TutturamadıkKIZIM OLUYORRRRRRR![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TutturamadıkKIZIM OLUYORRRRRRR![]()
Aaaaaaaaa bugun kiz gunu yeminleKIZIM OLUYORRRRRRR![]()
Sorma ya az önce de diyo ki kızımız gs marşlarıyla uyutucam dandini dandini söyleyemem diyoAmaninnnn bizim tayfa hep Cimbomlu![]()
Asko bunun arkasi erkek gibi du hakalim ajdjdjdjdj senin kocis bu gidisle bi oglan daha yaptirir sanaSorma ya az önce de diyo ki kızımız gs marşlarıyla uyutucam dandini dandini söyleyemem diyo![]()
Geçen onun kavgasını yaptık biliyo musun 2 yaşına gelsin bide oğlumuz olur dedi ay bana cinler geldi açtım ağzımı ajajaaksksAsko bunun arkasi erkek gibi du hakalim ajdjdjdjdj senin kocis bu gidisle bi oglan daha yaptirir sana![]()
Bizimkinin ikinci kiz olur belki darlamalari misali ahsjdjdjdjdGeçen onun kavgasını yaptık biliyo musun 2 yaşına gelsin bide oğlumuz olur dedi ay bana cinler geldi açtım ağzımı ajajaaksks
Hahahahah fanatik bir kız çocuğu düşünemedim şuanSorma ya az önce de diyo ki kızımız gs marşlarıyla uyutucam dandini dandini söyleyemem diyo![]()
Eşin aynı benmiş. Ama şuan yaşadığım değişime inanamıyorum. Ben ki neler yiyordum şimdi istesem bile yiyemiyorum ya hemen kesiyor.Tatliyla aram yoktu hala pek yok acikcasi ama esim cok sevdigi icin maruz kaliyorum ya eve soyler ya cikar yeriz ille tat diye uzatir shdjfjdj. En son kendi irademle iki hsfta once ansizin kunefe cekti canim ama bak o sayilir mi bilmiyorum![]()
Millet çocuğuna kıyafet bakar benim kocam stadta takmak için kulaklık bakıyor bebeğeHahahahah fanatik bir kız çocuğu düşünemedim şuan![]()
Ayy bugün prensessler günüü resmenKIZIM OLUYORRRRRRR![]()
Benim esimin genetigi bi degisik seker bagimlisi hepsi, kpederim bir oturusta uc kase sutlac filan yer oyle bi seker aski sjdjdjfjEşin aynı benmiş. Ama şuan yaşadığım değişime inanamıyorum. Ben ki neler yiyordum şimdi istesem bile yiyemiyorum ya hemen kesiyor.![]()
Hep erkek dedik yine tutturamadıkKIZIM OLUYORRRRRRR![]()
Ayyyyy tam 7 dakika önce yazmışsın yaa yeni gördümKIZIM OLUYORRRRRRR![]()
Bende merak ediyorum pazartesi yada salı öğrenicez bakalım neymişErkek o zaman senin bebek ajsjsj tatlıyı sevmem aram yoktur ama hamileliğimin başından beri tatlı yiyorum tatlı bulamazsam dondurma yiyorum hatta şimdi eşimi gönderdim ahjaa ama kızım olacak
Seninki erkek bence ahanda yazdım buraya ajsjsBende merak ediyorum pazartesi yada salı öğrenicez bakalım neymiş![]()
Ekim annelerinde çok erkek varBu sene erkek yılı diyorlardı bence tam tersi kız yılı![]()
Evet bu halimden çok memnunum bendeBenim esimin genetigi bi degisik seker bagimlisi hepsi, kpederim bir oturusta uc kase sutlac filan yer oyle bi seker aski sjdjdjfj
Bosver en guzeli seker en kotu zehir, ne kadar yemezsen kardoktorum da beni uyardi gecen, yaz geliyor oyle buz gibi karpuzlara kavunlara dondurmalara kanma sirf seker dedi
![]()
Bizim cogumuz ekimde elenicez gibi zati ben yavaştan oraya mi kacsam sjjdjfEkim annelerinde çok erkek var
Çok sevindim canım. Sağlıkla gelsin. Tebrik ederimKIZIM OLUYORRRRRRR![]()