ben zaten gebelikten önce de kolay kolay multivitamin kullanamıyordum şiddetli baş dönmesi yapıyordu. cildim zaten her b.ka reaksiyon göstermeye meyilli
bebeğin bize taktığı nazar boncuğu dicez artık bu duruma napalım bacım
Kızlar günaydın kendi doktoruma cts gidicem ama bazı sebeplerden bugun burdaki hastaneye gittim hsbdjdjd pimpiriklik diyincede ben shdjdjd buda bebişimm cok hareketliydi ya hsjdjd keremde böyleydi erkek gibi hissettm dhdnd
Kızlar günaydın kendi doktoruma cts gidicem ama bazı sebeplerden bugun burdaki hastaneye gittim hsbdjdjd pimpiriklik diyincede ben shdjdjd buda bebişimm cok hareketliydi ya hsjdjd keremde böyleydi erkek gibi hissettm dhdnd
benim bulantım geçti ya çok hafif bişey kaldı o da diş fırçalarken. kanıyor tiksiniyorum midem bulanıyor
senin hala aynı şiddette bulanıyor mu ya prilam içmeye devam ediyor musun?
Kızlar kontrolden çıktım. Bugün ikili tarama yapacaktı doktor ama 3 gün küçük çıktı bebiş. O yüzden haftaya gel dedi. Haftaya çarşamba tekrar gitcem. Demir ilacı yazdı. Birde mide bulantısı için bir hap yazdı.
Hahsjsjdlfky NE ALAKA XANM BEN ÖYLE BİRİ MİYİM :hahsjdjrj ya belirtilerm bitince herkese telkinler veren ben bi panik ol bi panik ol koştm gittim ahsjdjdjd içm rahatşadı smdi cts bitek cinsiyet için heyecanlym buraya haberi vermek için sabırsıLanıyom
benim bulantım geçti ya çok hafif bişey kaldı o da diş fırçalarken. kanıyor tiksiniyorum midem bulanıyor
senin hala aynı şiddette bulanıyor mu ya prilam içmeye devam ediyor musun?
Az once yine vitaminim koktu omega ona ogurup durdum oglenden beri icicem icemedim dusuncesi bile midemi kaldiriyor ya of. Asko soyle bulanti ben burdayim diyor ama perisan edip yatirmiyor. Cunku yine sabah aksam iciyorum ben hic birakamayacagim sanirim prilami
Hahsjsjdlfky NE ALAKA XANM BEN ÖYLE BİRİ MİYİM :hahsjdjrj ya belirtilerm bitince herkese telkinler veren ben bi panik ol bi panik ol koştm gittim ahsjdjdjd içm rahatşadı smdi cts bitek cinsiyet için heyecanlym buraya haberi vermek için sabırsıLanıyom
Ahahahahah allah seni kiz, kocaman cocugundan utan biz napalim gebeligin de ne oldugunu bilmiyoruz ahsjdjddjd. Belirtilerim bitti diye gittim diyor ne guzel iste ya ben de o yan etkisiz gunleri bekliyorum artik ilk trimester da bitti ulan yeter ya
Cmt gelip buraya KİZZZZZ yazmani bekliyoruz
Az once yine vitaminim koktu omega ona ogurup durdum oglenden beri icicem icemedim dusuncesi bile midemi kaldiriyor ya of. Asko soyle bulanti ben burdayim diyor ama perisan edip yatirmiyor. Cunku yine sabah aksam iciyorum ben hic birakamayacagim sanirim prilami
ay azalsa artık ya valla bende çok çektiğim için seni çok iyi anlıyorum. yeni yeni rahatlıyorum bende
bence en fazla 1-2 haftaya sen de prilamı bırakacak düzeye gelirsin