Bence de erkek gibiBende erkek hissedenler çoğunlukta![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence de erkek gibiBende erkek hissedenler çoğunlukta![]()
O gayet rahat bence yattığı yerden bekliyor ahsjsj millet gelsin diyeBiz böyleysek poncigi düşünemiyorumbalona ışıkla falan bakmaya calisirdim
Heralde![]()
Yaaa çok sevindim gözün aydıııınCanlarımmmm KIZIM OLUYORRRRR![]()
O millet biz olsaydık çoktan parti olmuştu bileO gayet rahat bence yattığı yerden bekliyor ahsjsj millet gelsin diye
Tabi kız hamileyiz biz aç kalamayız sırf yemek için hadi patlatın balonu da yemek yiyelim derdik ajsjsjO millet biz olsaydık çoktan parti olmuştu bile![]()
Zarf bende bile değil o derece yaniBiz böyleysek poncigi düşünemiyorumbalona ışıkla falan bakmaya calisirdim
Heralde![]()
Aynen öyle kanka prenses hamilelik onlineO gayet rahat bence yattığı yerden bekliyor ahsjsj millet gelsin diye
Boşa demiyoz ahretliğim diye ahajjsnsAynen öyle kanka prenses hamilelik online![]()
Biz de kostur kostur eve donduk mac var diye ahdjdjdj. Neyse iyi oldu kiz oglen ciktim anam bacaklar koptu eski kondusyonumdan eser yok tum gun gezmek kim ben kim yaaaaaMaç varmış püüü sahile iner dondurma yerim diyordum evde kaldım yine
Ne güzel gezmişsin işte yürümek iyi diyolar bende tüüüm gün yattım dana gibi sözde temizlik yapacaktım amaaanBiz de kostur kostur eve donduk mac var diye ahdjdjdj. Neyse iyi oldu kiz oglen ciktim anam bacaklar koptu eski kondusyonumdan eser yok tum gun gezmek kim ben kim yaaaaa
Bsndjdjd ay galibaaBenden korkun uleeeennnay ne biliyim yavrum icime dogdu herhal ajdjdjfjf
Evet iyi geldi hava da superdi ne usutuyor ne terletiyor tintintin gezinip durdukNe güzel gezmişsin işte yürümek iyi diyolar bende tüüüm gün yattım dana gibi sözde temizlik yapacaktım amaaan
Oyuy kiyamam ahahah. Neyse sonu guzel oldu oyle dusunelimmmm KİZİMİZ GELİYOOORBsndjdjd ay galibaaya biraz acıkmıstım, bide doktorda gerildim tabç herşey yolundamı diye, bide kerem doktor bana bakıyor ben yatıyorum diyr ağlamaktan çatladııı allahım anneeeeğğğ diye ağlıyo sanki bişi olmuş gibi ahsjdjdf gergin indim aşağı zaten kan vermeye. E zaten iğne ve kandan hoslanmam shsjdjnd damarlardımda hemen bulunmuyor her seferinde bi kaç kere batıp cıkıyolar ya da bambasma yerlerden deniyolar o sebepten azcık baygınlk geçirdim
![]()
Ay inşallah değişmezse bebisimmOyuy kiyamam ahahah. Neyse sonu guzel oldu oyle dusunelimmmm KİZİMİZ GELİYOOORkerem abi olucak allahim yarabbim ya
biz de bugun oglumla gs storedan ilk alisverisini yaptik ajajajaja seni andim alirken
![]()
Degismez degismez artik cok ilerledik bence hafta olarak yaaaaAy inşallah değişmezse bebisimmbenm doktor garantici yani asla net bişi sölemedi KIZ GİBİ ama sonra dğeişir bana carlama dedi tmm dedm shsjdjdjd ouyyyy süperrrr
gsstore candır shsndjd benm kızçede abisinin tulumları giyer ama ona kız olan şelerdende alcammm elbise vs
![]()
İkili test sonucum haftaiçi cıkarmıs, o zaman randevu vercem sana dedi ama kesn 1 ay sonraya berir tabi ben yine dayanamam 2 hafta sonra devletteki dokturuma giderm dhdjdjfDegismez degismez artik cok ilerledik bence hafta olarak yaaaadedigin gibi asiri garantiyi oynuyorlar sonra hastalar onlari bogazlamaya kalkmasin diye djdjfjfj. Ay sen bu hafta iki kez gormus oldun bebisiiii
ben de cocigiimi ozledim gunler oldu ve daha carsambaya cok var off
![]()
Hahahah kesinlikle ya acıkınca elim ayagimTabi kız hamileyiz biz aç kalamayız sırf yemek için hadi patlatın balonu da yemek yiyelim derdik ajsjsj
Bu erkolar hepsi aynı galiba düğüne gideriz açıp maç izlerler telefondanMaç varmış püüü sahile iner dondurma yerim diyordum evde kaldım yine
Aaaa o kutsa görevi kim devraldıZarf bende bile değil o derece yani![]()
Asko bende öyleyim ya azıcık yürüyeyim nefes nefese kalıyorum bide bugün oksururken kaburgam batıyor normal miBiz de kostur kostur eve donduk mac var diye ahdjdjdj. Neyse iyi oldu kiz oglen ciktim anam bacaklar koptu eski kondusyonumdan eser yok tum gun gezmek kim ben kim yaaaaa
Aaaa o kadar mi hasta oldun ya senAsko bende öyleyim ya azıcık yürüyeyim nefes nefese kalıyorum bide bugün oksururken kaburgam batıyor normal mi