Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Ayyy çok müthişsin 😍😍 benim de akşamları böyle oluyor sen bir de zayıfsın ya zaten hızlı çıkmıştır hepten 🌸🌸
Poncigim tesekkur ederim💘 ama penguen gibi yurumeye baslamam yakin gibi ya offf 🤣 su an sevimli duruyor da bunlae buyudukce iyice asagi cekecek bizi gobusler ondan korkuyorum ben ahahsjsj

Napıyorsjnuz kızlar ya ben cok fenayım🥲🥲🥲🥲 belim kopcak gibi sanki. Baygınlk geçircem🥲🥲🥲 bütn gün at gibi ordan oraya koşturdum sonra eve geldim yemeklere giriştm. Öyle kolay yemekler değil ha söyleyemiyorm canınız çeker die ama mafoldm bittim delirmişim ben ahjsjdjd
Yavrum normal ise gidiyor olsaydin daha az yorulurdun bence🤣 bi de cociklisinnnn yani kiyamam. Ben de yarin mutfaga girme karari aldim marketten geliyorum simdi, umarim bayilmadan kusmadan iki kap yemek cikaririm ajdjdjdp

Ay ayyy çok yakışmışş çokk😍😍 bende her gün kendimi ölçüyorum büyümeyi gözlemliyorum delirmekte son noktayım dhdjdj
Yaaa kusum tesekkur ederim😍 artik iyice genisliyoruz vallahi saka maka. Ben de senin gibiyim ama olcum halindeyim simdi on gundur cocugu da gormedim ya kendimce iyi olduguna dair isaret ariyorum deli gibi ahdjdjdj

Yaaa kusum tesekkur ederim😍 artik iyice genisliyoruz vallahi saka maka. Ben de senin gibiyim ama olcum halindeyim simdi on gundur cocugu da gormedim ya kendimce iyi olduguna dair isaret ariyorum deli gibi ahdjdjdj
O kadar iyi anlıyorum ki senii.. kız bu arada ben galiba prilamdan mezun oldum dhdhdjdj 2 gündür içmiyorum gayet iyiyim aşırı uyku hali harici prenses gibiyim Allahım nazar değmesinde büyü bozulacak diye korkuyorum🤣🤣 bu yüzden bende de ekstra telaş başladı göğüs hassasiyetimde azaldı bebem iyidir inş korkuyorum🥹

Yavrum normal ise gidiyor olsaydin daha az yorulurdun bence🤣 bi de cociklisinnnn yani kiyamam. Ben de yarin mutfaga girme karari aldim marketten geliyorum simdi, umarim bayilmadan kusmadan iki kap yemek cikaririm ajdjdjdp
Bebisim gece yatmadan 2 , sabahta 1 bazen bayılcak gibi olunca öğlende 1 içiyodm prilam ama masallah diyem valla geçti kızzz 🤩🤩♥️ o yüzden bugün rahatça girdim mutfağa🥹 evet işe gitsem gerçekten bu kadar yorulmucaktım cok fenayım. Suan kerem uyudu bi netflix açıp azck uzancam sonra yatış🤩

O kadar iyi anlıyorum ki senii.. kız bu arada ben galiba prilamdan mezun oldum dhdhdjdj 2 gündür içmiyorum gayet iyiyim aşırı uyku hali harici prenses gibiyim Allahım nazar değmesinde büyü bozulacak diye korkuyorum🤣🤣 bu yüzden bende de ekstra telaş başladı göğüs hassasiyetimde azaldı bebem iyidir inş korkuyorum🥹
Ayyy harika deli misin cesaret edip icmemezlik yapamadim bile sabahlari hala ogurerek kalkiyorum🥹 valla cok sevindim senin adina 😍darisi basima
Bebisler yine iyidir biz iyi degiliz mental olarak ahdjdjd

Bebisim gece yatmadan 2 , sabahta 1 bazen bayılcak gibi olunca öğlende 1 içiyodm prilam ama masallah diyem valla geçti kızzz 🤩🤩♥️ o yüzden bugün rahatça girdim mutfağa🥹 evet işe gitsem gerçekten bu kadar yorulmucaktım cok fenayım. Suan kerem uyudu bi netflix açıp azck uzancam sonra yatış🤩
Prilamsizligi deneyemedim bile ya darisi basima olsun ecoooss😍 you nun yeni sezonu geldi dun ona basladim ben de

Bak ben daha kilo almadığım halde karnım çıktı 😍
Daha karnımızın içinde kımıl kımıl oynadıkları günler gelecek kızzz dört gözle onu bekliyorum ben dkdhdjd
Ben de bekliyorum ama bu hafta kimle konussam tekmelerin bazen hic de hos olmadigindan uykulari kacirdigindan filan soz etti tadim kacti yavvvv🤣🤣🤣

Back
X