Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Aaaa o kadar mi hasta oldun ya sen 😣😣 hay allah ya cok gecmis olsun canikom, cok oksurunce olur o batmalar genellikle korkma bence
Aslında çok fazla bieyim
Yok kuzum sadece gicik yapınca öksürük krizi geliyor

Kızlar ben normalde çok tatlıcıyım nerdeyse her gün bi tatlı yerim zaten o yüzden kilo aldım 🙈 Ama hamilelikten beri tatlı beni çok kesiyor nadiren tatlı yiyorum onda bile bitiremiyorum, yarım bırakıyorum. Sizde de varmı böyle değişimler ya biri bana bu durumu anlatsa inanmazdım o kadar talıcıyım çünkü 😂

Yani ben ogluma pembe giydiririm acikcasi, bu mantikla sen de bunu giydirirsin ama soru su FİRFİRLİ FİSTOLU KİZ CİCİLERİ DURURKEN NEDEN BU 🤣🤣🤣
Tatlı geldi gözüme 🤣🤣 fırfırlı fistolu favladım birsürü 🥳

Kızlar ben normalde çok tatlıcıyım nerdeyse her gün bi tatlı yerim zaten o yüzden kilo aldım 🙈 Ama hamilelikten beri tatlı beni çok kesiyor nadiren tatlı yiyorum onda bile bitiremiyorum, yarım bırakıyorum. Sizde de varmı böyle değişimler ya biri bana bu durumu anlatsa inanmazdım o kadar talıcıyım çünkü 😂
Erkek o zaman senin bebek ajsjsj tatlıyı sevmem aram yoktur ama hamileliğimin başından beri tatlı yiyorum tatlı bulamazsam dondurma yiyorum hatta şimdi eşimi gönderdim ahjaa ama kızım olacak

Gecen gun anneme bir hastane cikis seti attim boyle foto cekinmelil hos olur diye dusunup mavili de filan hani, KİZ DEGİL TORUNUM ERKEK diyor ahahahaha. Ya nolmus yakasi biraz feminenseeeeee 🤣🤣🤣🤣
Bizim hastane çıkışını görmek istemezsin ne yapcam ben yaaa :( ağlayarak giydircem onu

Tatliyla aram yoktu hala pek yok acikcasi ama esim cok sevdigi icin maruz kaliyorum ya eve soyler ya cikar yeriz ille tat diye uzatir shdjfjdj. En son kendi irademle iki hsfta once ansizin kunefe cekti canim ama bak o sayilir mi bilmiyorum🤣

Ayy ben doğurdum da büyüttüm de yaza tatile gidersek diye bundan favladım bile 8-9 aylık oluyorlar😅😅🩵

Eklentiler

• IMG_4165.webp
    IMG_4165.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 47
Ahahahahahaah ay hasyane cikisi da giydiremem ya kusura bakmasin kocam🤣🤣🤣 kiz cocugu bi de bu giydirme kanki evde giyer sjdjdjdjd
Malesef kanka hayaliymiş burda gs store yok sırf bunun için bursaya gittik biz ahahaj giydirsin foto çeksin ben istediğim hastane çıkışını yine giydiririm hevesini alsın bi🤣🤣

Back
X