lazım ya bu kadar eski ve niteliksiz makinelerle nasıl muayene yapabiliyorlar şaşırmamak elde değil.
Canım ben devlet hastanesinde bir doktora gidiyordum. Cihazı çok kötüydü. Ultrason görüntüsü bile vermiyordu. Sonra onunla sorun yaşadık. Aynı hastanede başka bir doktora gittim. Cihazı görünce şok geçirdim. Yani aynı hastanede bir doktorun cihazı berbat, birininki gelişmişti. Maalesef devlet hastanesinde deneme yanılma yoluyla öğreniyoruz her şeyi.Kızlar bugün 3 te randevum var inşallahhh 11 haftalık oldum hala daha çatlıcam bebişimin kalp atışını duyamadığım için.
İllaki özele mi gitmem lazım ya bu kadar eski ve niteliksiz makinelerle nasıl muayene yapabiliyorlar şaşırmamak elde değil.
Aslında imkanım da var ama özel hastane fobisi oldu sanki bende. Ankara’da iyi bir doktor bulamıyorum. Doktoru buluyorsun. Sekreteri bir garip. Doğum paketi soruyorum. Kadın bana kocamın yanında vajinal estetik falan anlatıyor doğum paketi bilgisi vereceğine. Ülkemizde her şey şaka gibiCanım ben devlet hastanesinde bir doktora gidiyordum. Cihazı çok kötüydü. Ultrason görüntüsü bile vermiyordu. Sonra onunla sorun yaşadık. Aynı hastanede başka bir doktora gittim. Cihazı görünce şok geçirdim. Yani aynı hastanede bir doktorun cihazı berbat, birininki gelişmişti. Maalesef devlet hastanesinde deneme yanılma yoluyla öğreniyoruz her şeyi.
Benim eşimi bile içeri almıyorlar devlette nasil gitmeyelim özeleKızlar bugün 3 te randevum var inşallahhh 11 haftalık oldum hala daha çatlıcam bebişimin kalp atışını duyamadığım için.
benimde rapor görünmüyor canım . aynı yerde yaptırdımkızlar ben bilkent şehir hastanesinde pazartesi günü 2'li tarama yaptırdm kan sonucu bugün baktığımda çıkmış 2 gün olmadı. Bu doğru olabilir mi, bu kadar kısa sürede mümkün mü? PAPP-A ve FREE BETA HCG VAR. rapor ektedir diyor ama gözükmüyor. sadece bu iki sonuç mu geliyor
Sağol canım darısı isteyen herkesin başına inşallahcanım hayırlı olsun ultrason kağıdında yazar kaç haftalık olduğu başka görüntü varsa elinde CRL yazan bir ibare olur onun altında genellikle yazar haftası yada usg görüntüsünün üstünde
Evet yaa devlette neden böyle . Benim de eşimi almıyorlar. Oda sinir oluyor sanki tek başına yaptın diyorBenim eşimi bile içeri almıyorlar devlette nasil gitmeyelim özele
Canım zaten başka doktora aldım baktım olmuyor kaçtır gidiyorumşaka mıı ya neden böyle yapıyorlar anlamıyorum anne adayı için kalp atışını duymak ne kadar kıymetli oysaki durduk yere strese sokuyorlar insanı yok zararlı yok ısı geçiyor bilmem ne sanki her dakika dinliyoruz hey allahım yaa ben her hafta gidip dinledim ne oldu yani çıldırıyorum böyle doktorlara yahu sabah sabah delirdim yinecanım imkanın varsa başka doktora git istersen bugün de dinletmezse
Gittigim doktor çok yoğunmuş ikili şekilde hasta aliyormus bunu sebep gösterdi usg kagidi da vermiyor bozuk dediEvet yaa devlette neden böyle . Benim de eşimi almıyorlar. Oda sinir oluyor sanki tek başına yaptın diyor
Çüşünüzzzz deseydin ya çocuk doğurmaya calısan kadına vajinal estetik anlatanın canı dayak istiyodurAslında imkanım da var ama özel hastane fobisi oldu sanki bende. Ankara’da iyi bir doktor bulamıyorum. Doktoru buluyorsun. Sekreteri bir garip. Doğum paketi soruyorum. Kadın bana kocamın yanında vajinal estetik falan anlatıyor doğum paketi bilgisi vereceğine. Ülkemizde her şey şaka gibi
Aynen öyle gerçekten ben daha bebeğimin ultrason kağıdını dahi alamadım deliricem.Canım ben devlet hastanesinde bir doktora gidiyordum. Cihazı çok kötüydü. Ultrason görüntüsü bile vermiyordu. Sonra onunla sorun yaşadık. Aynı hastanede başka bir doktora gittim. Cihazı görünce şok geçirdim. Yani aynı hastanede bir doktorun cihazı berbat, birininki gelişmişti. Maalesef devlet hastanesinde deneme yanılma yoluyla öğreniyoruz her şeyi.
Hastalık olur anlarım mahremiyet için ama gebelik başka bir durum gerçekten. Benimki de eşimi almıyordu artık cidden bu doktorlara bir şey denmiyor.Benim eşimi bile içeri almıyorlar devlette nasil gitmeyelim özele
Hayırlı olsun sağlıkla büyüsünKızlarr kontrolden çıktık çok şükür bebişim iyive minnak abla ve abisi de kardeşleriyle tanıştılar kız kardeşimiz oluyor
Ben de ilk ultrason görüntümü zorla geçen hafta aldım canım. Yalnız değilsinAynen öyle gerçekten ben daha bebeğimin ultrason kağıdını dahi alamadım deliricem.şansım diyeyim ne diyeceğimi bilemiyorum artık cidden
Aslında devletteki doktorlar özellere itiyor insanları bu davranışlarlaHastalık olur anlarım mahremiyet için ama gebelik başka bir durum gerçekten. Benimki de eşimi almıyordu artık cidden bu doktorlara bir şey denmiyor.
Usg kağıdı vermemesi daha da kötü yaGittigim doktor çok yoğunmuş ikili şekilde hasta aliyormus bunu sebep gösterdi usg kagidi da vermiyor bozuk dedi
Canım bu D3K2 ve demiri 12. haftadan sonra mı başlatıyorlarAskim ben doktora sormadan degistiremem ama haftaya kutularim son, gittigimde sorarim ona da.
Regenesis max
Ocean d3k2 damla
SineFer demir
Kesinlikle onlar hep bir hatıra olarak kalıyor bizeUsg kağıdı vermemesi daha da kötü ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?