Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Dostlar ben yanlislikla 2 degil 3.trimestera girdim sanirim, kendinize iyi bakin allaha emanet🤣🤣🤣🤣
Eki Görüntüle 3585357
Simossss çok tatlısın bende böyleyim eşim dalga geciyor 6 aylık galiba aplaaaaa diyor 😂😂😂
Ay eceyi darladılar askim bugun dhsndnd giremedm bi türlü iimdi keremi uyuturken aha dedmm cinsiyettt??🤣🤣 bütün günim koştur akla geçtii
KIZÇEEEE GELİYORMUUSSSS🤩♥️🌺 sağlıkla gelsinnnnn🥰 2 erkekten sonra artk oembelere boğ kendini bebegm
Yaaaaa evet Ecosummm hala inanamıyoruz ama heran erkeğe dönerse diye 😂😂
Kızlaaaaar sonucum geldi şimdi çok şükür sonuçlarım temiz bir prenses de benden geliyor 😍😍😍😍
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin prenses oyyyy 😍🧿

Darıısı başına bebisimm🤩♥️ ben alice in borderland izliyom son bölümüydü bitti bi süre boşluğa düşcem shdjdjd sonra yenisine basladm🤩 you hiç izlemedim, ben biraz fantastik şeyler seviyom biraz polisiye biraz ekşın shdjdjf film zevkm aynı erkeklernki
Gibi
Ay o diziyi esim cok severek izledi beni kore ve japon isleri biraz kafami tutuyor skdjdjdjf

Cidden öyle yemin ederim ki djdjdjd normalde zaten çok korkak bi tipim hamilelikte iyice coştu korkular djjd
Bende öyleyim fetal dnaya taktım rüyalarımda görüyorum sürekli dkfjfkjf
Çamaşır suyuyla cok haşır neşir olma yine de. Kırk yılın başında bir mecbur kalırsak kullanalım sadece

Çamaşır suyuyla cok haşır neşir olma yine de. Kırk yılın başında bir mecbur kalırsak kullanalım sadece
Şeninde eli kulağında canım cuma cumartesi gelecek insallah

Kusum bunda zatarli kimyasallarin hicbiri yok ben de yeni aldim domestossuz lavabo tuvalet asla temizleyemem cunku nergiscicegi6 nergiscicegi6
image.webp

Yaaa hemen alıcam teşekkür ettim kuşum🙏🏻 bu marka rossmanlarda mı oluyordu bir yerden tanıdık ama
Ben metrodan aldim asko ama cogu markette goruyorum kayinvalidem de uzun zamandir bu markanin bulasik mak deterjani ve elde bulasik det kullaniyor cok memnundu

Yürek yemişçesine hareketler yaptım cumartesi ultrason günüm o güne kadar sıfır uyku hadi bakalım djdjdj fetal yarın çıkar bence eli kulağında😁

Back
X