- 3 Nisan 2023
- 2.747
- 2.702
- 63
- 38
Ayyy çok müthişsinDostlar ben yanlislikla 2 degil 3.trimestera girdim sanirim, kendinize iyi bakin allaha emanet
Eki Görüntüle 3585357

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy çok müthişsinDostlar ben yanlislikla 2 degil 3.trimestera girdim sanirim, kendinize iyi bakin allaha emanet
Eki Görüntüle 3585357
Poncigim tesekkur ederimAyyy çok müthişsinbenim de akşamları böyle oluyor sen bir de zayıfsın ya zaten hızlı çıkmıştır hepten
![]()
Ay ayyy çok yakışmışş çokkDostlar ben yanlislikla 2 degil 3.trimestera girdim sanirim, kendinize iyi bakin allaha emanet
Eki Görüntüle 3585357
Yavrum normal ise gidiyor olsaydin daha az yorulurdun benceNapıyorsjnuz kızlar ya ben cok fenayımbelim kopcak gibi sanki. Baygınlk geçircem
bütn gün at gibi ordan oraya koşturdum sonra eve geldim yemeklere giriştm. Öyle kolay yemekler değil ha söyleyemiyorm canınız çeker die ama mafoldm bittim delirmişim ben ahjsjdjd
Yaaa kusum tesekkur ederimAy ayyy çok yakışmışş çokkbende her gün kendimi ölçüyorum büyümeyi gözlemliyorum delirmekte son noktayım dhdjdj
O kadar iyi anlıyorum ki senii.. kız bu arada ben galiba prilamdan mezun oldum dhdhdjdj 2 gündür içmiyorum gayet iyiyim aşırı uyku hali harici prenses gibiyim Allahım nazar değmesinde büyü bozulacak diye korkuyorumYaaa kusum tesekkur ederimartik iyice genisliyoruz vallahi saka maka. Ben de senin gibiyim ama olcum halindeyim simdi on gundur cocugu da gormedim ya kendimce iyi olduguna dair isaret ariyorum deli gibi ahdjdjdj
Bence her hali güzel olacakPoncigim tesekkur ederimama penguen gibi yurumeye baslamam yakin gibi ya offf
su an sevimli duruyor da bunlae buyudukce iyice asagi cekecek bizi gobusler ondan korkuyorum ben ahahsjsj
Bebisim gece yatmadan 2 , sabahta 1 bazen bayılcak gibi olunca öğlende 1 içiyodm prilam ama masallah diyem valla geçti kızzzYavrum normal ise gidiyor olsaydin daha az yorulurdun bencebi de cociklisinnnn yani kiyamam. Ben de yarin mutfaga girme karari aldim marketten geliyorum simdi, umarim bayilmadan kusmadan iki kap yemek cikaririm ajdjdjdp
Benimki bugün bana bi baktı hah sonunda hamile olduğun belli oluyor diye dalga geçti djjsDostlar ben yanlislikla 2 degil 3.trimestera girdim sanirim, kendinize iyi bakin allaha emanet
Eki Görüntüle 3585357
Ayyy harika deli misin cesaret edip icmemezlik yapamadim bile sabahlari hala ogurerek kalkiyorumO kadar iyi anlıyorum ki senii.. kız bu arada ben galiba prilamdan mezun oldum dhdhdjdj 2 gündür içmiyorum gayet iyiyim aşırı uyku hali harici prenses gibiyim Allahım nazar değmesinde büyü bozulacak diye korkuyorumbu yüzden bende de ekstra telaş başladı göğüs hassasiyetimde azaldı bebem iyidir inş korkuyorum
![]()
Prilamsizligi deneyemedim bile ya darisi basima olsun ecooossBebisim gece yatmadan 2 , sabahta 1 bazen bayılcak gibi olunca öğlende 1 içiyodm prilam ama masallah diyem valla geçti kızzzo yüzden bugün rahatça girdim mutfağa
evet işe gitsem gerçekten bu kadar yorulmucaktım cok fenayım. Suan kerem uyudu bi netflix açıp azck uzancam sonra yatış
![]()
Şanımız yurusun ahdjdjdjdBenimki bugün bana bi baktı hah sonunda hamile olduğun belli oluyor diye dalga geçti djjs
Seni de mezun edicez inşallah simim az kaldı inanıyorumAyyy harika deli misin cesaret edip icmemezlik yapamadim bile sabahlari hala ogurerek kalkiyorumvalla cok sevindim senin adina
darisi basima
Bebisler yine iyidir biz iyi degiliz mental olarak ahdjdjd
Aaa ben aşk kadınıyım sussss skdjdjhddjhddhSen baska seylere tesvik et anca![]()
Yaaaaaa maşallah maşallahhhh kuşum artık bebeklerimiz pelvik kasın dışına cıktı göbüşlerimiz daha da büyücekkkkDostlar ben yanlislikla 2 degil 3.trimestera girdim sanirim, kendinize iyi bakin allaha emanet
Eki Görüntüle 3585357
Sen cok tehlikelisinAaa ben aşk kadınıyım sussss skdjdjhddjhddh
Yaaaaaa maşallah maşallahhhh kuşum artık bebeklerimiz pelvik kasın dışına cıktı göbüşlerimiz daha da büyücekkkk![]()
Süpermiş bunu niye daha önce düşünemedikküçümenler buyuyor ahdjdjdj oyyy analari kurban
onlar buyusun biz kg almayalim nasil fikir ajdjdj
Bak ben daha kilo almadığım halde karnım çıktıküçümenler buyuyor ahdjdjdj oyyy analari kurban
onlar buyusun biz kg almayalim nasil fikir ajdjdj
Ben de bekliyorum ama bu hafta kimle konussam tekmelerin bazen hic de hos olmadigindan uykulari kacirdigindan filan soz etti tadim kacti yavvvvBak ben daha kilo almadığım halde karnım çıktı
Daha karnımızın içinde kımıl kımıl oynadıkları günler gelecek kızzz dört gözle onu bekliyorum ben dkdhdjd