Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Asko bunun arkasi erkek gibi du hakalim ajdjdjdjdj senin kocis bu gidisle bi oglan daha yaptirir sana🤣🤣
Geçen onun kavgasını yaptık biliyo musun 2 yaşına gelsin bide oğlumuz olur dedi ay bana cinler geldi açtım ağzımı ajajaaksks

Tatliyla aram yoktu hala pek yok acikcasi ama esim cok sevdigi icin maruz kaliyorum ya eve soyler ya cikar yeriz ille tat diye uzatir shdjfjdj. En son kendi irademle iki hsfta once ansizin kunefe cekti canim ama bak o sayilir mi bilmiyorum🤣
Eşin aynı benmiş. Ama şuan yaşadığım değişime inanamıyorum. Ben ki neler yiyordum şimdi istesem bile yiyemiyorum ya hemen kesiyor. 🤣

Eşin aynı benmiş. Ama şuan yaşadığım değişime inanamıyorum. Ben ki neler yiyordum şimdi istesem bile yiyemiyorum ya hemen kesiyor. 🤣
Benim esimin genetigi bi degisik seker bagimlisi hepsi, kpederim bir oturusta uc kase sutlac filan yer oyle bi seker aski sjdjdjfj
Bosver en guzeli seker en kotu zehir, ne kadar yemezsen kar🥹 doktorum da beni uyardi gecen, yaz geliyor oyle buz gibi karpuzlara kavunlara dondurmalara kanma sirf seker dedi🤣🤣

Erkek o zaman senin bebek ajsjsj tatlıyı sevmem aram yoktur ama hamileliğimin başından beri tatlı yiyorum tatlı bulamazsam dondurma yiyorum hatta şimdi eşimi gönderdim ahjaa ama kızım olacak
Bende merak ediyorum pazartesi yada salı öğrenicez bakalım neymiş 😍

Benim esimin genetigi bi degisik seker bagimlisi hepsi, kpederim bir oturusta uc kase sutlac filan yer oyle bi seker aski sjdjdjfj
Bosver en guzeli seker en kotu zehir, ne kadar yemezsen kar🥹 doktorum da beni uyardi gecen, yaz geliyor oyle buz gibi karpuzlara kavunlara dondurmalara kanma sirf seker dedi🤣🤣
Evet bu halimden çok memnunum bende 🤣 Doğurduktan sonra da böyle devam etse keşke 😂

Back
X