Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Sene 2031 simay’ın oğlu okula başlar sınıfa bi girer 15 kız 5 erkek öğrenci 🤣
Ayyyyyy kaparlar oglumu veremem o kadar kizin icine ahahahahahahaha
Gecen gun bir erkek arkadasim aradi artik herkesler ogrendi hamileligimi, diyor ki eee sen tam oglan annesiydin biz zaten sana kaynana diyorduk aramizda AHAHAH

Yok anam kafalarina gore takiliyorlarmis cogu zaman🤣 annem de diyor tam sizicam bammmm diye ayak kafa kol ne varsa girisirdin deli olurdum 🤣 gunduzleri de kipirdamazmisim bu sefer bu cocuga noldu diye evhamlanirmis durtup dururdum karnimi diyor sjdjfjd
Annen my love ya aynı biz dkdjdkdjjdf
Gece uyumuyosa sıkıntı ya napcaz sabaha kadar oturcaz mı😂😂

Annen my love ya aynı biz dkdjdkdjjdf
Gece uyumuyosa sıkıntı ya napcaz sabaha kadar oturcaz mı😂😂
annem tam troll ahdjdjdjd
Gecen de bir arkadasla konusuyorduk, dedi ki son bir bucuk ay oturarak uyudum🤣🤣🤣 nasil yani diyorum ee baya sirtima uc yastik koyup oturur seyahat eder gibi uyumaya calisiyodum azicik acimi degissem bebek agzimsan cikacak gibi geliyordu basinctan demez mi 😬😬

Kızlar ya ben bugün çamaşır suyuyla falan bi mini temizlik yapayım dedim sonra inanılmaz pişman oldum, bi şey olmaz dimi :(( vallahi anksiyete tavan, 3 aydır yapmıyordum adam akıllı bir şey bi yapayım dedim ama pişman oldum

annem tam troll ahdjdjdjd
Gecen de bir arkadasla konusuyorduk, dedi ki son bir bucuk ay oturarak uyudum🤣🤣🤣 nasil yani diyorum ee baya sirtima uc yastik koyup oturur seyahat eder gibi uyumaya calisiyodum azicik acimi degissem bebek agzimsan cikacak gibi geliyordu basinctan demez mi 😬😬
Ay bize hiç bunlardan bahsetmediler dkhddkjdkdjdj
Ama biz manyağız kızım yeter ki hareket etsin ne yaptığını bilelim de uyumayalım moduna girebiliriz😂😂

Kızlar ya ben bugün çamaşır suyuyla falan bi mini temizlik yapayım dedim sonra inanılmaz pişman oldum, bi şey olmaz dimi :(( vallahi anksiyete tavan, 3 aydır yapmıyordum adam akıllı bir şey bi yapayım dedim ama pişman oldum
Bisey olmaaaaz ben de arada haşır neşir oluyorum yapcak bisey yok. Canım anneciğim kardeşime hamileyken klorakla aceyle banyo yapardı resmen dkdjdkdjdj

Prilamsizligi deneyemedim bile ya darisi basima olsun ecoooss😍 you nun yeni sezonu geldi dun ona basladim ben de
Darıısı başına bebisimm🤩♥️ ben alice in borderland izliyom son bölümüydü bitti bi süre boşluğa düşcem shdjdjd sonra yenisine basladm🤩 you hiç izlemedim, ben biraz fantastik şeyler seviyom biraz polisiye biraz ekşın shdjdjf film zevkm aynı erkeklernki
Gibi

Back
X