- 22 Kasım 2022
- 3.497
- 3.825
- 63
Hepsi mi öyle acabaBahahahahahahaha ya sen beni öldürcen shdjdjd kerem her gece 4 te tekmelerle uyandıırırdı beni, gündüz uyurdu gece coşardı shdjdjd uyumuyo bebsm uyumuyo![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepsi mi öyle acabaBahahahahahahaha ya sen beni öldürcen shdjdjd kerem her gece 4 te tekmelerle uyandıırırdı beni, gündüz uyurdu gece coşardı shdjdjd uyumuyo bebsm uyumuyo![]()
Simossss çok tatlısın bende böyleyim eşim dalga geciyor 6 aylık galiba aplaaaaa diyorDostlar ben yanlislikla 2 degil 3.trimestera girdim sanirim, kendinize iyi bakin allaha emanet
Eki Görüntüle 3585357
Yaaaaa evet Ecosummm hala inanamıyoruz ama heran erkeğe dönerse diyeAy eceyi darladılar askim bugun dhsndnd giremedm bi türlü iimdi keremi uyuturken aha dedmm cinsiyettt??bütün günim koştur akla geçtii
KIZÇEEEE GELİYORMUUSSSSsağlıkla gelsinnnnn
2 erkekten sonra artk oembelere boğ kendini bebegm
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin prenses oyyyyKızlaaaaar sonucum geldi şimdi çok şükür sonuçlarım temiz bir prenses de benden geliyor![]()
Ay o diziyi esim cok severek izledi beni kore ve japon isleri biraz kafami tutuyor skdjdjdjfDarıısı başına bebisimmben alice in borderland izliyom son bölümüydü bitti bi süre boşluğa düşcem shdjdjd sonra yenisine basladm
you hiç izlemedim, ben biraz fantastik şeyler seviyom biraz polisiye biraz ekşın shdjdjf film zevkm aynı erkeklernki
Gibi
Bende öyleyim fetal dnaya taktım rüyalarımda görüyorum sürekli dkfjfkjfCidden öyle yemin ederim ki djdjdjd normalde zaten çok korkak bi tipim hamilelikte iyice coştu korkular djjd
Aboovv yeni anksiyete yuklendi hadi bakalim ajdjdjd ne zaman gidilicek ona ya ahsjdjEvet bebisim, fetal kromozom analizi aslında. Detaylıda ise iç organlarına bakıyor doktor tek tek uzun sürüyor
Çok teşekkür ederimSimossss çok tatlısın bende böyleyim eşim dalga geciyor 6 aylık galiba aplaaaaa diyor
Yaaaaa evet Ecosummm hala inanamıyoruz ama heran erkeğe dönerse diye
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin prenses oyyyy![]()
Erkekler gene önde galiba yaaa üstteki ankete bakarsak cinsiyeti belli olan herkes oyladı mı acaba anketiErkek yılı diyenler nerde![]()
Ayyyy of simdi biraz da buna uykularim kacar ya ben ne bilem bu detaylari ilk kez kalmisim hamile es kaza ajdjdjdjdEl kol parmak sayıyorlar iç organlara bakıyorlar bildiğim kadarıyla
Şeninde eli kulağında canım cuma cumartesi gelecek insallahBende öyleyim fetal dnaya taktım rüyalarımda görüyorum sürekli dkfjfkjf
Çamaşır suyuyla cok haşır neşir olma yine de. Kırk yılın başında bir mecbur kalırsak kullanalım sadece
Ay deme bak öyleCanım sen yine de bi daha çamaşır suyuna yaklaşma ahshaj
Yaaa hemen alıcam teşekkür ettim kuşumKusum bunda zatarli kimyasallarin hicbiri yok ben de yeni aldim domestossuz lavabo tuvalet asla temizleyemem cunkunergiscicegi6
Eki Görüntüle 3585414
Ben metrodan aldim asko ama cogu markette goruyorum kayinvalidem de uzun zamandir bu markanin bulasik mak deterjani ve elde bulasik det kullaniyor cok memnunduYaaa hemen alıcam teşekkür ettim kuşumbu marka rossmanlarda mı oluyordu bir yerden tanıdık ama
Yürek yemişçesine hareketler yaptım cumartesi ultrason günüm o güne kadar sıfır uyku hadi bakalım djdjdj fetal yarın çıkar bence eli kulağındaBende öyleyim fetal dnaya taktım rüyalarımda görüyorum sürekli dkfjfkjf
Çamaşır suyuyla cok haşır neşir olma yine de. Kırk yılın başında bir mecbur kalırsak kullanalım sadece
Rossmandan da favori tuvalet kopugum bu ama cok koklamamaya calisiyorum sıktıktan sonra hahdjdjdYaaa hemen alıcam teşekkür ettim kuşumbu marka rossmanlarda mı oluyordu bir yerden tanıdık ama
Ay saçma sapan rüyalar görüyorum, her uyuduğumda telefonla fetal dna ile ilgili haber alıyorum ama korkutucuŞeninde eli kulağında canım cuma cumartesi gelecek insallah
Tamamdır canım alerjik biriyim zaten hamilelikte hele bitkisel şeylere geçmek gerekiyor artıkBen metrodan aldim asko ama cogu markette goruyorum kayinvalidem de uzun zamandir bu markanin bulasik mak deterjani ve elde bulasik det kullaniyor cok memnundu
Süpersin ya sen çözmüşsün bak kimyasal işiniBu bunun pembesi ve turuncu da favorim bak bitkisel en azindan kokulari da hos aklinda olsun![]()
nergiscicegi6
Eki Görüntüle 3585416
Yok yok hiçbisey olmaz cidden takılma o meseleye. Gece uyurken aklından cıkar, yarın bambaşka bi gündemin olur zaten dkdjdkdYürek yemişçesine hareketler yaptım cumartesi ultrason günüm o güne kadar sıfır uyku hadi bakalım djdjdj fetal yarın çıkar bence eli kulağında![]()