- 26 Temmuz 2018
- 7.428
- 8.487
- 198
- 32
Aslında çok fazla bieyimAaaa o kadar mi hasta oldun ya senhay allah ya cok gecmis olsun canikom, cok oksurunce olur o batmalar genellikle korkma bence
Yok kuzum sadece gicik yapınca öksürük krizi geliyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında çok fazla bieyimAaaa o kadar mi hasta oldun ya senhay allah ya cok gecmis olsun canikom, cok oksurunce olur o batmalar genellikle korkma bence
Balli ihlamur ic zarari yok herhalde di mi ihlamurun, bal yumusatirAslında çok fazla bieyim
Yok kuzum sadece gicik yapınca öksürük krizi geliyor
Yani ben ogluma pembe giydiririm acikcasi, bu mantikla sen de bunu giydirirsin ama soru su FİRFİRLİ FİSTOLU KİZ CİCİLERİ DURURKEN NEDEN BUAyy bu kız için olmaz dimiiii erko anaları siz alın bari![]()
Tatlı geldi gözümeYani ben ogluma pembe giydiririm acikcasi, bu mantikla sen de bunu giydirirsin ama soru su FİRFİRLİ FİSTOLU KİZ CİCİLERİ DURURKEN NEDEN BU![]()
Erkek o zaman senin bebek ajsjsj tatlıyı sevmem aram yoktur ama hamileliğimin başından beri tatlı yiyorum tatlı bulamazsam dondurma yiyorum hatta şimdi eşimi gönderdim ahjaa ama kızım olacakKızlar ben normalde çok tatlıcıyım nerdeyse her gün bi tatlı yerim zaten o yüzden kilo aldımAma hamilelikten beri tatlı beni çok kesiyor nadiren tatlı yiyorum onda bile bitiremiyorum, yarım bırakıyorum. Sizde de varmı böyle değişimler ya biri bana bu durumu anlatsa inanmazdım o kadar talıcıyım çünkü
![]()
Gecen gun anneme bir hastane cikis seti attim boyle foto cekinmelil hos olur diye dusunup mavili de filan hani, KİZ DEGİL TORUNUM ERKEK diyor ahahahaha. Ya nolmus yakasi biraz feminenseeeeeeTatlı geldi gözümefırfırlı fistolu favladım birsürü
![]()
Bizim hastane çıkışını görmek istemezsin ne yapcam ben yaaaGecen gun anneme bir hastane cikis seti attim boyle foto cekinmelil hos olur diye dusunup mavili de filan hani, KİZ DEGİL TORUNUM ERKEK diyor ahahahaha. Ya nolmus yakasi biraz feminenseeeeee![]()
Tatliyla aram yoktu hala pek yok acikcasi ama esim cok sevdigi icin maruz kaliyorum ya eve soyler ya cikar yeriz ille tat diye uzatir shdjfjdj. En son kendi irademle iki hsfta once ansizin kunefe cekti canim ama bak o sayilir mi bilmiyorumKızlar ben normalde çok tatlıcıyım nerdeyse her gün bi tatlı yerim zaten o yüzden kilo aldımAma hamilelikten beri tatlı beni çok kesiyor nadiren tatlı yiyorum onda bile bitiremiyorum, yarım bırakıyorum. Sizde de varmı böyle değişimler ya biri bana bu durumu anlatsa inanmazdım o kadar talıcıyım çünkü
![]()
Neden kiz niyeeeeBizim hastane çıkışını görmek istemezsin ne yapcam ben yaaaağlayarak giydircem onu
Hele bak niyeNeden kiz niyeeee
Evet kuzum içiyorum ondan sabah akşamBalli ihlamur ic zarari yok herhalde di mi ihlamurun, bal yumusatir![]()
Ahahahahahaah ay hasyane cikisi da giydiremem ya kusura bakmasin kocamHele bak niye
Ayyy bir prensessss daha doğru bilmişiz sağlıkla gelsin canım benimKIZIM OLUYORRRRRRR![]()
Of insan nelere nelere heves ediyor di mi yaAyy ben doğurdum da büyüttüm de yaza tatile gidersek diye bundan favladım bile 8-9 aylık oluyorlar![]()
Malesef kanka hayaliymiş burda gs store yok sırf bunun için bursaya gittik biz ahahaj giydirsin foto çeksin ben istediğim hastane çıkışını yine giydiririm hevesini alsın biAhahahahahaah ay hasyane cikisi da giydiremem ya kusura bakmasin kocamkiz cocugu bi de bu giydirme kanki evde giyer sjdjdjdjd