Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
şaka mıı ya neden böyle yapıyorlar anlamıyorum anne adayı için kalp atışını duymak ne kadar kıymetli oysaki durduk yere strese sokuyorlar insanı yok zararlı yok ısı geçiyor bilmem ne sanki her dakika dinliyoruz hey allahım yaa ben her hafta gidip dinledim ne oldu yani çıldırıyorum böyle doktorlara yahu sabah sabah delirdim yine canım imkanın varsa başka doktora git istersen bugün de dinletmezse

Canım ben devlet hastanesinde bir doktora gidiyordum. Cihazı çok kötüydü. Ultrason görüntüsü bile vermiyordu. Sonra onunla sorun yaşadık. Aynı hastanede başka bir doktora gittim. Cihazı görünce şok geçirdim. Yani aynı hastanede bir doktorun cihazı berbat, birininki gelişmişti. Maalesef devlet hastanesinde deneme yanılma yoluyla öğreniyoruz her şeyi.

Aslında imkanım da var ama özel hastane fobisi oldu sanki bende. Ankara’da iyi bir doktor bulamıyorum. Doktoru buluyorsun. Sekreteri bir garip. Doğum paketi soruyorum. Kadın bana kocamın yanında vajinal estetik falan anlatıyor doğum paketi bilgisi vereceğine. Ülkemizde her şey şaka gibi

Benim eşimi bile içeri almıyorlar devlette nasil gitmeyelim özele

benimde rapor görünmüyor canım . aynı yerde yaptırdım

canım hayırlı olsun ultrason kağıdında yazar kaç haftalık olduğu başka görüntü varsa elinde CRL yazan bir ibare olur onun altında genellikle yazar haftası yada usg görüntüsünün üstünde
Sağol canım darısı isteyen herkesin başına inşallah
Devlete gittim kontrole canım sadece bu görüntüyü verdi başka yok elimde malesef

Canım zaten başka doktora aldım baktım olmuyor kaçtır gidiyorum umarım bugünkü doktor ilgili olur.

Evet yaa devlette neden böyle . Benim de eşimi almıyorlar. Oda sinir oluyor sanki tek başına yaptın diyor
Gittigim doktor çok yoğunmuş ikili şekilde hasta aliyormus bunu sebep gösterdi usg kagidi da vermiyor bozuk dedi

Çüşünüzzzz deseydin ya çocuk doğurmaya calısan kadına vajinal estetik anlatanın canı dayak istiyodur

Aynen öyle gerçekten ben daha bebeğimin ultrason kağıdını dahi alamadım deliricem. şansım diyeyim ne diyeceğimi bilemiyorum artık cidden

Aynen öyle gerçekten ben daha bebeğimin ultrason kağıdını dahi alamadım deliricem. şansım diyeyim ne diyeceğimi bilemiyorum artık cidden
Ben de ilk ultrason görüntümü zorla geçen hafta aldım canım. Yalnız değilsin

Askim ben doktora sormadan degistiremem ama haftaya kutularim son, gittigimde sorarim ona da.
Regenesis max
Ocean d3k2 damla
SineFer demir
Canım bu D3K2 ve demiri 12. haftadan sonra mı başlatıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…